CopystaCopysta

Instagram Online Web Viewer

en

#ptmagic • Browse images about ptmagic at Instagram

New images about #ptmagic. List medias tagged with ptmagic from real instagram users and share them

Advertisement

Browse _fitbella16's Instagram and .. being a single mother is smarter than being in a wrong marriage .. you're always my fav man .. having my good time with my kiddos !! 👸🏼👦🏻❤️💯💋.
.
#ourselfie #iphone #saturday #bellaben #momandson #oneutama #bebe #HM #goodtime #ILoveMyFamily #singlemom #fitmom #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #airjordan #pumakids #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1457977636432986633_830457184

and .. being a single mother is smarter than being in a wrong marriage .. you're always my fav man .. having my good time with my kiddos !! 👸🏼👦🏻❤️💯💋. . #ourselfie #iphone #saturday #bellaben #momandson #oneutama #bebe #hm #goodtime #ilovemyfamily #singlemom #fitmom #PTmagic #ptmobile #entrepreneur #airjordan #pumakids #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 13 1.1K

Advertisement

Browse _fitbella16's Instagram and .. now swimming is one of my workout routine .. hustle hard everyday bella .. dan .. dulu masa perut bella buncit nak swimming pun tak pandai asik tenggelam .. dulu pun pernah duduk condo nak gi pool bawa anak je nak mandi pun segan .. bila semua lemak tepu dah xda body pun dah fit bella swimming lama pun tak penat .. siap pandai menyelam bagai .. semua bella belajar sendiri .. effa @fareesya18 pun dah berani menyelam dah pandai nak berenang .. swimming boleh cantikkan shape badan kita .. so kalo diet korang kena makan dulu makanan diet pastikan ada chia seeds supaya tak lapar masa korang swimming .. dan boleh minum turbo burner untuk bagi tenaga .. lepas swimming korang minum fitbella am block so perut xda lapar sangat .. bella akan swimming lepas workout .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej sesi latihan private !! 👸🏼💪🏻👙💦❤️💯💋.
.
#shortvideo #iphone #saturday #casaindah2 #afterworkout #swimming #fitbody #fitmom #PTmobile #PTmagic #entrepreneur #swimisworkout #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1457932012664885194_830457184

and .. now swimming is one of my workout routine .. hustle hard everyday bella .. dan .. dulu masa perut bella buncit nak swimming pun tak pandai asik tenggelam .. dulu pun pernah duduk condo nak gi pool bawa anak je nak mandi pun segan .. bila semua lemak tepu dah xda body pun dah fit bella swimming lama pun tak penat .. siap pandai menyelam bagai .. semua bella belajar sendiri .. effa @fareesya18 pun dah berani menyelam dah pandai nak berenang .. swimming boleh cantikkan shape badan kita .. so kalo diet korang kena makan dulu makanan diet pastikan ada chia seeds supaya tak lapar masa korang swimming .. dan boleh minum turbo burner untuk bagi tenaga .. lepas swimming korang minum fitbella am block so perut xda lapar sangat .. bella akan swimming lepas workout .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej sesi latihan private !! 👸🏼💪🏻👙💦❤️💯💋. . #shortvideo #iphone #saturday #casaindah2 #afterworkout #swimming #fitbody #fitmom #ptmobile #PTmagic #entrepreneur #swimisworkout #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 7 669

Advertisement

Browse _fitbella16's Instagram and .. don't look back you're not going that way .. everywhere is workout .. dan .. hari ni sambil tunggu mun @munnz07 treadmill selama 40 minit .. bella & effa @fareesya18 sempat bawa & jaga anak mun, anak bella & anak buah bella swimming .. sebelum swimming bella mesti buat workout nak kuatkan lagi kaki bella .. squats adalah favourite workout bella .. ada beratus cara squats bella dah belajar dan hafal semua .. semua cara tu bella dah ajar kat trainee2 bella ikut masalah badan dorang .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej sesi latihan private !! 👸🏼👙💪🏻🍑❤️💯💋.
.
cc: one minute (60 rep) squats variation.
.
#shortvideo #saturday #casaindah2 #workout #naturalworkout #squats #squatsbeforeswimming #hustlehard #workhard #noturningback #fitbody #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1457904946854749836_830457184

and .. don't look back you're not going that way .. everywhere is workout .. dan .. hari ni sambil tunggu mun @munnz07 treadmill selama 40 minit .. bella & effa @fareesya18 sempat bawa & jaga anak mun, anak bella & anak buah bella swimming .. sebelum swimming bella mesti buat workout nak kuatkan lagi kaki bella .. squats adalah favourite workout bella .. ada beratus cara squats bella dah belajar dan hafal semua .. semua cara tu bella dah ajar kat trainee2 bella ikut masalah badan dorang .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej sesi latihan private !! 👸🏼👙💪🏻🍑❤️💯💋. . cc: one minute (60 rep) squats variation. . #shortvideo #saturday #casaindah2 #workout #naturalworkout #squats #squatsbeforeswimming #hustlehard #workhard #noturningback #fitbody #PTmagic #ptmobile #entrepreneur #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 25 613
Browse _fitbella16's Instagram and .. when your goals is more important than anything .. you will ignore anyone else .. your opinion of me doesn't define who I am .. starve your distractions .. feed your focus .. real wolves always hunting !! 👸🏼🐺💪🏻👙❤️💋.
.
#selfie #iphone #saturday #myhome #mylife #myfitbody #naturalbody #fitmom #naturalworkout #allnatural #fitabs #homeworkout #nodietnoproblem #nogymnoproblem #alwaysmaintain #eatmorefitmore #realwolves #workhard #hustlehard #aloneisbetter #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1457811217833537271_830457184

and .. when your goals is more important than anything .. you will ignore anyone else .. your opinion of me doesn't define who I am .. starve your distractions .. feed your focus .. real wolves always hunting !! 👸🏼🐺💪🏻👙❤️💋. . #selfie #iphone #saturday #myhome #mylife #myfitbody #naturalbody #fitmom #naturalworkout #allnatural #fitabs #homeworkout #nodietnoproblem #nogymnoproblem #alwaysmaintain #eatmorefitmore #realwolves #workhard #hustlehard #aloneisbetter #PTmagic #ptmobile #entrepreneur #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 12 770
Browse _fitbella16's Instagram and .. it's always better when it's real .. a real relationship is between a mother and her kids .. home workout with my kids .. I choose my weekend with my kids .. no husband no problem .. I'm supermom for them !! 👸🏼👱🏼👱🏼‍♀️👧🏻👦🏻💪🏻👙❤️💋.
.
CC: 20rep X 5 set.
.

#shortvideo #saturday #morning #iphone #casaindahcondo2 #homeworkout #absworkout #bondingtime #singlemom #supermom #strongmom #fitmom #nodietnoproblem #nogymnoproblem #nohusbandnoproblem #realrelationship #ILoveMyFamily #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1457782137490775291_830457184

and .. it's always better when it's real .. a real relationship is between a mother and her kids .. home workout with my kids .. I choose my weekend with my kids .. no husband no problem .. I'm supermom for them !! 👸🏼👱🏼👱🏼‍♀️👧🏻👦🏻💪🏻👙❤️💋. . CC: 20rep X 5 set. . #shortvideo #saturday #morning #iphone #casaindahcondo2 #homeworkout #absworkout #bondingtime #singlemom #supermom #strongmom #fitmom #nodietnoproblem #nogymnoproblem #nohusbandnoproblem #realrelationship #ilovemyfamily #PTmagic #ptmobile #entrepreneur #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 19 738
Browse _fitbella16's Instagram and .. if you can dream it you can achieve it .. keep going my youngest wolves izzah @izzahkb .. dan .. ini feedback dari trainee online training bella yg paling muda baru berusia 18 thn .. izzah stay area kl masih menunggu keputusan SPM & baru je belajar memandu nak ambil lesen .. so family izzah sarankan training online untuk izzah jaga badan .. dari sekolah menengah berat izzah tak pernah turun walau macam2 workout & diet izzah dah cuba .. bila timbang berat dah sampai 60kg izzah dah mula risau .. mana tak risau baru masuk alam remaja berat dah sama dengan mak orang .. lepas kami bincang di whatsapp izzah setuju dengan semua syarat latihan .. bella pos supplemen & juga olimp shaker untuk izzah dan bila supplemen dah sampai bella terus ajar izzah melalui whatsapp .. 2 hari izzah buat secret plan workout kat rumah, amalkan secret diet plan & juga consume fitbella am block, pm flush & turbo burner berat degil & lemak tepu tu turun 2kg .. dari 60kg ke 58kg .. kalau remaja nak turunkan berat memang senang tapi cara kena betul kalau cara salah buat la apa workout sekalipun berat makin naik bukan makin turun .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen & pakej online training !! 👭💪🏻👙❤️💯💋.
.
#feedbacktrainee #onlinetraining #2days #2kgdown #loseweight #overweight #lossinch #teenager #secretdietplan #secretplanworkout #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #fitbellasupplements #amblock #pmflush #turboburner #suresado #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1457340454563365458_830457184

and .. if you can dream it you can achieve it .. keep going my youngest wolves izzah @izzahkb .. dan .. ini feedback dari trainee online training bella yg paling muda baru berusia 18 thn .. izzah stay area kl masih menunggu keputusan SPM & baru je belajar memandu nak ambil lesen .. so family izzah sarankan training online untuk izzah jaga badan .. dari sekolah menengah berat izzah tak pernah turun walau macam2 workout & diet izzah dah cuba .. bila timbang berat dah sampai 60kg izzah dah mula risau .. mana tak risau baru masuk alam remaja berat dah sama dengan mak orang .. lepas kami bincang di whatsapp izzah setuju dengan semua syarat latihan .. bella pos supplemen & juga olimp shaker untuk izzah dan bila supplemen dah sampai bella terus ajar izzah melalui whatsapp .. 2 hari izzah buat secret plan workout kat rumah, amalkan secret diet plan & juga consume fitbella am block, pm flush & turbo burner berat degil & lemak tepu tu turun 2kg .. dari 60kg ke 58kg .. kalau remaja nak turunkan berat memang senang tapi cara kena betul kalau cara salah buat la apa workout sekalipun berat makin naik bukan makin turun .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen & pakej online training !! 👭💪🏻👙❤️💯💋. . #feedbacktrainee #onlinetraining #2days #2kgdown #loseweight #overweight #lossinch #teenager #secretdietplan #secretplanworkout #PTmagic #ptmobile #entrepreneur #fitbellasupplements #amblock #pmflush #turboburner #suresado #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 8 336
Browse _fitbella16's Instagram and .. everyday you have many reasons to keep smiling .. thanks to my lovely wolves intan @intan_ezura for this smiling donuts .. love you so much !! 💪🏻🍩🍩🙏🏻❤️💯💋.
.
#donutselfie #friday #trainingday #privatesession #casaindah2 #traineegift #myfavdonuts #freshdonuts #dunkindonuts #smiling #lovemyjob #lovemytrainee #staytogether #PTmagic #PTmagic #entrepreneur #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1457129231309702271_830457184

and .. everyday you have many reasons to keep smiling .. thanks to my lovely wolves intan @intan_ezura for this smiling donuts .. love you so much !! 💪🏻🍩🍩🙏🏻❤️💯💋. . #donutselfie #friday #trainingday #privatesession #casaindah2 #traineegift #myfavdonuts #freshdonuts #dunkindonuts #smiling #lovemyjob #lovemytrainee #staytogether #PTmagic #PTmagic #entrepreneur #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 16 434
Browse _fitbella16's Instagram and .. if you want to change your life .. raise your standards .. do your workout with Hot Shaker .. I Love Bright Colors & I Love My Shaker .. dan .. ramai tanya bella ada jual tak shaker merah 'YES I CAN' yg bella post pic kat IG bella masa workout kat gym @bodyfactorygym .. sebab banyak permintaan so bella minta kat olimp semua stock bella nak jual kat semua follower fitbella .. kalo korang tengok kat website memang harga shaker ni mahal dalam euro atau dollar tambah postage dari luar negara lagi la mahal .. so bella jual hanya RM50 (tak termasuk postage) .. lelaki pun dah ramai order shaker ni kat bella sejak dua hari lepas .. korang boleh PM atau whatsapp bella 017-648-2099 untuk pembelian shaker olimp ni .. memang kalo pakai gi gym atau outdoor orang mesti tegur, "cantik la shaker you beli kat mana"?? .. bella ada 6 koleksi semua color shaker dari olimp sejak mula jadi Duta Queen Fit untuk brand olimp .. cepat stok kat bella ada 64 pcs sahaja .. stok pinky shaker tak buat lagi buat masa ni .. sebab nak habiskan stok yg ada !! 💪🏻❤️💛💚💜💖💯💋.
.
cc: pinky shaker 2 pcs & purple white 2 pcs je tinggal shaker brand QUEEN FIT tu .. dari pagi tadi ada je customer drop by condo bella beli and bayar terus RM50 kalo pos harga postage kena ikut kawasan atau negeri korang !! 💪🏻💪🏻.
.
.
#shakerselfie #6colors #HotSeller #olimpshaker #borninthegym #QueenFit #unisexshaker #athleteshaker #germanybrand #yesican #gymismyhome #sweatisjustfatcrying #ilovefitness #changeyourlife #getyourstoday #stocklimited #topambassador #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1457070523015928885_830457184

and .. if you want to change your life .. raise your standards .. do your workout with Hot Shaker .. I Love Bright Colors & I Love My Shaker .. dan .. ramai tanya bella ada jual tak shaker merah 'YES I CAN' yg bella post pic kat IG bella masa workout kat gym @bodyfactorygym .. sebab banyak permintaan so bella minta kat olimp semua stock bella nak jual kat semua follower fitbella .. kalo korang tengok kat website memang harga shaker ni mahal dalam euro atau dollar tambah postage dari luar negara lagi la mahal .. so bella jual hanya RM50 (tak termasuk postage) .. lelaki pun dah ramai order shaker ni kat bella sejak dua hari lepas .. korang boleh PM atau whatsapp bella 017-648-2099 untuk pembelian shaker olimp ni .. memang kalo pakai gi gym atau outdoor orang mesti tegur, "cantik la shaker you beli kat mana"?? .. bella ada 6 koleksi semua color shaker dari olimp sejak mula jadi Duta Queen Fit untuk brand olimp .. cepat stok kat bella ada 64 pcs sahaja .. stok pinky shaker tak buat lagi buat masa ni .. sebab nak habiskan stok yg ada !! 💪🏻❤️💛💚💜💖💯💋. . cc: pinky shaker 2 pcs & purple white 2 pcs je tinggal shaker brand QUEEN FIT tu .. dari pagi tadi ada je customer drop by condo bella beli and bayar terus RM50 kalo pos harga postage kena ikut kawasan atau negeri korang !! 💪🏻💪🏻. . . #shakerselfie #6colors #hotseller #olimpshaker #borninthegym #queenfit #unisexshaker #athleteshaker #germanybrand #yesican #gymismyhome #sweatisjustfatcrying #ilovefitness #changeyourlife #getyourstoday #stocklimited #topambassador #PTmagic #ptmobile #entrepreneur #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 10 362
Browse _fitbella16's Instagram and .. everyone wants to eat but few are willing to hunt .. let them sleep while me hunt .. thanks ama jlo @amalina for this pizza .. alone .. latenight working .. hustle hard everyday bella !! 👸🏼🐺💪🏻🍕🍕👙❤️💯💋.
.
#alone #3am #latenight #workhard #busylife #supper #pizzalover #nescafe #nescafeaddict #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #fitbellasupplements #amblock #pmflush #turboburner #suresado #olimpshaker #hustlehard #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1456740153519055405_830457184

and .. everyone wants to eat but few are willing to hunt .. let them sleep while me hunt .. thanks ama jlo @amalina for this pizza .. alone .. latenight working .. hustle hard everyday bella !! 👸🏼🐺💪🏻🍕🍕👙❤️💯💋. . #alone #3am #latenight #workhard #busylife #supper #pizzalover #nescafe #nescafeaddict #PTmagic #ptmobile #entrepreneur #fitbellasupplements #amblock #pmflush #turboburner #suresado #olimpshaker #hustlehard #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 3 457
Browse _fitbella16's Instagram and .. if you want to change your life .. raise your standards .. do your workout with Hot Shaker .. I Love Bright Colors & I Love My Shaker .. dan .. ramai tanya bella ada jual tak shaker merah 'YES I CAN' yg bella post pic kat IG bella masa workout kat gym @bodyfactorygym .. sebab banyak permintaan so bella minta kat olimp semua stock bella nak jual kat semua follower fitbella .. kalo korang tengok kat website memang harga shaker ni mahal dalam euro atau dollar tambah postage dari luar negara lagi la mahal .. so bella jual hanya RM50 (tak termasuk postage) .. lelaki pun dah ramai order shaker ni kat bella sejak dua hari lepas .. korang boleh PM atau whatsapp bella 017-648-2099 untuk pembelian shaker olimp ni .. memang kalo pakai gi gym atau outdoor orang mesti tegur, "cantik la shaker you beli kat mana"?? .. bella ada 6 koleksi semua color shaker dari olimp sejak mula jadi Duta Queen Fit untuk brand olimp .. cepat stok kat bella ada 64 pcs sahaja .. yg pinky shaker semua dah habis stok & stok pinky shaker tak buat lagi buat masa ni .. sebab nak habiskan stok yg ada !! 💪🏻❤️💛💚💜💖💯💋.
.
#shortvideo #olimpshaker #borninthegym #QueenFit #unisexshaker #athleteshaker #germanybrand #yesican #gymismyhome #sweatisjustfatcrying #ilovefitness #changeyourlife #getyourstoday #stocklimited #topambassador #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1456661597736681681_830457184

and .. if you want to change your life .. raise your standards .. do your workout with Hot Shaker .. I Love Bright Colors & I Love My Shaker .. dan .. ramai tanya bella ada jual tak shaker merah 'YES I CAN' yg bella post pic kat IG bella masa workout kat gym @bodyfactorygym .. sebab banyak permintaan so bella minta kat olimp semua stock bella nak jual kat semua follower fitbella .. kalo korang tengok kat website memang harga shaker ni mahal dalam euro atau dollar tambah postage dari luar negara lagi la mahal .. so bella jual hanya RM50 (tak termasuk postage) .. lelaki pun dah ramai order shaker ni kat bella sejak dua hari lepas .. korang boleh PM atau whatsapp bella 017-648-2099 untuk pembelian shaker olimp ni .. memang kalo pakai gi gym atau outdoor orang mesti tegur, "cantik la shaker you beli kat mana"?? .. bella ada 6 koleksi semua color shaker dari olimp sejak mula jadi Duta Queen Fit untuk brand olimp .. cepat stok kat bella ada 64 pcs sahaja .. yg pinky shaker semua dah habis stok & stok pinky shaker tak buat lagi buat masa ni .. sebab nak habiskan stok yg ada !! 💪🏻❤️💛💚💜💖💯💋. . #shortvideo #olimpshaker #borninthegym #queenfit #unisexshaker #athleteshaker #germanybrand #yesican #gymismyhome #sweatisjustfatcrying #ilovefitness #changeyourlife #getyourstoday #stocklimited #topambassador #PTmagic #ptmobile #entrepreneur #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 33 715
Browse _fitbella16's Instagram and .. Allah will make a way when there seems to be no way .. I love my fitbella family for the sake of Allah .. I'm not a perfect muslim but I try to be a good women with a good heart to all my trainee .. if one day, some of them stab me from my back .. I just pray all the best to them and their journey .. that's what I've learned from my parents since I was a kids .. help people even you know they can't help you back .. I'm so thankful for everything I have now .. simple is perfect .. dan .. hari ni bella & effa @fareesya18 sempat gi PKNS shah alam beli kelengkapan solat untuk bella & effa juga buat trainee2 bella yg datang latihan kat condo bella untuk sesi latihan private .. tanpa doa and usaha tak mungkin kita akan berjaya .. dugaan yg datang semuanya menguji kita supaya lebih dekatkan diri kepada yg Esa .. bella bukan muslim yg sempurna banyak dosa & silap bella kepada yg maha kuasa tapi selagi kita ingat & belum sampai murtad kita tetap boleh berdoa & meminta keampunan .. inilah satu2nya pendinding kita untuk mengelak daripada haters2 yg berperangai sama macam iblis .. biar apa pun haters nak buat selagi kita berpegang teguh dengan apa yg kita percaya in sha Allah semuanya akan baik2 sahaja .. sentiasa bersangka baik sesama manusia tetapi dalam masa yg sama sentiasa berhati2 .. ramai yg cemburu atas kejayaan kita kerana mereka hanya diajar mengaut keuntungan diatas kesusahan orang lain & hidup berpura2 umpama iblis .. malas usaha dan cari duit sendiri .. semoga fitbella family akan sentiasa diberkati & dilindungi oleh yg maha Esa .. aminnn !! 👭💪🏻🙏🏻❤️💯💋.
.
#selfie #casaindah2 #muslimPT #praytoallah #forgiveness #humble #simple #pinkylover #PKNS #fitbellafamily #PTmagic #PTmobile #thisisthebeginning #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1456547079975244289_830457184

and .. Allah will make a way when there seems to be no way .. I love my fitbella family for the sake of Allah .. I'm not a perfect muslim but I try to be a good women with a good heart to all my trainee .. if one day, some of them stab me from my back .. I just pray all the best to them and their journey .. that's what I've learned from my parents since I was a kids .. help people even you know they can't help you back .. I'm so thankful for everything I have now .. simple is perfect .. dan .. hari ni bella & effa @fareesya18 sempat gi PKNS shah alam beli kelengkapan solat untuk bella & effa juga buat trainee2 bella yg datang latihan kat condo bella untuk sesi latihan private .. tanpa doa and usaha tak mungkin kita akan berjaya .. dugaan yg datang semuanya menguji kita supaya lebih dekatkan diri kepada yg Esa .. bella bukan muslim yg sempurna banyak dosa & silap bella kepada yg maha kuasa tapi selagi kita ingat & belum sampai murtad kita tetap boleh berdoa & meminta keampunan .. inilah satu2nya pendinding kita untuk mengelak daripada haters2 yg berperangai sama macam iblis .. biar apa pun haters nak buat selagi kita berpegang teguh dengan apa yg kita percaya in sha Allah semuanya akan baik2 sahaja .. sentiasa bersangka baik sesama manusia tetapi dalam masa yg sama sentiasa berhati2 .. ramai yg cemburu atas kejayaan kita kerana mereka hanya diajar mengaut keuntungan diatas kesusahan orang lain & hidup berpura2 umpama iblis .. malas usaha dan cari duit sendiri .. semoga fitbella family akan sentiasa diberkati & dilindungi oleh yg maha Esa .. aminnn !! 👭💪🏻🙏🏻❤️💯💋. . #selfie #casaindah2 #muslimpt #praytoallah #forgiveness #humble #simple #pinkylover #pkns #fitbellafamily #PTmagic #ptmobile #thisisthebeginning #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 38 735
Browse babahco's Instagram Thanks for coming to @babah.co ! 😍
-
-
@_fitbella16 with @repostapp
・・・
and .. I didn't forget where I came from .. I just can't stay there anymore .. it's not about where you started .. it's about where you are going .. from Fat To Fit .. I'm so happy with my Fitness Life .. now I can eat what I want but I still Fit .. our lunch together @babah.co !! 👭💪🏻🥗🍚🍵🍗🍖🍹🍴.
.
#foodselfie #lunch #babahandco #shahalam #plainrice #oxtailsoup #gardensalad #chickencurry #icechocolate #icelemontea #nodietnoproblem #naturalworkout #PTmagic #PTmagic #entrepreneur #FattoFit #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1456542503410829407_4183848296

Thanks for coming to @babah.co ! 😍 - - @_fitbella16 with @repostapp ・・・ and .. I didn't forget where I came from .. I just can't stay there anymore .. it's not about where you started .. it's about where you are going .. from Fat To Fit .. I'm so happy with my Fitness Life .. now I can eat what I want but I still Fit .. our lunch together @babah.co !! 👭💪🏻🥗🍚🍵🍗🍖🍹🍴. . #foodselfie #lunch #babahandco #shahalam #plainrice #oxtailsoup #gardensalad #chickencurry #icechocolate #icelemontea #nodietnoproblem #naturalworkout #PTmagic #PTmagic #entrepreneur #fattofit #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 2 37
Browse _fitbella16's Instagram and .. I didn't forget where I came from .. I just can't stay there anymore .. it's not about where you started .. it's about where you are going .. from Fat To Fit .. I'm so happy with my Fitness Life .. now I can eat what I want but I still Fit .. our lunch together @babah.co !! 👭💪🏻🥗🍚🍵🍗🍖🍹🍴.
.
#foodselfie #lunch #babahandco #shahalam #plainrice #oxtailsoup #gardensalad #chickencurry #icechocolate #icelemontea #nodietnoproblem #naturalworkout #PTmagic #PTmagic #entrepreneur #FattoFit #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1456485962011730545_830457184

and .. I didn't forget where I came from .. I just can't stay there anymore .. it's not about where you started .. it's about where you are going .. from Fat To Fit .. I'm so happy with my Fitness Life .. now I can eat what I want but I still Fit .. our lunch together @babah.co !! 👭💪🏻🥗🍚🍵🍗🍖🍹🍴. . #foodselfie #lunch #babahandco #shahalam #plainrice #oxtailsoup #gardensalad #chickencurry #icechocolate #icelemontea #nodietnoproblem #naturalworkout #PTmagic #PTmagic #entrepreneur #fattofit #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 7 561
Browse _fitbella16's Instagram and .. may my haters live longer so they can watch my success .. every pain that haters gave me it made me raise my game .. congrats to my stronger wolves najwa @najwarashdi .. keep trust on me and our journey .. we will win this game .. dan .. lagi banyak dugaan datang lagi kuat fitbella nak buktikan segalanya adalah real & benar .. haters silap orang nak cari pasal sebab dia tak tau fitbella ni spesis apa .. tu sebab kenal hati dia yg umpama besi padu tu dulu .. datang la apa pun rintangan selagi berdepan dengan haters sikit pun fitbella tak takut .. umpama korang berlawan dengan iblis korang tak nampak iblis tu tapi dia kacau jiwa & emosi korang .. so setakat iblis ni korang buat xtau sebab fitbella kena buktikan kat orang yg percaya dengan fitbella bukan buktikan dekat iblis .. najwa adalah trainee bella yg memang lambat progress sebab lemak tu dah tahap obese stage ketiga .. umur masih muda 26 thn .. tapi semua kelemahan najwa tak melemahkan PT dia fitbella .. hanya 6 sesi secret plan & ambil masa 50 hari yg lemah jadi kuat hingga air mata mengalir dah jadi biasa bagi najwa .. semuanya airmata kegembiraan .. berat najwa yg 76kg dari mula sesi turun hampir 10kg .. najwa amek semangat dari team fitbella family iaitu qila @qilanas bekas trainee bella yg dah berjaya hanya 12 sesi latihan berat qila turun 14kg (60 hari) .. mula sesi BMI najwa scale pun x boleh baca now BMI najwa dah turun dari obese stage ke3 ke BMI 25.7 (overweight) .. sikit lagi je kena usaha nak bagi BMI najwa ke BMI normal wanita asia iaitu BMI 22.9 .. 20/2 sesi SP 6 (secret plan) bella timbang berat najwa tepat 68kg .. lepas najwa habis workout kat rumah malam tadi najwa timbang jadi 66.7kg .. belum 24 jam berat najwa turun lagi 1.3kg .. semuanya hasil secret plan workout yg baru .. najwa still consume fitbella am block, pm flush & turbo burner @suresadosports .. impian najwa nak 65kg tapi bella akan pastikan najwa dapat berat ideal ikut ketinggian najwa 53-56kg .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen !! 👭💪🏻👙💯❤️💋.
.
#feedbacktrainee #session6 #10kgdown #obesetooverweight #loseweight #lossinch #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #lovewomen #helpwomen #amblock #pmflush #turboburner 1456315798066756978_830457184

and .. may my haters live longer so they can watch my success .. every pain that haters gave me it made me raise my game .. congrats to my stronger wolves najwa @najwarashdi .. keep trust on me and our journey .. we will win this game .. dan .. lagi banyak dugaan datang lagi kuat fitbella nak buktikan segalanya adalah real & benar .. haters silap orang nak cari pasal sebab dia tak tau fitbella ni spesis apa .. tu sebab kenal hati dia yg umpama besi padu tu dulu .. datang la apa pun rintangan selagi berdepan dengan haters sikit pun fitbella tak takut .. umpama korang berlawan dengan iblis korang tak nampak iblis tu tapi dia kacau jiwa & emosi korang .. so setakat iblis ni korang buat xtau sebab fitbella kena buktikan kat orang yg percaya dengan fitbella bukan buktikan dekat iblis .. najwa adalah trainee bella yg memang lambat progress sebab lemak tu dah tahap obese stage ketiga .. umur masih muda 26 thn .. tapi semua kelemahan najwa tak melemahkan PT dia fitbella .. hanya 6 sesi secret plan & ambil masa 50 hari yg lemah jadi kuat hingga air mata mengalir dah jadi biasa bagi najwa .. semuanya airmata kegembiraan .. berat najwa yg 76kg dari mula sesi turun hampir 10kg .. najwa amek semangat dari team fitbella family iaitu qila @qilanas bekas trainee bella yg dah berjaya hanya 12 sesi latihan berat qila turun 14kg (60 hari) .. mula sesi BMI najwa scale pun x boleh baca now BMI najwa dah turun dari obese stage ke3 ke BMI 25.7 (overweight) .. sikit lagi je kena usaha nak bagi BMI najwa ke BMI normal wanita asia iaitu BMI 22.9 .. 20/2 sesi SP 6 (secret plan) bella timbang berat najwa tepat 68kg .. lepas najwa habis workout kat rumah malam tadi najwa timbang jadi 66.7kg .. belum 24 jam berat najwa turun lagi 1.3kg .. semuanya hasil secret plan workout yg baru .. najwa still consume fitbella am block, pm flush & turbo burner @suresadosports .. impian najwa nak 65kg tapi bella akan pastikan najwa dapat berat ideal ikut ketinggian najwa 53-56kg .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen !! 👭💪🏻👙💯❤️💋. . #feedbacktrainee #session6 #10kgdown #obesetooverweight #loseweight #lossinch #PTmagic #ptmobile #entrepreneur #lovewomen #helpwomen #amblock #pmflush #turboburner

Share 18 302
Browse _fitbella16's Instagram and .. being happy is an inside job .. remember that .. I love my job .. one go .. two coming in .. god bless my fit journey .. welcome to fitbella family to my new wolves, kak watie @watieabdul & kak liza @ratukaseh !! 👭💪🏻👙❤️💯💋.
.
#ourselfie #starbucks #wednesday #newtrainee #newfamily #helpwomen #lovewomen #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #lovemyjob #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1455774770876330984_830457184

and .. being happy is an inside job .. remember that .. I love my job .. one go .. two coming in .. god bless my fit journey .. welcome to fitbella family to my new wolves, kak watie @watieabdul & kak liza @ratukaseh !! 👭💪🏻👙❤️💯💋. . #ourselfie #starbucks #wednesday #newtrainee #newfamily #helpwomen #lovewomen #PTmagic #ptmobile #entrepreneur #lovemyjob #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 24 1.38K
Browse _fitbella16's Instagram and .. throw me to the wolves and I will return leading the pack .. thanks to my singaporean wolves @stawberry_sweet_888 for your supports .. love the most .. dan .. seri adalah agen fitbella supplemen untuk negera singapura .. so wanita warga singapore boleh DM/PM @stawberry_sweet_888 atau whatsapp seri ditalian +6592394122 .. in sha allah bella akan ke singapore dalam masa terdekat untuk workout tour singapore !! 🇸🇬🇲🇾👭💪🏻👙❤️💯💋🐺🐾✔️.
.
-@stawberry_sweet_888 with @repostapp
・・・
KHAS BUAT BELLA 💋mcm mane kuat tarikan HASUTAN HATERS UNTUK JATUHKAN BELLA .. KUAT LAGI SEMANGAT FITBELLA FAMILY 🙌👍🤝🌸💋✌️🍍🇸🇬.
.
#repost #mysingaporeanwolves #staytogether #strongtogether #supporteachother #malaysiasingapore #blessneighbourhood #helpwomen #lovewomen #workouttoursingapore #comingsoon #PTmagic #PTmobile #QueenFit #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1455638111266494593_830457184

and .. throw me to the wolves and I will return leading the pack .. thanks to my singaporean wolves @stawberry_sweet_888 for your supports .. love the most .. dan .. seri adalah agen fitbella supplemen untuk negera singapura .. so wanita warga singapore boleh DM/PM @stawberry_sweet_888 atau whatsapp seri ditalian +6592394122 .. in sha allah bella akan ke singapore dalam masa terdekat untuk workout tour singapore !! 🇸🇬🇲🇾👭💪🏻👙❤️💯💋🐺🐾✔️. . [email protected]_sweet_888 with @repostapp ・・・ KHAS BUAT BELLA 💋mcm mane kuat tarikan HASUTAN HATERS UNTUK JATUHKAN BELLA .. KUAT LAGI SEMANGAT FITBELLA FAMILY 🙌👍🤝🌸💋✌️🍍🇸🇬. . #repost #mysingaporeanwolves #staytogether #strongtogether #supporteachother #malaysiasingapore #blessneighbourhood #helpwomen #lovewomen #workouttoursingapore #comingsoon #PTmagic #ptmobile #queenfit #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 3 313
Browse _fitbella16's Instagram and .. getting fatty on the booty .. natural is real .. bulk your booty not your body .. shopping day with my booty !! 🍑💯.
.
#selfie #iphone #tuesday #oneutama #alone #originalbody #naturalbody #fitbody #fitbooty #entrepreneur #PTmagic #PTmobile #QueenFit #naturalworkout #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1455102154200955258_830457184

and .. getting fatty on the booty .. natural is real .. bulk your booty not your body .. shopping day with my booty !! 🍑💯. . #selfie #iphone #tuesday #oneutama #alone #originalbody #naturalbody #fitbody #fitbooty #entrepreneur #PTmagic #ptmobile #queenfit #naturalworkout #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 27 1.63K
Browse _fitbella16's Instagram and .. don't call it a dream .. call it a secret plan .. be yourself .. because an original is worth more than a copy .. bulk your booty not your body !! 💪🏻❤️💯.
.
#selfie #iphone #realbody #fitbody #alone #casaindah2
#doneworkout #aloneworkout #naturalworkout #secretplanworkout #timeforeating #earlydinner #PTmagic #PTmobile #QueenFit #entrepreneur #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1455026807648389456_830457184

and .. don't call it a dream .. call it a secret plan .. be yourself .. because an original is worth more than a copy .. bulk your booty not your body !! 💪🏻❤️💯. . #selfie #iphone #realbody #fitbody #alone #casaindah2 #doneworkout #aloneworkout #naturalworkout #secretplanworkout #timeforeating #earlydinner #PTmagic #ptmobile #queenfit #entrepreneur #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 21 1.07K
Browse _fitbella16's Instagram and .. people will hate you .. rate you .. shake you and brake you .. but how strong you stand is what makes you .. what hurts you today .. makes you stronger tomorrow .. I'm not afraid to walk alone .. stay real or stay away from me .. this is my Fit Journey .. hustle hard everyday bella !! 🐺🐾🖤✔️.
.
#selfie #iphone #lastnight #workout #newgym #newgrind #bodyfactorygym #24hours #sponsoredathlete #fitbutt #fitbody #PTmagic #PTmobile #QueenFit #entrepreneur #legsworkout #buttworkout #naturalworkout #myfitjourney #myfitnesslife #myfitnesslife 1454968664730001324_830457184

and .. people will hate you .. rate you .. shake you and brake you .. but how strong you stand is what makes you .. what hurts you today .. makes you stronger tomorrow .. I'm not afraid to walk alone .. stay real or stay away from me .. this is my Fit Journey .. hustle hard everyday bella !! 🐺🐾🖤✔️. . #selfie #iphone #lastnight #workout #newgym #newgrind #bodyfactorygym #24hours #sponsoredathlete #fitbutt #fitbody #PTmagic #ptmobile #queenfit #entrepreneur #legsworkout #buttworkout #naturalworkout #myfitjourney #myfitnesslife #myfitnesslife

Share 14 929
Load More