CopystaCopysta

Instagram Online Web Viewer

en

Browse Entrepreneur✈️ ( @_fitbella16 )'s photos at Instagram Profile

New latest images taken by Entrepreneur✈️ ( @_fitbella16 ). List medias from @_fitbella16 and share them

_fitbella16

Entrepreneur✈️

👉🏻Fitbella AM Block & PM Flush 👉🏻Duta Suresado Sport Nutrition 👉🏻Online Training Worldwide 🌎 👉🏻PT For Women Only 👭 👉🏻Natural Workout 👙® 💙AB

List images taken by Entrepreneur✈️ ( @_fitbella16 )

New latest images taken by Entrepreneur✈️ ( @_fitbella16 ). List medias from @_fitbella16 and share them

New latest images taken by Entrepreneur✈️ ( @_fitbella16 ). List medias from @_fitbella16 and share them Entrepreneur✈️

_fitbella16

Browse _fitbella16's Instagram and .. just realised that you didn't fail .. you just not found the real way and the real COACH to guide you .. finally, we made it .. 14KG down in 28days .. and I'm so PROUD of you .. my powerful baby wolves ifah @ifahathifah .. dan .. sebab ramai sangat nak tengok fast results trainee online fitbella & ramai yg nak sign-up untuk online training sesi ramadhan .. bella up juga satu lagi kejayaan & my Real MAGIC Touch bulan ni start 1/5/17 hingga hari ni 28/5/17 latihan sesi online fitbella dengan ifah @ifahathifah, gadis baru berusia 23 tahun ni mengalami masalah obesiti & ifah akan melangsungkan perkahwinan inshaAllah pada bulan syawal nanti .. ifah jumpa IG fitbella dari bulan MAC dan ifah cuba ikut banyak tips kat IG tapi xtau sangat cara betul selalu gagal .. so ifah terus whatsapp fitbella nak cuba juga belajar & jadi salah sorang anak murid fitbella .. so bella mulakan sesi latihan online pada 1/5/17 & segalanya berubah berat ifah turun hampir setiap hari .. ambil masa hanya 28 hari sahaja berat ifah bukan turun 5kg macam apa yg ifah harapkan tapi 14kg sekaligus .. bella bangga dengan usaha ifah sebab ifah ikut segala nasihat & tunjuk ajar dari bella .. ifah ambil lagi semangat anak2 murid online yg dah berjaya seperti aliya @naliyaliya .. aliya juga bermula dgn berat yg hampir sama 74kg .. ukuran badan ifah pun turun sehingga body ifah dah menjadi Curvy Shape:
-pinggang 33"-25"
-punggung 41"-36"
-peha 28"-21.5"
-lengan 14"-12"
dan .. ramai kalangan gadis & wanita mengalami masalah yg sama peha, punggung, perut & lengan besar tapi hanya 28 hari je sesi latihan korang tengok perubahan badan ifah .. inilah yg dikatakan MAGIC .. magic akan jadi kalau cara korang buat semuanya betul .. ifah stay jauh kat kedah .. inshaAllah bella akan buat workout tour kedah lepas hari raya nanti .. ifah consume fitbella AM block, PM flush & Turbo Burner baru satu set sahaja .. yg lain ifah buat cara natural ikut apa yg bella ajar .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian set combo AM+PM+Turbo RM250 (exclude postage) & pertanyaan tentang sesi online training jarak jauh & sesi private .. banyak lagi kejayaan trainee online .. ifah antara yg cepat & MAGIC !! 👭💪🏻👙♥️💯💋. 1524497872867045226_830457184

and .. just realised that you didn't fail .. you just not found the real way and the real COACH to guide you .. finally, we made it .. 14KG down in 28days .. and I'm so PROUD of you .. my powerful baby wolves ifah @ifahathifah .. dan .. sebab ramai sangat nak tengok fast results trainee online fitbella & ramai yg nak sign-up untuk online training sesi ramadhan .. bella up juga satu lagi kejayaan & my Real MAGIC Touch bulan ni start 1/5/17 hingga hari ni 28/5/17 latihan sesi online fitbella dengan ifah @ifahathifah, gadis baru berusia 23 tahun ni mengalami masalah obesiti & ifah akan melangsungkan perkahwinan inshaAllah pada bulan syawal nanti .. ifah jumpa IG fitbella dari bulan MAC dan ifah cuba ikut banyak tips kat IG tapi xtau sangat cara betul selalu gagal .. so ifah terus whatsapp fitbella nak cuba juga belajar & jadi salah sorang anak murid fitbella .. so bella mulakan sesi latihan online pada 1/5/17 & segalanya berubah berat ifah turun hampir setiap hari .. ambil masa hanya 28 hari sahaja berat ifah bukan turun 5kg macam apa yg ifah harapkan tapi 14kg sekaligus .. bella bangga dengan usaha ifah sebab ifah ikut segala nasihat & tunjuk ajar dari bella .. ifah ambil lagi semangat anak2 murid online yg dah berjaya seperti aliya @naliyaliya .. aliya juga bermula dgn berat yg hampir sama 74kg .. ukuran badan ifah pun turun sehingga body ifah dah menjadi Curvy Shape: -pinggang 33"-25" -punggung 41"-36" -peha 28"-21.5" -lengan 14"-12" dan .. ramai kalangan gadis & wanita mengalami masalah yg sama peha, punggung, perut & lengan besar tapi hanya 28 hari je sesi latihan korang tengok perubahan badan ifah .. inilah yg dikatakan MAGIC .. magic akan jadi kalau cara korang buat semuanya betul .. ifah stay jauh kat kedah .. inshaAllah bella akan buat workout tour kedah lepas hari raya nanti .. ifah consume fitbella AM block, PM flush & Turbo Burner baru satu set sahaja .. yg lain ifah buat cara natural ikut apa yg bella ajar .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian set combo AM+PM+Turbo RM250 (exclude postage) & pertanyaan tentang sesi online training jarak jauh & sesi private .. banyak lagi kejayaan trainee online .. ifah antara yg cepat & MAGIC !! 👭💪🏻👙♥️💯💋.

Share 43 397
New latest images taken by Entrepreneur✈️ ( @_fitbella16 ). List medias from @_fitbella16 and share them Entrepreneur✈️

_fitbella16

Browse _fitbella16's Instagram and .. you change the world by your example not your opinion .. loser only can talk about it but not do it .. winners always do it and proud to show it to the world .. I trust on my FIT Journey and I always believe on myself .. I work super hard to be fit & healthy .. and this year will be my first year as a Fit Coach & will celebrate my eid mubarak with many of my successful trainee around the world .. just trust the process and work super hard for it .. I'm always here to give my women motivation & inspiration .. they said I'm Gifted but I'm not .. they said I'm Lucky but I'm not .. I work .. work .. work non stop to reach my success .. I made it not only for one year but every year .. all the best to all my women .. love you all 100% !! 👙♥️💯💋.
.
#selfie #throwback #fitbody #201420152016 #eidmubarak #slimtummy #slimbody #fitmom #worksuperhard #hustlehard #motivation #inspiration #lovewomen #helpwomen #nooffdays #fastingmonth #ramadhan #syawal #fitforever #trusttheprocess #fitnessicon #fitnesswomen #fitnessaddict #successfulcoach #entrepreneur #topambassador #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1523288892128028711_830457184

and .. you change the world by your example not your opinion .. loser only can talk about it but not do it .. winners always do it and proud to show it to the world .. I trust on my FIT Journey and I always believe on myself .. I work super hard to be fit & healthy .. and this year will be my first year as a Fit Coach & will celebrate my eid mubarak with many of my successful trainee around the world .. just trust the process and work super hard for it .. I'm always here to give my women motivation & inspiration .. they said I'm Gifted but I'm not .. they said I'm Lucky but I'm not .. I work .. work .. work non stop to reach my success .. I made it not only for one year but every year .. all the best to all my women .. love you all 100% !! 👙♥️💯💋. . #selfie #throwback #fitbody #201420152016 #eidmubarak #slimtummy #slimbody #fitmom #worksuperhard #hustlehard #motivation #inspiration #lovewomen #helpwomen #nooffdays #fastingmonth #ramadhan #syawal #fitforever #trusttheprocess #fitnessicon #fitnesswomen #fitnessaddict #successfulcoach #entrepreneur #topambassador #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 23 768
New latest images taken by Entrepreneur✈️ ( @_fitbella16 ). List medias from @_fitbella16 and share them Entrepreneur✈️

_fitbella16

Browse _fitbella16's Instagram and .. when your workout gets harder .. push yourself hard to be stronger .. abs workout with my lovely sister effa @effa_fareesya .. dan .. ramai tanya bella macam mana latihan masa bulan puasa sebab tengok bella xda update pasal latihan .. bella mmg saja xnk upload results trainee sebab ramai yg berjaya bella hold dulu sebab bulan puasa ramai yg balik kg & busy dgn anak2 tambah cuti sekolah bagai & bella pun akan luangkan masa berpuasa bersama anak2 & famly tapi latihan tetap ada .. sebab apa masa ni la korang semua wajib berpuasa xda alasan lagi bella, I lapar la .. bella I langgar pantang la .. semua wajib puasa so bulan puasa lagi banyak berat korang boleh turun nak tau cara senang je bella dah buat dulu tahun pertama bella puasa dengan workout bila raya perut terus kempis rata tahun 2014 sejak tu dah 3 kali raya bella tak pernah lagi ada perut buncit .. korang minum fitbella supplemen AM block masa sahur lepas makan sihat tu minum AM block .. so perut kekal kenyang & bertenaga .. masa berbuka bancuh Turbo Burner minum dulu turbo .. baru korang jamah makanan sihat .. kenapa kena minum turbo dulu supaya elak perut nak makan banyak .. korang akan kekal segar so boleh gi terawih takkan mengantuk & balik terawih sambung workout kat rumah atau gym .. sebelum tido minum plak fitbella PM flush so bangun sahur akan buang semua toksin .. so harga combo masih RM250 & stok dah tak banyak lagi .. korang boleh whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian .. bella akan pos semua hari isnin nanti .. korang beli buat macam apa bella bgtau bukan sekilo berat boleh turun malah lebih 10kg boleh buat dalam bulan puasa .. badan ringan sihat nanti raya lagi happy badan slim & cantik .. all the best !! 💪🏻👙♥️💯.
.
#shortvideo #friday #workout #privatesession #privatestudio #trainingwithmysister #fitcoach #nooffdays #fastingmonth #stillworkout #fitbellasupplemen #amblock #pmflush #turboburner #comboset #diet #slimtummy #fitbody #naturalworkout #naturalbody #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1523204101873587547_830457184

and .. when your workout gets harder .. push yourself hard to be stronger .. abs workout with my lovely sister effa @effa_fareesya .. dan .. ramai tanya bella macam mana latihan masa bulan puasa sebab tengok bella xda update pasal latihan .. bella mmg saja xnk upload results trainee sebab ramai yg berjaya bella hold dulu sebab bulan puasa ramai yg balik kg & busy dgn anak2 tambah cuti sekolah bagai & bella pun akan luangkan masa berpuasa bersama anak2 & famly tapi latihan tetap ada .. sebab apa masa ni la korang semua wajib berpuasa xda alasan lagi bella, I lapar la .. bella I langgar pantang la .. semua wajib puasa so bulan puasa lagi banyak berat korang boleh turun nak tau cara senang je bella dah buat dulu tahun pertama bella puasa dengan workout bila raya perut terus kempis rata tahun 2014 sejak tu dah 3 kali raya bella tak pernah lagi ada perut buncit .. korang minum fitbella supplemen AM block masa sahur lepas makan sihat tu minum AM block .. so perut kekal kenyang & bertenaga .. masa berbuka bancuh Turbo Burner minum dulu turbo .. baru korang jamah makanan sihat .. kenapa kena minum turbo dulu supaya elak perut nak makan banyak .. korang akan kekal segar so boleh gi terawih takkan mengantuk & balik terawih sambung workout kat rumah atau gym .. sebelum tido minum plak fitbella PM flush so bangun sahur akan buang semua toksin .. so harga combo masih RM250 & stok dah tak banyak lagi .. korang boleh whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian .. bella akan pos semua hari isnin nanti .. korang beli buat macam apa bella bgtau bukan sekilo berat boleh turun malah lebih 10kg boleh buat dalam bulan puasa .. badan ringan sihat nanti raya lagi happy badan slim & cantik .. all the best !! 💪🏻👙♥️💯. . #shortvideo #friday #workout #privatesession #privatestudio #trainingwithmysister #fitcoach #nooffdays #fastingmonth #stillworkout #fitbellasupplemen #amblock #pmflush #turboburner #comboset #diet #slimtummy #fitbody #naturalworkout #naturalbody #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 16 361
New latest images taken by Entrepreneur✈️ ( @_fitbella16 ). List medias from @_fitbella16 and share them Entrepreneur✈️

_fitbella16

Browse _fitbella16's Instagram and .. we still have time to be nice to people .. sometimes, I got a bad habit of treating people better than they treat me .. life is great .. karma is everywhere .. do good and be good .. if they don't like you .. you just don't care .. people come and go .. just be yourself .. Ramadhan is coming .. the time that is Blessed .. Ramadhan is coming .. the time we Love Best .. Happy Fasting Month To all Muslim In This WORLD !! ♥️💯💋.
.
#ourselfie #throwback #fastingmonth #blessedramadhan #fitcoach #fitsisters #fitnessicon #godblesssinglemom #begooddogood #muslimisperfect #forgiveandforget #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1523161380647354799_830457184

and .. we still have time to be nice to people .. sometimes, I got a bad habit of treating people better than they treat me .. life is great .. karma is everywhere .. do good and be good .. if they don't like you .. you just don't care .. people come and go .. just be yourself .. Ramadhan is coming .. the time that is Blessed .. Ramadhan is coming .. the time we Love Best .. Happy Fasting Month To all Muslim In This WORLD !! ♥️💯💋. . #ourselfie #throwback #fastingmonth #blessedramadhan #fitcoach #fitsisters #fitnessicon #godblesssinglemom #begooddogood #muslimisperfect #forgiveandforget #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 29 1.2K
New latest images taken by Entrepreneur✈️ ( @_fitbella16 ). List medias from @_fitbella16 and share them Entrepreneur✈️

_fitbella16

Browse _fitbella16's Instagram and .. real sister talk shit to your face and say nice things about you behind your back .. the best thing I always do for you is loving you .. supporting you .. believing in you even we had thousand fight together .. I can't live in this world without you by my side .. people come and go in our life but I promise you no matter how hard our life gonna go through .. you will always depends on me because only me can love you over and over again my baby effa @effa_fareesya .. you know what adik .. I love you since our mom preggy you till forever !! ♥️💯💋.
.
#belleffa #mydespacito #myprettyangel #angelinmylife #loveher #oneandonly #diewithouther #myworld #mylife #myrealsister #lovetilljannah #noonecanreplaceyou #fitsisters #fitnessgirl #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1523006539409185295_830457184

and .. real sister talk shit to your face and say nice things about you behind your back .. the best thing I always do for you is loving you .. supporting you .. believing in you even we had thousand fight together .. I can't live in this world without you by my side .. people come and go in our life but I promise you no matter how hard our life gonna go through .. you will always depends on me because only me can love you over and over again my baby effa @effa_fareesya .. you know what adik .. I love you since our mom preggy you till forever !! ♥️💯💋. . #belleffa #mydespacito #myprettyangel #angelinmylife #loveher #oneandonly #diewithouther #myworld #mylife #myrealsister #lovetilljannah #noonecanreplaceyou #fitsisters #fitnessgirl #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 24 795
New latest images taken by Entrepreneur✈️ ( @_fitbella16 ). List medias from @_fitbella16 and share them Entrepreneur✈️

_fitbella16

Browse _fitbella16's Instagram and .. many said we have 7 twin in the world ..she is my first twin .. many people confused when saw us together .. I'm sorry because busy with work and travel .. you're still the best twins in my life forever .. love you baby,  eyka @eykaluccy !! 👭👙♥️💯💋.
.
#ourselfie #belleyka #lastnight #ladiesnight #myfirsttwin #lovewomen #helpwomen #singlelife #happylife #partywithgff #cleanlifestyles #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1522515783913491793_830457184

and .. many said we have 7 twin in the world ..she is my first twin .. many people confused when saw us together .. I'm sorry because busy with work and travel .. you're still the best twins in my life forever .. love you baby, eyka @eykaluccy !! 👭👙♥️💯💋. . #ourselfie #belleyka #lastnight #ladiesnight #myfirsttwin #lovewomen #helpwomen #singlelife #happylife #partywithgff #cleanlifestyles #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 22 2.62K
New latest images taken by Entrepreneur✈️ ( @_fitbella16 ). List medias from @_fitbella16 and share them Entrepreneur✈️

_fitbella16

Browse _fitbella16's Instagram and .. never lie to someone who trusts you .. and never trust someone who lies to you .. be loyal and believe in yourself !! 👙🖤®✔️.
.
#candidselfie #noedit #iphone7 #tannedskin #lastnight #ladiesnight #gffparty #cleanpartywoman #cleanlifestyles #lovemyself #lovemybody #nosmoking #noalcohols #nodrugs #dancinglover #singlelife #happylife #fitmomdontcare #fitnesswomen #fitnessaddict #fitnessicon #fitcoach #guess #topshop #michaelkors #pandora #klasse14 #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1522328474735636679_830457184

and .. never lie to someone who trusts you .. and never trust someone who lies to you .. be loyal and believe in yourself !! 👙🖤®✔️. . #candidselfie #noedit #iphone7 #tannedskin #lastnight #ladiesnight #gffparty #cleanpartywoman #cleanlifestyles #lovemyself #lovemybody #nosmoking #noalcohols #nodrugs #dancinglover #singlelife #happylife #fitmomdontcare #fitnesswomen #fitnessaddict #fitnessicon #fitcoach #guess #topshop #michaelkors #pandora #klasse14 #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 28 1.72K
New latest images taken by Entrepreneur✈️ ( @_fitbella16 ). List medias from @_fitbella16 and share them Entrepreneur✈️

_fitbella16

Browse _fitbella16's Instagram and .. something tells me .. I'm going to love you forever .. I will choose you over and over again !! 🖤®✔️.
.
#selfie #kualalumpur #ladiesnight #happylife #singlelife #fitnessaddict #fitnesswomen #cleanlifestyles #partywithmygff #myfitbody #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1521921918944788345_830457184

and .. something tells me .. I'm going to love you forever .. I will choose you over and over again !! 🖤®✔️. . #selfie #kualalumpur #ladiesnight #happylife #singlelife #fitnessaddict #fitnesswomen #cleanlifestyles #partywithmygff #myfitbody #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 23 1.63K
New latest images taken by Entrepreneur✈️ ( @_fitbella16 ). List medias from @_fitbella16 and share them Entrepreneur✈️

_fitbella16

Browse _fitbella16's Instagram and .. don't chase anything that doesn't want to be caught .. don't chase people .. chase your dreams !! 👙♥️💯.
.
#selfie #wednesday #denimday #hairday #salonday #hairstyles #lovemyhair #fitbody #PTmagic #PTmobile #coach #entrepreneur #topambassador #fitnessicon #fitnesswomen #fitnessaddict #adidas #guess #topshop #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1521743327829388164_830457184

and .. don't chase anything that doesn't want to be caught .. don't chase people .. chase your dreams !! 👙♥️💯. . #selfie #wednesday #denimday #hairday #salonday #hairstyles #lovemyhair #fitbody #ptmagic #ptmobile #coach #entrepreneur #topambassador #fitnessicon #fitnesswomen #fitnessaddict #adidas #guess #topshop #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 18 1.18K
New latest images taken by Entrepreneur✈️ ( @_fitbella16 ). List medias from @_fitbella16 and share them Entrepreneur✈️

_fitbella16

Browse _fitbella16's Instagram and .. happiness is to find yourself .. if you not find it within you .. you will never find it in others .. that is the secret of love !!🇪🇬♥️💯.
.
#selfie #throwback #egypt #cairo #5star #menahouse #vipsuite #pyramidofgiza #amazingview #amazinghotel #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #fitnessicon #fitnesswomen #fitnessaddict #motivation #inspiration #travelalone #lovemyself #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1521723466507924046_830457184

and .. happiness is to find yourself .. if you not find it within you .. you will never find it in others .. that is the secret of love !!🇪🇬♥️💯. . #selfie #throwback #egypt #cairo #5star #menahouse #vipsuite #pyramidofgiza #amazingview #amazinghotel #ptmagic #ptmobile #entrepreneur #fitnessicon #fitnesswomen #fitnessaddict #motivation #inspiration #travelalone #lovemyself #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 2 579
New latest images taken by Entrepreneur✈️ ( @_fitbella16 ). List medias from @_fitbella16 and share them Entrepreneur✈️

_fitbella16

Browse _fitbella16's Instagram and .. don't be blind to those who love you while you love those who do not .. you won if you found yourself .. I Love Myself !! 🇪🇬❤💯.
.
#selfie #throwback #egypt #cairo #menahouse #5star #pyramidofgiza #amazingview #amazinghotel #vipsuite #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #fitnessicon #fitnesswomen #motivation #inspiration #travelalone #lovemyself #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1521713159727383116_830457184

and .. don't be blind to those who love you while you love those who do not .. you won if you found yourself .. I Love Myself !! 🇪🇬❤💯. . #selfie #throwback #egypt #cairo #menahouse #5star #pyramidofgiza #amazingview #amazinghotel #vipsuite #ptmagic #ptmobile #entrepreneur #fitnessicon #fitnesswomen #motivation #inspiration #travelalone #lovemyself #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 4 469
New latest images taken by Entrepreneur✈️ ( @_fitbella16 ). List medias from @_fitbella16 and share them Entrepreneur✈️

_fitbella16

Browse _fitbella16's Instagram and .. it's not easy being alone .. but the big mistake we always do is to be in the company of strangers .. I love to be alone without any strangers in my life !! 🇪🇬♥️💯.
.
#selfie #throwback #egypt #cairo #menahouse #5star #pyramidofgiza #amazingview #amazinghotel #vipsuite #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #fitnessicon #fitnesswomen #motivation #inspiration #travelalone #lovemyself #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1521710015886712589_830457184

and .. it's not easy being alone .. but the big mistake we always do is to be in the company of strangers .. I love to be alone without any strangers in my life !! 🇪🇬♥️💯. . #selfie #throwback #egypt #cairo #menahouse #5star #pyramidofgiza #amazingview #amazinghotel #vipsuite #ptmagic #ptmobile #entrepreneur #fitnessicon #fitnesswomen #motivation #inspiration #travelalone #lovemyself #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 1 340
New latest images taken by Entrepreneur✈️ ( @_fitbella16 ). List medias from @_fitbella16 and share them Entrepreneur✈️

_fitbella16

Browse _fitbella16's Instagram and .. I wanna stay in paris with you .. in the small town .. nobody knows us there .. we go down together .. let's show them we are better .. happy ever after !! ♥️💯💋.
.
#shortvideo #throwback #egypt #cairo #toibeautysalon #besthairsalon #mixesblood #arabthaimalay #lovemyhair #beautyaddict #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #purpleredombre #waveshair #arabichairstyles #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1520989431481722169_830457184

and .. I wanna stay in paris with you .. in the small town .. nobody knows us there .. we go down together .. let's show them we are better .. happy ever after !! ♥️💯💋. . #shortvideo #throwback #egypt #cairo #toibeautysalon #besthairsalon #mixesblood #arabthaimalay #lovemyhair #beautyaddict #ptmagic #ptmobile #entrepreneur #purpleredombre #waveshair #arabichairstyles #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 15 519
New latest images taken by Entrepreneur✈️ ( @_fitbella16 ). List medias from @_fitbella16 and share them Entrepreneur✈️

_fitbella16

Browse _fitbella16's Instagram and .. not everyone who is single is lonely .. not everyone who is taken .. is in love .. I'm single .. I'm in love with myself and I always make myself happy !! 🇪🇬🏜☀️💛👙♥️💯💋.
.
#candidselfie #throwback #egypt #cairo #pyramidofgiza #7daysvacation #traveller #travelalone #happylife #lovemyself #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #topambassador #fitnessicon #fitnesswomen #fitnessaddict #successfulcoach #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1520884580676474042_830457184

and .. not everyone who is single is lonely .. not everyone who is taken .. is in love .. I'm single .. I'm in love with myself and I always make myself happy !! 🇪🇬🏜☀️💛👙♥️💯💋. . #candidselfie #throwback #egypt #cairo #pyramidofgiza #7daysvacation #traveller #travelalone #happylife #lovemyself #ptmagic #ptmobile #entrepreneur #topambassador #fitnessicon #fitnesswomen #fitnessaddict #successfulcoach #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 14 1.76K
New latest images taken by Entrepreneur✈️ ( @_fitbella16 ). List medias from @_fitbella16 and share them Entrepreneur✈️

_fitbella16

Browse _fitbella16's Instagram and .. FIT abs .. it take years to build .. but I can promise you something .. it never gonna be FAT .. its FOREVER fit .. I ate a lot of heavy foods at egypt .. and my trainee are my witness, ifah @syareefah_alhabsyi .. I didn't drinks or take any slimming supplements at all on my 7 days vacation .. but the MAGIC is my abs still fit like before .. without workout too .. I made it because the Secret Plan is always with me .. dan .. ramai wanita suka travel tapi risau akan gemuk badan sebab banyak makan tambah kalau kita travel ke negara arab .. makanan utama dorang ROTI & NASI .. setiap hari itulah makanan bella kat egypt, cairo .. bella makan, makan & makan .. tapi perut bella still FIT sebab bella dah workout level hardcore so makan apa pun dia takkkan naik berat atau buncit .. ramai anak murid dah dapat pengalaman yg sama macam apa yg bella dapat .. travel tapi berat tak naik .. C O A C H yg berjaya bila ramai anak muridnya juga berjaya .. my SECRET PLAN is MAGIC !! 🇲🇾👙®💯♥️💪🏻.
.
#shortvideo #iphone #privatestudio #privatesession #backtomygrind #trainingforlife #trainingstarttoday #IcaneatwhatIwantbutIstillfit #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #topambassador #fitnessicon #fitnesswomen #fitnesswomen #7dayswithoutworkout #naturalbody #naturalworkout #successfulcoach #foreverfit #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1520299422512473292_830457184

and .. FIT abs .. it take years to build .. but I can promise you something .. it never gonna be FAT .. its FOREVER fit .. I ate a lot of heavy foods at egypt .. and my trainee are my witness, ifah @syareefah_alhabsyi .. I didn't drinks or take any slimming supplements at all on my 7 days vacation .. but the MAGIC is my abs still fit like before .. without workout too .. I made it because the Secret Plan is always with me .. dan .. ramai wanita suka travel tapi risau akan gemuk badan sebab banyak makan tambah kalau kita travel ke negara arab .. makanan utama dorang ROTI & NASI .. setiap hari itulah makanan bella kat egypt, cairo .. bella makan, makan & makan .. tapi perut bella still FIT sebab bella dah workout level hardcore so makan apa pun dia takkkan naik berat atau buncit .. ramai anak murid dah dapat pengalaman yg sama macam apa yg bella dapat .. travel tapi berat tak naik .. C O A C H yg berjaya bila ramai anak muridnya juga berjaya .. my SECRET PLAN is MAGIC !! 🇲🇾👙®💯♥️💪🏻. . #shortvideo #iphone #privatestudio #privatesession #backtomygrind #trainingforlife #trainingstarttoday #icaneatwhatiwantbutistillfit #ptmagic #ptmobile #entrepreneur #topambassador #fitnessicon #fitnesswomen #fitnesswomen #7dayswithoutworkout #naturalbody #naturalworkout #successfulcoach #foreverfit #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 16 668
New latest images taken by Entrepreneur✈️ ( @_fitbella16 ). List medias from @_fitbella16 and share them Entrepreneur✈️

_fitbella16

Browse _fitbella16's Instagram and .. beautiful faces are everywhere but beautiful minds are hard to find .. I'm not pretty like a girls out there but I work super hard to be pretty inside my heart .. I love my women around the world !! 🇪🇬🐪👙👭🏜☀️💛💯.
.
#shortvideo #iphone7 #egypt #cairo #pyramidofgiza #summervacation #travelalone #traveller #camelride #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #topambassador #successfulcoach #lovewomen #helpwomen #happylife #aroundtheworld #motivation #inspiration #fitnessicon #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1520250089008176917_830457184

and .. beautiful faces are everywhere but beautiful minds are hard to find .. I'm not pretty like a girls out there but I work super hard to be pretty inside my heart .. I love my women around the world !! 🇪🇬🐪👙👭🏜☀️💛💯. . #shortvideo #iphone7 #egypt #cairo #pyramidofgiza #summervacation #travelalone #traveller #camelride #ptmagic #ptmobile #entrepreneur #topambassador #successfulcoach #lovewomen #helpwomen #happylife #aroundtheworld #motivation #inspiration #fitnessicon #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 9 629
New latest images taken by Entrepreneur✈️ ( @_fitbella16 ). List medias from @_fitbella16 and share them Entrepreneur✈️

_fitbella16

Browse _fitbella16's Instagram and .. love people who love you .. everywhere I go .. I will never forget to bring back souveniers for my fitbella HOT family .. they're part of my fit journey .. dan .. bella dah tak sempat nak kira berapa ramai anak murid bella semuanya so siapa cepat dia dapat .. ada yg sahut cabaran one to one dengan fitbella .. trainee online & trainee sesi private .. so bella akan update progress korang yg join challenge je selama 7 hari bella xda kat malaysia .. ada hadiah istimewa tapi biarlah rahsia .. all the best to all my trainee !! 🇪🇬💝👭👭🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️♥️👙💯💋.
.
#souveniers #fromegypt #formytrainee #alwaysremember #partofmyfitjourney #lovemytrainee #helpwomen #lovewomen #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #backtomygrind #privatesession #privatestudio #motivation #inspiration #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1520229738899464627_830457184

and .. love people who love you .. everywhere I go .. I will never forget to bring back souveniers for my fitbella HOT family .. they're part of my fit journey .. dan .. bella dah tak sempat nak kira berapa ramai anak murid bella semuanya so siapa cepat dia dapat .. ada yg sahut cabaran one to one dengan fitbella .. trainee online & trainee sesi private .. so bella akan update progress korang yg join challenge je selama 7 hari bella xda kat malaysia .. ada hadiah istimewa tapi biarlah rahsia .. all the best to all my trainee !! 🇪🇬💝👭👭🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️♥️👙💯💋. . #souveniers #fromegypt #formytrainee #alwaysremember #partofmyfitjourney #lovemytrainee #helpwomen #lovewomen #ptmagic #ptmobile #entrepreneur #backtomygrind #privatesession #privatestudio #motivation #inspiration #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 26 324
New latest images taken by Entrepreneur✈️ ( @_fitbella16 ). List medias from @_fitbella16 and share them Entrepreneur✈️

_fitbella16

Browse _fitbella16's Instagram and .. I choose the best hotel because of the views .. Niel River Views .. we read about this amazing niel river in AL-Quran .. the best is, I showering my body with water from the neil river .. the best moments in my life !! 🇪🇬🏨🏜🏞☀️💛💯.
.
#shortvideo #throwback #day3 #egypt #cairo #cairotown #checkin #conradcairo #neilriverviews #5star #vvip #alone #doubleclassicroom #highfloor #traveller #treatmyselfbetter #happylife #lovemyself #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #topambassador #motivation #inspiration #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1520140633855439753_830457184

and .. I choose the best hotel because of the views .. Niel River Views .. we read about this amazing niel river in AL-Quran .. the best is, I showering my body with water from the neil river .. the best moments in my life !! 🇪🇬🏨🏜🏞☀️💛💯. . #shortvideo #throwback #day3 #egypt #cairo #cairotown #checkin #conradcairo #neilriverviews #5star #vvip #alone #doubleclassicroom #highfloor #traveller #treatmyselfbetter #happylife #lovemyself #ptmagic #ptmobile #entrepreneur #topambassador #motivation #inspiration #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 8 389
New latest images taken by Entrepreneur✈️ ( @_fitbella16 ). List medias from @_fitbella16 and share them Entrepreneur✈️

_fitbella16

Browse _fitbella16's Instagram and .. some destinations you have to travel alone .. this amazing night view of Porto Sokhna .. this building is like a pyramid .. a long way to the dream beach hughrada !! 🇪🇬🚙🏝🏖🏜👙🌃🌒💛💯.
.
#shortvideo #throwback #day1 #egypt #cairotohughrada #5hoursjourney #latenightjourney #travelalone #traveller #portosokhna #nightview #amazingview #pyramidbuilding #waterfrontresort #dreambeach #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #beachlover #motivation #inspiration #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1520111696924353837_830457184

and .. some destinations you have to travel alone .. this amazing night view of Porto Sokhna .. this building is like a pyramid .. a long way to the dream beach hughrada !! 🇪🇬🚙🏝🏖🏜👙🌃🌒💛💯. . #shortvideo #throwback #day1 #egypt #cairotohughrada #5hoursjourney #latenightjourney #travelalone #traveller #portosokhna #nightview #amazingview #pyramidbuilding #waterfrontresort #dreambeach #ptmagic #ptmobile #entrepreneur #beachlover #motivation #inspiration #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 1 280
New latest images taken by Entrepreneur✈️ ( @_fitbella16 ). List medias from @_fitbella16 and share them Entrepreneur✈️

_fitbella16

Browse _fitbella16's Instagram and .. I still remember this amazing sunset .. its follow me in everywhere .. this is one of the reason why I love Traveling !! 🇪🇬🏜🚙👙☀️💛💯.
.
#shortvideo #throwback #noedit #day3 #fastdrive #egypt #hughrada #waybacktocairo #desert #5hoursjourney #sunset #redsea #amazingcountry #amazingview #amazingbeach #amazingsea #traveller #travelalone #hustlehard #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #topambassador #motivation #inspiration #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1520098799699389746_830457184

and .. I still remember this amazing sunset .. its follow me in everywhere .. this is one of the reason why I love Traveling !! 🇪🇬🏜🚙👙☀️💛💯. . #shortvideo #throwback #noedit #day3 #fastdrive #egypt #hughrada #waybacktocairo #desert #5hoursjourney #sunset #redsea #amazingcountry #amazingview #amazingbeach #amazingsea #traveller #travelalone #hustlehard #ptmagic #ptmobile #entrepreneur #topambassador #motivation #inspiration #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 4 306
Load More