CopystaCopysta

Instagram Online Web Viewer

en

Browse Entrepreneur✈️ ( @_fitbella16 )'s photos at Instagram Profile

New latest images taken by Entrepreneur✈️ ( @_fitbella16 ). List medias from @_fitbella16 and share them

_fitbella16

Entrepreneur✈️

👉🏻Fitbella AM Block & PM Flush 👉🏻Duta Suresado Sport Nutrition 👉🏻Duta Titan Whey Nutrition 👉🏻Duta Olimp Sport Malaysia 👉🏻PT For Women Only 👭

List images taken by Entrepreneur✈️ ( @_fitbella16 )

New latest images taken by Entrepreneur✈️ ( @_fitbella16 ). List medias from @_fitbella16 and share them

New latest images taken by Entrepreneur✈️ ( @_fitbella16 ). List medias from @_fitbella16 and share them Entrepreneur✈️

_fitbella16

Browse _fitbella16's Instagram and .. everyday you have many reasons to keep smiling .. thanks to my lovely wolves intan @intan_ezura for this smiling donuts .. love you so much !! 💪🏻🍩🍩🙏🏻❤️💯💋.
.
#donutselfie #friday #trainingday #privatesession #casaindah2 #traineegift #myfavdonuts #freshdonuts #dunkindonuts #smiling #lovemyjob #lovemytrainee #staytogether #PTmagic #PTmagic #entrepreneur #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1457129231309702271_830457184

and .. everyday you have many reasons to keep smiling .. thanks to my lovely wolves intan @intan_ezura for this smiling donuts .. love you so much !! 💪🏻🍩🍩🙏🏻❤️💯💋. . #donutselfie #friday #trainingday #privatesession #casaindah2 #traineegift #myfavdonuts #freshdonuts #dunkindonuts #smiling #lovemyjob #lovemytrainee #staytogether #ptmagic #ptmagic #entrepreneur #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 0 34

Advertisement

New latest images taken by Entrepreneur✈️ ( @_fitbella16 ). List medias from @_fitbella16 and share them Entrepreneur✈️

_fitbella16

Browse _fitbella16's Instagram and .. if you want to change your life .. raise your standards .. do your workout with Hot Shaker .. I Love Bright Colors & I Love My Shaker .. dan .. ramai tanya bella ada jual tak shaker merah 'YES I CAN' yg bella post pic kat IG bella masa workout kat gym @bodyfactorygym .. sebab banyak permintaan so bella minta kat olimp semua stock bella nak jual kat semua follower fitbella .. kalo korang tengok kat website memang harga shaker ni mahal dalam euro atau dollar tambah postage dari luar negara lagi la mahal .. so bella jual hanya RM50 (tak termasuk postage) .. lelaki pun dah ramai order shaker ni kat bella sejak dua hari lepas .. korang boleh PM atau whatsapp bella 017-648-2099 untuk pembelian shaker olimp ni .. memang kalo pakai gi gym atau outdoor orang mesti tegur, "cantik la shaker you beli kat mana"?? .. bella ada 6 koleksi semua color shaker dari olimp sejak mula jadi Duta Queen Fit untuk brand olimp .. cepat stok kat bella ada 64 pcs sahaja .. stok pinky shaker tak buat lagi buat masa ni .. sebab nak habiskan stok yg ada !! 💪🏻❤️💛💚💜💖💯💋.
.
cc: pinky shaker 2 pcs & purple white 2 pcs je tinggal shaker brand QUEEN FIT tu .. dari pagi tadi ada je customer drop by condo bella beli and bayar terus RM50 kalo pos harga postage kena ikut kawasan atau negeri korang !! 💪🏻💪🏻.
.
.
#shakerselfie #6colors #HotSeller #olimpshaker #borninthegym #QueenFit #unisexshaker #athleteshaker #germanybrand #yesican #gymismyhome #sweatisjustfatcrying #ilovefitness #changeyourlife #getyourstoday #stocklimited #topambassador #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1457070523015928885_830457184

and .. if you want to change your life .. raise your standards .. do your workout with Hot Shaker .. I Love Bright Colors & I Love My Shaker .. dan .. ramai tanya bella ada jual tak shaker merah 'YES I CAN' yg bella post pic kat IG bella masa workout kat gym @bodyfactorygym .. sebab banyak permintaan so bella minta kat olimp semua stock bella nak jual kat semua follower fitbella .. kalo korang tengok kat website memang harga shaker ni mahal dalam euro atau dollar tambah postage dari luar negara lagi la mahal .. so bella jual hanya RM50 (tak termasuk postage) .. lelaki pun dah ramai order shaker ni kat bella sejak dua hari lepas .. korang boleh PM atau whatsapp bella 017-648-2099 untuk pembelian shaker olimp ni .. memang kalo pakai gi gym atau outdoor orang mesti tegur, "cantik la shaker you beli kat mana"?? .. bella ada 6 koleksi semua color shaker dari olimp sejak mula jadi Duta Queen Fit untuk brand olimp .. cepat stok kat bella ada 64 pcs sahaja .. stok pinky shaker tak buat lagi buat masa ni .. sebab nak habiskan stok yg ada !! 💪🏻❤️💛💚💜💖💯💋. . cc: pinky shaker 2 pcs & purple white 2 pcs je tinggal shaker brand QUEEN FIT tu .. dari pagi tadi ada je customer drop by condo bella beli and bayar terus RM50 kalo pos harga postage kena ikut kawasan atau negeri korang !! 💪🏻💪🏻. . . #shakerselfie #6colors #hotseller #olimpshaker #borninthegym #queenfit #unisexshaker #athleteshaker #germanybrand #yesican #gymismyhome #sweatisjustfatcrying #ilovefitness #changeyourlife #getyourstoday #stocklimited #topambassador #ptmagic #ptmobile #entrepreneur #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 10 231

Advertisement

New latest images taken by Entrepreneur✈️ ( @_fitbella16 ). List medias from @_fitbella16 and share them Entrepreneur✈️

_fitbella16

Browse _fitbella16's Instagram and .. everyone whats to eat but few are willing to hunt .. let them sleep while me hunt .. thanks ama jlo @amalina for this pizza .. alone .. latenight working .. hustle hard everyday bella !! 👸🏼🐺💪🏻🍕🍕👙❤️💯💋.
.
#alone #3am #latenight #workhard #busylife #supper #pizzalover #nescafe #nescafeaddict #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #fitbellasupplements #amblock #pmflush #turboburner #suresado #olimpshaker #hustlehard #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1456740153519055405_830457184

and .. everyone whats to eat but few are willing to hunt .. let them sleep while me hunt .. thanks ama jlo @amalina for this pizza .. alone .. latenight working .. hustle hard everyday bella !! 👸🏼🐺💪🏻🍕🍕👙❤️💯💋. . #alone #3am #latenight #workhard #busylife #supper #pizzalover #nescafe #nescafeaddict #ptmagic #ptmobile #entrepreneur #fitbellasupplements #amblock #pmflush #turboburner #suresado #olimpshaker #hustlehard #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 6 421

Advertisement

New latest images taken by Entrepreneur✈️ ( @_fitbella16 ). List medias from @_fitbella16 and share them Entrepreneur✈️

_fitbella16

Browse _fitbella16's Instagram and .. if you want to change your life .. raise your standards .. do your workout with Hot Shaker .. I Love Bright Colors & I Love My Shaker .. dan .. ramai tanya bella ada jual tak shaker merah 'YES I CAN' yg bella post pic kat IG bella masa workout kat gym @bodyfactorygym .. sebab banyak permintaan so bella minta kat olimp semua stock bella nak jual kat semua follower fitbella .. kalo korang tengok kat website memang harga shaker ni mahal dalam euro atau dollar tambah postage dari luar negara lagi la mahal .. so bella jual hanya RM50 (tak termasuk postage) .. lelaki pun dah ramai order shaker ni kat bella sejak dua hari lepas .. korang boleh PM atau whatsapp bella 017-648-2099 untuk pembelian shaker olimp ni .. memang kalo pakai gi gym atau outdoor orang mesti tegur, "cantik la shaker you beli kat mana"?? .. bella ada 6 koleksi semua color shaker dari olimp sejak mula jadi Duta Queen Fit untuk brand olimp .. cepat stok kat bella ada 64 pcs sahaja .. yg pinky shaker semua dah habis stok & stok pinky shaker tak buat lagi buat masa ni .. sebab nak habiskan stok yg ada !! 💪🏻❤️💛💚💜💖💯💋.
.
#shortvideo #olimpshaker #borninthegym #QueenFit #unisexshaker #athleteshaker #germanybrand #yesican #gymismyhome #sweatisjustfatcrying #ilovefitness #changeyourlife #getyourstoday #stocklimited #topambassador #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1456661597736681681_830457184

and .. if you want to change your life .. raise your standards .. do your workout with Hot Shaker .. I Love Bright Colors & I Love My Shaker .. dan .. ramai tanya bella ada jual tak shaker merah 'YES I CAN' yg bella post pic kat IG bella masa workout kat gym @bodyfactorygym .. sebab banyak permintaan so bella minta kat olimp semua stock bella nak jual kat semua follower fitbella .. kalo korang tengok kat website memang harga shaker ni mahal dalam euro atau dollar tambah postage dari luar negara lagi la mahal .. so bella jual hanya RM50 (tak termasuk postage) .. lelaki pun dah ramai order shaker ni kat bella sejak dua hari lepas .. korang boleh PM atau whatsapp bella 017-648-2099 untuk pembelian shaker olimp ni .. memang kalo pakai gi gym atau outdoor orang mesti tegur, "cantik la shaker you beli kat mana"?? .. bella ada 6 koleksi semua color shaker dari olimp sejak mula jadi Duta Queen Fit untuk brand olimp .. cepat stok kat bella ada 64 pcs sahaja .. yg pinky shaker semua dah habis stok & stok pinky shaker tak buat lagi buat masa ni .. sebab nak habiskan stok yg ada !! 💪🏻❤️💛💚💜💖💯💋. . #shortvideo #olimpshaker #borninthegym #queenfit #unisexshaker #athleteshaker #germanybrand #yesican #gymismyhome #sweatisjustfatcrying #ilovefitness #changeyourlife #getyourstoday #stocklimited #topambassador #ptmagic #ptmobile #entrepreneur #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 29 618
New latest images taken by Entrepreneur✈️ ( @_fitbella16 ). List medias from @_fitbella16 and share them Entrepreneur✈️

_fitbella16

Browse _fitbella16's Instagram and .. Allah will make a way when there seems to be no way .. I love my fitbella family for the sake of Allah .. I'm not a perfect muslim but I try to be a good women with a good heart to all my trainee .. if one day, some of them stab me from my back .. I just pray all the best to them and their journey .. that's what I've learned from my parents since I was a kids .. help people even you know they can't help you back .. I'm so thankful for everything I have now .. simple is perfect .. dan .. hari ni bella & effa @fareesya18 sempat gi PKNS shah alam beli kelengkapan solat untuk bella & effa juga buat trainee2 bella yg datang latihan kat condo bella untuk sesi latihan private .. tanpa doa and usaha tak mungkin kita akan berjaya .. dugaan yg datang semuanya menguji kita supaya lebih dekatkan diri kepada yg Esa .. bella bukan muslim yg sempurna banyak dosa & silap bella kepada yg maha kuasa tapi selagi kita ingat & belum sampai murtad kita tetap boleh berdoa & meminta keampunan .. inilah satu2nya pendinding kita untuk mengelak daripada haters2 yg berperangai sama macam iblis .. biar apa pun haters nak buat selagi kita berpegang teguh dengan apa yg kita percaya in sha Allah semuanya akan baik2 sahaja .. sentiasa bersangka baik sesama manusia tetapi dalam masa yg sama sentiasa berhati2 .. ramai yg cemburu atas kejayaan kita kerana mereka hanya diajar mengaut keuntungan diatas kesusahan orang lain & hidup berpura2 umpama iblis .. malas usaha dan cari duit sendiri .. semoga fitbella family akan sentiasa diberkati & dilindungi oleh yg maha Esa .. aminnn !! 👭💪🏻🙏🏻❤️💯💋.
.
#selfie #casaindah2 #muslimPT #praytoallah #forgiveness #humble #simple #pinkylover #PKNS #fitbellafamily #PTmagic #PTmobile #thisisthebeginning #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1456547079975244289_830457184

and .. Allah will make a way when there seems to be no way .. I love my fitbella family for the sake of Allah .. I'm not a perfect muslim but I try to be a good women with a good heart to all my trainee .. if one day, some of them stab me from my back .. I just pray all the best to them and their journey .. that's what I've learned from my parents since I was a kids .. help people even you know they can't help you back .. I'm so thankful for everything I have now .. simple is perfect .. dan .. hari ni bella & effa @fareesya18 sempat gi PKNS shah alam beli kelengkapan solat untuk bella & effa juga buat trainee2 bella yg datang latihan kat condo bella untuk sesi latihan private .. tanpa doa and usaha tak mungkin kita akan berjaya .. dugaan yg datang semuanya menguji kita supaya lebih dekatkan diri kepada yg Esa .. bella bukan muslim yg sempurna banyak dosa & silap bella kepada yg maha kuasa tapi selagi kita ingat & belum sampai murtad kita tetap boleh berdoa & meminta keampunan .. inilah satu2nya pendinding kita untuk mengelak daripada haters2 yg berperangai sama macam iblis .. biar apa pun haters nak buat selagi kita berpegang teguh dengan apa yg kita percaya in sha Allah semuanya akan baik2 sahaja .. sentiasa bersangka baik sesama manusia tetapi dalam masa yg sama sentiasa berhati2 .. ramai yg cemburu atas kejayaan kita kerana mereka hanya diajar mengaut keuntungan diatas kesusahan orang lain & hidup berpura2 umpama iblis .. malas usaha dan cari duit sendiri .. semoga fitbella family akan sentiasa diberkati & dilindungi oleh yg maha Esa .. aminnn !! 👭💪🏻🙏🏻❤️💯💋. . #selfie #casaindah2 #muslimpt #praytoallah #forgiveness #humble #simple #pinkylover #pkns #fitbellafamily #ptmagic #ptmobile #thisisthebeginning #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 35 668
New latest images taken by Entrepreneur✈️ ( @_fitbella16 ). List medias from @_fitbella16 and share them Entrepreneur✈️

_fitbella16

Browse _fitbella16's Instagram and .. I didn't forget where I came from .. I just can't stay there anymore .. it's not about where you started .. it's about where you are going .. from Fat To Fit .. I'm so happy with my Fitness Life .. now I can eat what I want but I still Fit .. our lunch together @babah.co !! 👭💪🏻🥗🍚🍵🍗🍖🍹🍴.
.
#foodselfie #lunch #babahandco #shahalam #plainrice #oxtailsoup #gardensalad #chickencurry #icechocolate #icelemontea #nodietnoproblem #naturalworkout #PTmagic #PTmagic #entrepreneur #FattoFit #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1456485962011730545_830457184

and .. I didn't forget where I came from .. I just can't stay there anymore .. it's not about where you started .. it's about where you are going .. from Fat To Fit .. I'm so happy with my Fitness Life .. now I can eat what I want but I still Fit .. our lunch together @babah.co !! 👭💪🏻🥗🍚🍵🍗🍖🍹🍴. . #foodselfie #lunch #babahandco #shahalam #plainrice #oxtailsoup #gardensalad #chickencurry #icechocolate #icelemontea #nodietnoproblem #naturalworkout #ptmagic #ptmagic #entrepreneur #fattofit #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 7 547
New latest images taken by Entrepreneur✈️ ( @_fitbella16 ). List medias from @_fitbella16 and share them Entrepreneur✈️

_fitbella16

Browse _fitbella16's Instagram and .. do not judge people based on the chapter you walked in .. be yourself .. people don't have to like you and you don't have to care .. happy birthday to nursajat @nursajat02 .. we will always support your beauty journey .. dan .. ramai tanya bella skincare apa bella pakai .. sebenarnya bella pun campur2 pakai skincare siap paksa effa @fareesya18 adik bella tukar skincare .. kalau korang nak tau adik bella .. si effa memang peminat nursajat .. sampai effa beli produk skincare sajat yg pertama dulu let's cantik now dah tukar nama 'jangan mengata' .. memang muka effa licin and pinkish .. lepas tu bella suruh effa tukar pakai produk lain siap muka effa tak pernah jerawat kuar jerawat .. semalam kami siap bergaduh sebab bella busy tak dapat datang HQ sajat nak beli produk .. hari ni bella luangkan masa bawa effa kat sini nak terus beli apa pun skincare yg ada nak cantik katanya .. terima kasih kedatangan kami disambut mesra oleh staff nursajat siap ada sorang tu follower fitbella .. bella sentiasa bersikap positif walau ada haters cuba bandingkan bella & sajat semuanya bella tak ambil peduli .. bella bangga setiap wanita yg bangun usaha cari duit sendiri tanpa harap duit lelaki .. nanti bella akan tunjuk produk apa yg bella & effa pakai sebelum ni sampai jerawat tetap naik tak benti-benti .. effa dah selamat buang kat tong sampah tapi still ada lagi yg lain we all simpan takut nak pakai lagi .. korang boleh add IG @nursajatbeautician untuk pembelian produk nursajat jangan mengata !! 👭💪🏻❤️💯💋.
.
#Repost @nursajatbeautician with @repostapp
・・・
Tu diaaa... @_fitbella16 dtg ke HQ borong semua produk NurSajat!! 😱😱😱 Pasni makin cantik la kak bella kita..
.
.
Thank you kerana sudi membeli dgn kami.. 😘😘 #letscantik #janganmengata #perempuan #fuhhh 1456410432428257183_830457184

and .. do not judge people based on the chapter you walked in .. be yourself .. people don't have to like you and you don't have to care .. happy birthday to nursajat @nursajat02 .. we will always support your beauty journey .. dan .. ramai tanya bella skincare apa bella pakai .. sebenarnya bella pun campur2 pakai skincare siap paksa effa @fareesya18 adik bella tukar skincare .. kalau korang nak tau adik bella .. si effa memang peminat nursajat .. sampai effa beli produk skincare sajat yg pertama dulu let's cantik now dah tukar nama 'jangan mengata' .. memang muka effa licin and pinkish .. lepas tu bella suruh effa tukar pakai produk lain siap muka effa tak pernah jerawat kuar jerawat .. semalam kami siap bergaduh sebab bella busy tak dapat datang HQ sajat nak beli produk .. hari ni bella luangkan masa bawa effa kat sini nak terus beli apa pun skincare yg ada nak cantik katanya .. terima kasih kedatangan kami disambut mesra oleh staff nursajat siap ada sorang tu follower fitbella .. bella sentiasa bersikap positif walau ada haters cuba bandingkan bella & sajat semuanya bella tak ambil peduli .. bella bangga setiap wanita yg bangun usaha cari duit sendiri tanpa harap duit lelaki .. nanti bella akan tunjuk produk apa yg bella & effa pakai sebelum ni sampai jerawat tetap naik tak benti-benti .. effa dah selamat buang kat tong sampah tapi still ada lagi yg lain we all simpan takut nak pakai lagi .. korang boleh add IG @nursajatbeautician untuk pembelian produk nursajat jangan mengata !! 👭💪🏻❤️💯💋. . #repost@nursajatbeautician with @repostapp ・・・ Tu diaaa... @_fitbella16 dtg ke HQ borong semua produk NurSajat!! 😱😱😱 Pasni makin cantik la kak bella kita.. . . Thank you kerana sudi membeli dgn kami.. 😘😘 #letscantik #janganmengata #perempuan #fuhhh

Share 9 530
New latest images taken by Entrepreneur✈️ ( @_fitbella16 ). List medias from @_fitbella16 and share them Entrepreneur✈️

_fitbella16

Browse _fitbella16's Instagram and .. may my haters live longer so they can watch my success .. every pain that haters gave me it made me raise my game .. congrats to my stronger wolves najwa @najwarashdi .. keep trust on me and our journey .. we will win this game .. dan .. lagi banyak dugaan datang lagi kuat fitbella nak buktikan segalanya adalah real & benar .. haters silap orang nak cari pasal sebab dia tak tau fitbella ni spesis apa .. tu sebab kenal hati dia yg umpama besi padu tu dulu .. datang la apa pun rintangan selagi berdepan dengan haters sikit pun fitbella tak takut .. umpama korang berlawan dengan iblis korang tak nampak iblis tu tapi dia kacau jiwa & emosi korang .. so setakat iblis ni korang buat xtau sebab fitbella kena buktikan kat orang yg percaya dengan fitbella bukan buktikan dekat iblis .. najwa adalah trainee bella yg memang lambat progress sebab lemak tu dah tahap obese stage ketiga .. umur masih muda 26 thn .. tapi semua kelemahan najwa tak melemahkan PT dia fitbella .. hanya 6 sesi secret plan & ambil masa 50 hari yg lemah jadi kuat hingga air mata mengalir dah jadi biasa bagi najwa .. semuanya airmata kegembiraan .. berat najwa yg 76kg dari mula sesi turun hampir 10kg .. najwa amek semangat dari team fitbella family iaitu qila @qilanas bekas trainee bella yg dah berjaya hanya 12 sesi latihan berat qila turun 14kg (60 hari) .. mula sesi BMI najwa scale pun x boleh baca now BMI najwa dah turun dari obese stage ke3 ke BMI 25.7 (overweight) .. sikit lagi je kena usaha nak bagi BMI najwa ke BMI normal wanita asia iaitu BMI 22.9 .. 20/2 sesi SP 6 (secret plan) bella timbang berat najwa tepat 68kg .. lepas najwa habis workout kat rumah malam tadi najwa timbang jadi 66.7kg .. belum 24 jam berat najwa turun lagi 1.3kg .. semuanya hasil secret plan workout yg baru .. najwa still consume fitbella am block, pm flush & turbo burner @suresadosports .. impian najwa nak 65kg tapi bella akan pastikan najwa dapat berat ideal ikut ketinggian najwa 53-56kg .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen !! 👭💪🏻👙💯❤️💋.
.
#feedbacktrainee #session6 #10kgdown #obesetooverweight #loseweight #lossinch #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #lovewomen #helpwomen #amblock #pmflush #turboburner 1456315798066756978_830457184

and .. may my haters live longer so they can watch my success .. every pain that haters gave me it made me raise my game .. congrats to my stronger wolves najwa @najwarashdi .. keep trust on me and our journey .. we will win this game .. dan .. lagi banyak dugaan datang lagi kuat fitbella nak buktikan segalanya adalah real & benar .. haters silap orang nak cari pasal sebab dia tak tau fitbella ni spesis apa .. tu sebab kenal hati dia yg umpama besi padu tu dulu .. datang la apa pun rintangan selagi berdepan dengan haters sikit pun fitbella tak takut .. umpama korang berlawan dengan iblis korang tak nampak iblis tu tapi dia kacau jiwa & emosi korang .. so setakat iblis ni korang buat xtau sebab fitbella kena buktikan kat orang yg percaya dengan fitbella bukan buktikan dekat iblis .. najwa adalah trainee bella yg memang lambat progress sebab lemak tu dah tahap obese stage ketiga .. umur masih muda 26 thn .. tapi semua kelemahan najwa tak melemahkan PT dia fitbella .. hanya 6 sesi secret plan & ambil masa 50 hari yg lemah jadi kuat hingga air mata mengalir dah jadi biasa bagi najwa .. semuanya airmata kegembiraan .. berat najwa yg 76kg dari mula sesi turun hampir 10kg .. najwa amek semangat dari team fitbella family iaitu qila @qilanas bekas trainee bella yg dah berjaya hanya 12 sesi latihan berat qila turun 14kg (60 hari) .. mula sesi BMI najwa scale pun x boleh baca now BMI najwa dah turun dari obese stage ke3 ke BMI 25.7 (overweight) .. sikit lagi je kena usaha nak bagi BMI najwa ke BMI normal wanita asia iaitu BMI 22.9 .. 20/2 sesi SP 6 (secret plan) bella timbang berat najwa tepat 68kg .. lepas najwa habis workout kat rumah malam tadi najwa timbang jadi 66.7kg .. belum 24 jam berat najwa turun lagi 1.3kg .. semuanya hasil secret plan workout yg baru .. najwa still consume fitbella am block, pm flush & turbo burner @suresadosports .. impian najwa nak 65kg tapi bella akan pastikan najwa dapat berat ideal ikut ketinggian najwa 53-56kg .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen !! 👭💪🏻👙💯❤️💋. . #feedbacktrainee #session6 #10kgdown #obesetooverweight #loseweight #lossinch #ptmagic #ptmobile #entrepreneur #lovewomen #helpwomen #amblock #pmflush #turboburner

Share 18 293
New latest images taken by Entrepreneur✈️ ( @_fitbella16 ). List medias from @_fitbella16 and share them Entrepreneur✈️

_fitbella16

Browse _fitbella16's Instagram and .. being happy is an inside job .. remember that .. I love my job .. one go .. two coming in .. god bless my fit journey .. welcome to fitbella family to my new wolves, kak watie @watieabdul & kak liza @ratukaseh !! 👭💪🏻👙❤️💯💋.
.
#ourselfie #starbucks #wednesday #newtrainee #newfamily #helpwomen #lovewomen #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #lovemyjob #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1455774770876330984_830457184

and .. being happy is an inside job .. remember that .. I love my job .. one go .. two coming in .. god bless my fit journey .. welcome to fitbella family to my new wolves, kak watie @watieabdul & kak liza @ratukaseh !! 👭💪🏻👙❤️💯💋. . #ourselfie #starbucks #wednesday #newtrainee #newfamily #helpwomen #lovewomen #ptmagic #ptmobile #entrepreneur #lovemyjob #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 24 1.31K
New latest images taken by Entrepreneur✈️ ( @_fitbella16 ). List medias from @_fitbella16 and share them Entrepreneur✈️

_fitbella16

Browse _fitbella16's Instagram and .. there's always a reason to smile .. thanks for this sweetest card worth RM80 @mystarbucks .. love starbucks so much !! ☕️❤️💯💋.
.
#starbuckselfie #teatime #sisterslove #sweetestgifts #sweetestcard #RM80 #valentines #lovewomen #helpwomen #beagoodwomenwithagoodheart #starbuckmalaysia #hotchocolatelover #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1455718320116078344_830457184

and .. there's always a reason to smile .. thanks for this sweetest card worth RM80 @mystarbucks .. love starbucks so much !! ☕️❤️💯💋. . #starbuckselfie #teatime #sisterslove #sweetestgifts #sweetestcard #rm80 #valentines #lovewomen #helpwomen #beagoodwomenwithagoodheart #starbuckmalaysia #hotchocolatelover #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 1 590
New latest images taken by Entrepreneur✈️ ( @_fitbella16 ). List medias from @_fitbella16 and share them Entrepreneur✈️

_fitbella16

Browse _fitbella16's Instagram and .. power team .. train together .. grow together .. work together .. build together .. love each other .. thanks to my strongest wolves najwa @najwarashdi for this sweet pinky bunch of flowers for me, effa @fareesya18, kiki @kiki_choki & ama jlo @amalina .. we love you so much syg !! 😍😘💖💕💓🌹🌸💐.
.
#surprisedgifts #iphone #wednesday #happybunch 
#sweetesttrainee #fitbellafamily #loveeachother #thankyouforlovingme #lovewomen #helpwomen #pinkyflowers #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1455700230527519137_830457184

and .. power team .. train together .. grow together .. work together .. build together .. love each other .. thanks to my strongest wolves najwa @najwarashdi for this sweet pinky bunch of flowers for me, effa @fareesya18, kiki @kiki_choki & ama jlo @amalina .. we love you so much syg !! 😍😘💖💕💓🌹🌸💐. . #surprisedgifts #iphone #wednesday #happybunch #sweetesttrainee #fitbellafamily #loveeachother #thankyouforlovingme #lovewomen #helpwomen #pinkyflowers #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 15 689
New latest images taken by Entrepreneur✈️ ( @_fitbella16 ). List medias from @_fitbella16 and share them Entrepreneur✈️

_fitbella16

Browse _fitbella16's Instagram and .. throw me to the wolves and I will return leading the pack .. thanks to my singaporean wolves @stawberry_sweet_888 for your supports .. love the most .. dan .. seri adalah agen fitbella supplemen untuk negera singapura .. so wanita warga singapore boleh DM/PM @stawberry_sweet_888 atau whatsapp seri ditalian +6592394122 .. in sha allah bella akan ke singapore dalam masa terdekat untuk workout tour singapore !! 🇸🇬🇲🇾👭💪🏻👙❤️💯💋🐺🐾✔️.
.
-@stawberry_sweet_888 with @repostapp
・・・
KHAS BUAT BELLA 💋mcm mane kuat tarikan HASUTAN HATERS UNTUK JATUHKAN BELLA .. KUAT LAGI SEMANGAT FITBELLA FAMILY 🙌👍🤝🌸💋✌️🍍🇸🇬.
.
#repost #mysingaporeanwolves #staytogether #strongtogether #supporteachother #malaysiasingapore #blessneighbourhood #helpwomen #lovewomen #workouttoursingapore #comingsoon #PTmagic #PTmobile #QueenFit #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1455638111266494593_830457184

and .. throw me to the wolves and I will return leading the pack .. thanks to my singaporean wolves @stawberry_sweet_888 for your supports .. love the most .. dan .. seri adalah agen fitbella supplemen untuk negera singapura .. so wanita warga singapore boleh DM/PM @stawberry_sweet_888 atau whatsapp seri ditalian +6592394122 .. in sha allah bella akan ke singapore dalam masa terdekat untuk workout tour singapore !! 🇸🇬🇲🇾👭💪🏻👙❤️💯💋🐺🐾✔️. . [email protected]_sweet_888 with @repostapp ・・・ KHAS BUAT BELLA 💋mcm mane kuat tarikan HASUTAN HATERS UNTUK JATUHKAN BELLA .. KUAT LAGI SEMANGAT FITBELLA FAMILY 🙌👍🤝🌸💋✌️🍍🇸🇬. . #repost #mysingaporeanwolves #staytogether #strongtogether #supporteachother #malaysiasingapore #blessneighbourhood #helpwomen #lovewomen #workouttoursingapore #comingsoon #ptmagic #ptmobile #queenfit #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 3 304
New latest images taken by Entrepreneur✈️ ( @_fitbella16 ). List medias from @_fitbella16 and share them Entrepreneur✈️

_fitbella16

Browse _fitbella16's Instagram dan .. orang yg macam ni memang banyak sekarang ni merata boleh jumpa kadang duduk sebelah kita je .. tapi sebab hidup kita ada pelajaran kita tetap bersangka baik .. buat la apa kebaikan sekalipun kalo manusia tu hati dia hitam tetap akan hitam .. jangan nilai manusia melalui luaran kalo jahil dia pun jahat dia pun tu antara dia dengan tuhan bukan keje kita nak hitung atau hisab dosa pahala orang .. ingat setiap budi dan pertolongan yg pernah orang tu salurkan kat kita tak banyak pun tetap membantu kesihatan kita .. kerana nila setitik rosak susu sebelanga .. kalo zaman nabi manusia camni dah kena rejam zaman kita tuhan tak zalim nak bagi kita tengok rejam ni semua tapi tuhan akan balas didunia tak payah tunggu sampai akhirat .. nak merangkak cari orang yg kita lagakan tu nanti kita je yg tau seksanya setiap langkah tu .. biar cetek akal jangan cetek ilmu sebab akal kita senang dihasut syaitan tapi ilmu kita tetap akan terpelihara .. setiap kejayaan seseorang bukan dinilai diatas sekeping kertas atau pun sijil tapi pengalaman dan juga kejayaan bukti depan mata .. kalau ajaran fitbella salah biarlah fitbella tanggung semua diakhirat kelak .. semuanya natural tak melibatkan dadah atau besi atau pun nyawa manusia .. tuhan belum zalim nak bunuh kita dengan cara natural jaga badan .. belum dengar lagi kajian sains mengatakan senaman cara natural boleh buat kita mati atau cacat seumur hidup .. kalo ada kenyataan camtu fitbella dah mati dulu atau cacat dulu sebab fitbella buat badan dulu hampir 2 tahun lamanya menuntut ilmu .. semua keburukan dan kebaikan fitbella yg lalui dulu yg lain hanya lalui proses ubah badan sahaja memang kena ambil masa .. xda magic hari ni buat esok boleh kurus tu kerja tuhan je bukan kerja manusia .. fitbella bukan merayu atau pegang kaki trainee suruh datang belajar dengan fitbella .. semuanya yg nak belajar yg cari fitbella minta bantuan .. so tak perlu nak busuk hati belum satu dunia pun fitbella train ada la secekak dua dah ada yg nak dengki .. ambil la semua apa yg fitbella ada sekarang ni kalo boleh jaga semua trainee dibawah fitbella asalkan semuanya sihat fitbella akan bagi semuanya andai itu akan buat si polan tu bahagia !! 1455531964043872136_830457184

dan .. orang yg macam ni memang banyak sekarang ni merata boleh jumpa kadang duduk sebelah kita je .. tapi sebab hidup kita ada pelajaran kita tetap bersangka baik .. buat la apa kebaikan sekalipun kalo manusia tu hati dia hitam tetap akan hitam .. jangan nilai manusia melalui luaran kalo jahil dia pun jahat dia pun tu antara dia dengan tuhan bukan keje kita nak hitung atau hisab dosa pahala orang .. ingat setiap budi dan pertolongan yg pernah orang tu salurkan kat kita tak banyak pun tetap membantu kesihatan kita .. kerana nila setitik rosak susu sebelanga .. kalo zaman nabi manusia camni dah kena rejam zaman kita tuhan tak zalim nak bagi kita tengok rejam ni semua tapi tuhan akan balas didunia tak payah tunggu sampai akhirat .. nak merangkak cari orang yg kita lagakan tu nanti kita je yg tau seksanya setiap langkah tu .. biar cetek akal jangan cetek ilmu sebab akal kita senang dihasut syaitan tapi ilmu kita tetap akan terpelihara .. setiap kejayaan seseorang bukan dinilai diatas sekeping kertas atau pun sijil tapi pengalaman dan juga kejayaan bukti depan mata .. kalau ajaran fitbella salah biarlah fitbella tanggung semua diakhirat kelak .. semuanya natural tak melibatkan dadah atau besi atau pun nyawa manusia .. tuhan belum zalim nak bunuh kita dengan cara natural jaga badan .. belum dengar lagi kajian sains mengatakan senaman cara natural boleh buat kita mati atau cacat seumur hidup .. kalo ada kenyataan camtu fitbella dah mati dulu atau cacat dulu sebab fitbella buat badan dulu hampir 2 tahun lamanya menuntut ilmu .. semua keburukan dan kebaikan fitbella yg lalui dulu yg lain hanya lalui proses ubah badan sahaja memang kena ambil masa .. xda magic hari ni buat esok boleh kurus tu kerja tuhan je bukan kerja manusia .. fitbella bukan merayu atau pegang kaki trainee suruh datang belajar dengan fitbella .. semuanya yg nak belajar yg cari fitbella minta bantuan .. so tak perlu nak busuk hati belum satu dunia pun fitbella train ada la secekak dua dah ada yg nak dengki .. ambil la semua apa yg fitbella ada sekarang ni kalo boleh jaga semua trainee dibawah fitbella asalkan semuanya sihat fitbella akan bagi semuanya andai itu akan buat si polan tu bahagia !!

Share 40 641
New latest images taken by Entrepreneur✈️ ( @_fitbella16 ). List medias from @_fitbella16 and share them Entrepreneur✈️

_fitbella16

Browse _fitbella16's Instagram dan .. bila iblis dah xda keje nak buat keje popularkan orang .. yg xda kena mengena dengan king coco plak jadi mangsa sebab ada gambar je .. dah popularkan king coco nak popularkan fitbella .. siap curi gambar siap block fitbella .. xpa kita report polis je tengok siapa punya kerja .. korang tolong report IG ni fake .. kalo kaya jadi mak ayam buat apa aku jadi PT .. akal tu letak kat kaki tu sebab bodoh sangat !! 🐷🐷🐷.
.
#fakeaccount #idiots #haters #crazypeople #bitchesiseverywhere #iwillseeyousoonhaters #strongwomen #nofearbereal #pleasereport 1455220350660820195_830457184

dan .. bila iblis dah xda keje nak buat keje popularkan orang .. yg xda kena mengena dengan king coco plak jadi mangsa sebab ada gambar je .. dah popularkan king coco nak popularkan fitbella .. siap curi gambar siap block fitbella .. xpa kita report polis je tengok siapa punya kerja .. korang tolong report IG ni fake .. kalo kaya jadi mak ayam buat apa aku jadi PT .. akal tu letak kat kaki tu sebab bodoh sangat !! 🐷🐷🐷. . #fakeaccount #idiots #haters #crazypeople #bitchesiseverywhere #iwillseeyousoonhaters #strongwomen #nofearbereal #pleasereport

Share 65 431
New latest images taken by Entrepreneur✈️ ( @_fitbella16 ). List medias from @_fitbella16 and share them Entrepreneur✈️

_fitbella16

Browse _fitbella16's Instagram and .. never forget who was there for you when no one else was .. thanks adik @fareesya18 .. you always with me in my sadness and happiness .. having our supper while waiting for laundry !! 🖤✔️.
.
#foodselfie #doneworkout #laundrytime #suppertime #oldtown #sisterlove #alwaystogether #sadnesshappiness #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1455206075238088309_830457184

and .. never forget who was there for you when no one else was .. thanks adik @fareesya18 .. you always with me in my sadness and happiness .. having our supper while waiting for laundry !! 🖤✔️. . #foodselfie #doneworkout #laundrytime #suppertime #oldtown #sisterlove #alwaystogether #sadnesshappiness #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 3 916
New latest images taken by Entrepreneur✈️ ( @_fitbella16 ). List medias from @_fitbella16 and share them Entrepreneur✈️

_fitbella16

Browse _fitbella16's Instagram and .. getting fatty on the booty .. natural is real .. bulk your booty not your body .. shopping day with my booty !! 🍑💯.
.
#selfie #iphone #tuesday #oneutama #alone #originalbody #naturalbody #fitbody #fitbooty #entrepreneur #PTmagic #PTmobile #QueenFit #naturalworkout #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1455102154200955258_830457184

and .. getting fatty on the booty .. natural is real .. bulk your booty not your body .. shopping day with my booty !! 🍑💯. . #selfie #iphone #tuesday #oneutama #alone #originalbody #naturalbody #fitbody #fitbooty #entrepreneur #ptmagic #ptmobile #queenfit #naturalworkout #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 27 1.6K
New latest images taken by Entrepreneur✈️ ( @_fitbella16 ). List medias from @_fitbella16 and share them Entrepreneur✈️

_fitbella16

Browse _fitbella16's Instagram and .. don't call it a dream .. call it a secret plan .. be yourself .. because an original is worth more than a copy .. bulk your booty not your body !! 💪🏻❤️💯.
.
#selfie #iphone #realbody #fitbody #alone #casaindah2
#doneworkout #aloneworkout #naturalworkout #secretplanworkout #timeforeating #earlydinner #PTmagic #PTmobile #QueenFit #entrepreneur #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1455026807648389456_830457184

and .. don't call it a dream .. call it a secret plan .. be yourself .. because an original is worth more than a copy .. bulk your booty not your body !! 💪🏻❤️💯. . #selfie #iphone #realbody #fitbody #alone #casaindah2 #doneworkout #aloneworkout #naturalworkout #secretplanworkout #timeforeating #earlydinner #ptmagic #ptmobile #queenfit #entrepreneur #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 19 1.04K
New latest images taken by Entrepreneur✈️ ( @_fitbella16 ). List medias from @_fitbella16 and share them Entrepreneur✈️

_fitbella16

Browse _fitbella16's Instagram and .. people will hate you .. rate you .. shake you and brake you .. but how strong you stand is what makes you .. what hurts you today .. makes you stronger tomorrow .. I'm not afraid to walk alone .. stay real or stay away from me .. this is my Fit Journey .. hustle hard everyday bella !! 🐺🐾🖤✔️.
.
#selfie #iphone #lastnight #workout #newgym #newgrind #bodyfactorygym #24hours #sponsoredathlete #fitbutt #fitbody #PTmagic #PTmobile #QueenFit #entrepreneur #legsworkout #buttworkout #naturalworkout #myfitjourney #myfitnesslife #myfitnesslife 1454968664730001324_830457184

and .. people will hate you .. rate you .. shake you and brake you .. but how strong you stand is what makes you .. what hurts you today .. makes you stronger tomorrow .. I'm not afraid to walk alone .. stay real or stay away from me .. this is my Fit Journey .. hustle hard everyday bella !! 🐺🐾🖤✔️. . #selfie #iphone #lastnight #workout #newgym #newgrind #bodyfactorygym #24hours #sponsoredathlete #fitbutt #fitbody #ptmagic #ptmobile #queenfit #entrepreneur #legsworkout #buttworkout #naturalworkout #myfitjourney #myfitnesslife #myfitnesslife

Share 14 921
New latest images taken by Entrepreneur✈️ ( @_fitbella16 ). List medias from @_fitbella16 and share them Entrepreneur✈️

_fitbella16

Browse _fitbella16's Instagram and .. not giving a fuck is better than revenge .. never run back to whatever broke you .. stay hungry like a wolves .. you will hustle everyday .. bulk your booty not your body !! 🐺🖤✔️.
.
#shortvideo #iphone #lastnight #newgym #newgrind #bodyfactorygym #24hours #petalingjaya #sponsoredathlete #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #QueenFit #realwolves #buttworkout #legsworkout #naturalworkout #fitbutt #bulkyourbootynotyourbody #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1454837067930171858_830457184

and .. not giving a fuck is better than revenge .. never run back to whatever broke you .. stay hungry like a wolves .. you will hustle everyday .. bulk your booty not your body !! 🐺🖤✔️. . #shortvideo #iphone #lastnight #newgym #newgrind #bodyfactorygym #24hours #petalingjaya #sponsoredathlete #ptmagic #ptmobile #entrepreneur #queenfit #realwolves #buttworkout #legsworkout #naturalworkout #fitbutt #bulkyourbootynotyourbody #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 27 979
New latest images taken by Entrepreneur✈️ ( @_fitbella16 ). List medias from @_fitbella16 and share them Entrepreneur✈️

_fitbella16

Browse _fitbella16's Instagram and .. we live in a world in which judgement is more important than getting to know that person .. don't let people know too much about you .. your hustle will tell them soon .. hustle hard everyday bella !! 🐺🖤✔️.
.
#shortvideo #iphone #lastnight #monday #workout #buttworkout #legsworkout #newgym #newgrind #bodyfactorygym #24hours #petalingjaya #hustlehard #workhard #nooffdays #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #realwolves #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1454829064493589554_830457184

and .. we live in a world in which judgement is more important than getting to know that person .. don't let people know too much about you .. your hustle will tell them soon .. hustle hard everyday bella !! 🐺🖤✔️. . #shortvideo #iphone #lastnight #monday #workout #buttworkout #legsworkout #newgym #newgrind #bodyfactorygym #24hours #petalingjaya #hustlehard #workhard #nooffdays #ptmagic #ptmobile #entrepreneur #realwolves #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 4 461
Load More