CopystaCopysta

Instagram Online Web Viewer

en

#fitbella • Browse images about fitbella at Instagram

New images about #fitbella. List medias tagged with fitbella from real instagram users and share them

Browse _fitbella16's Instagram and .. always believe something wonderful is about to happen .. keep going dayah @dayaaarazak .. dan .. ini pula feedback happy dari trainee baru bella untuk bulan feb 2017 hidayah @dayaaarazak .. kalau korang nak tau dayah la gadis yg bertuah dapat hadiah besday dari bakal suami pakej 12 sesi latihan bersama fitbella .. baiknya bakal suami dayah .. so dayah dah nekad betul2 nak jaga badan sebab bakal fitting baju bulan 7 july nanti .. seminggu sebelum datang latihan bella dah ajar dayah cara minum supplemen fitbella am block, pm flush & turbo burner @suresadosports .. sebelum consume supplemen berat dayah 94kg umur dayah baru 24 tahun sebaya adik bella effa @fareesya18 .. dayah juga kategori obesiti tahap pertama dengan bacaan BMI 34.3 dan kalori pun tinggi 2181kcal .. sebelum mulakan sesi latihan pertama .. bella timbang berat dayah turun 2kg jadi 92kg .. mula dayah panggil bella hanya nama bella sebab ingat umur bella 25-27 tahun .. bila tau bella dah masuk alam 30an terus dayah panggil kak bella .. bila badan kita dah fit .. berat pun ideal & BMI kita normal memang kita nampak muda dari usia sebenar .. effa & bella sama2 train dayah selama 2 jam .. sebab lemak tepu banyak memang latihan pertama agak sukar dan dayah muntah lemak & buang toksin semuanya lemak tepu .. walaupun dayah dah seminggu diet clean tapi masih muntah semasa sesi latihan sebab lemak dah tahap tepu so bila kita buat secret plan workout memang cepat bakar segala lemak tepu & terus bagi kesan sama ada muntah atau buang toksin yg berminyak .. lepas habis sesi latihan badan dayah rasa ringan sangat .. itu baru sesi pertama .. kita tunggu magic untuk sesi2 seterusnya .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej latihan 2017 !! 👭💪🏻👙❤️💯💋.
.
#feedbacktrainee #sunday #newtrainee #session1 #oneweekcleandiet #2kgdown #obesitycategory #teenagers #24yearsold #bridetobe #loseweịghts #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #amblock #pmflush #turboburner #suresado #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1453811800088753178_830457184

and .. always believe something wonderful is about to happen .. keep going dayah @dayaaarazak .. dan .. ini pula feedback happy dari trainee baru bella untuk bulan feb 2017 hidayah @dayaaarazak .. kalau korang nak tau dayah la gadis yg bertuah dapat hadiah besday dari bakal suami pakej 12 sesi latihan bersama fitbella .. baiknya bakal suami dayah .. so dayah dah nekad betul2 nak jaga badan sebab bakal fitting baju bulan 7 july nanti .. seminggu sebelum datang latihan bella dah ajar dayah cara minum supplemen fitbella am block, pm flush & turbo burner @suresadosports .. sebelum consume supplemen berat dayah 94kg umur dayah baru 24 tahun sebaya adik bella effa @fareesya18 .. dayah juga kategori obesiti tahap pertama dengan bacaan BMI 34.3 dan kalori pun tinggi 2181kcal .. sebelum mulakan sesi latihan pertama .. bella timbang berat dayah turun 2kg jadi 92kg .. mula dayah panggil bella hanya nama bella sebab ingat umur bella 25-27 tahun .. bila tau bella dah masuk alam 30an terus dayah panggil kak bella .. bila badan kita dah fit .. berat pun ideal & BMI kita normal memang kita nampak muda dari usia sebenar .. effa & bella sama2 train dayah selama 2 jam .. sebab lemak tepu banyak memang latihan pertama agak sukar dan dayah muntah lemak & buang toksin semuanya lemak tepu .. walaupun dayah dah seminggu diet clean tapi masih muntah semasa sesi latihan sebab lemak dah tahap tepu so bila kita buat secret plan workout memang cepat bakar segala lemak tepu & terus bagi kesan sama ada muntah atau buang toksin yg berminyak .. lepas habis sesi latihan badan dayah rasa ringan sangat .. itu baru sesi pertama .. kita tunggu magic untuk sesi2 seterusnya .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej latihan 2017 !! 👭💪🏻👙❤️💯💋. . #feedbacktrainee #sunday #newtrainee #session1 #oneweekcleandiet #2kgdown #obesitycategory #teenagers #24yearsold #bridetobe #loseweịghts #ptmagic #ptmobile #entrepreneur #amblock #pmflush #turboburner #suresado #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 4 285

Advertisement

Browse _fitbella16's Instagram and .. when your PTmagic was cold & hungry .. she become a REAL wolf !! 👸🏼🐺💪🏻🍖🥔🧀🍰🍨☕️🍴.
.
#foodselfie #chilis #oneutama #dinner #raining #hungry #eating #fitbody #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #icaneatwhatiwant #nodietnoproblem #nosupplementsnoproblem #nogymnoproblem #naturalworkout #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1453669304792743565_830457184

and .. when your PTmagic was cold & hungry .. she become a REAL wolf !! 👸🏼🐺💪🏻🍖🥔🧀🍰🍨☕️🍴. . #foodselfie #chilis #oneutama #dinner #raining #hungry #eating #fitbody #ptmagic #ptmobile #entrepreneur #icaneatwhatiwant #nodietnoproblem #nosupplementsnoproblem #nogymnoproblem #naturalworkout #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 9 493

Advertisement

Browse _fitbella16's Instagram and .. don't give up .. the beginning always  the hardest .. keep going my wolves azliza @princess_ghina21 .. dan .. ini fast results dari trainee baru bella kategori obesiti .. azliza atau az bukan je alami masalah kenaikan berat badan yg mendadak malah masalah susah buang toksin .. bella bukan jaga pemakanan & latihan trainee malah segala masalah dalaman badan bella cuba tolong atasi dengan secret plan workout & natural workout .. az datang latihan sesi kedua semalam hari sabtu 12 tengah hari .. az terus mengadu dah 7 hari tak buang toksin walau dah minum fitbella PM flush .. bella terus ajar az buat secret plan workout digestion & detox .. habis 2 jam sesi latihan bella terus suruh az buat jus detox kat condo bella .. memang condo PT peti ais penuh dengan buah2an segar so tak payah tunggu balik rumah bella ajar az buat jus detox dan terus minum .. bella siap pesan kalau pagi tak buang juga minum PM sebelum lunch .. bila az minum PM lagi terus boleh buang toksin .. syukur sangat tak perlu gi klinik amek pil nak buang toksin .. bella dah ajar az secret plan workout untuk pencernaan & detox .. menjadi lagi Magic bella untuk masalah susah buang toksin .. az semakin happy bila berat badan semakin turun & badan semakin ringan .. az consume supplemen fitbella am block, pm flush & turbo burner @suresadosports .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej latihan 2017 !! 👭🙏🏻👙❤️💯💋.
.
#feedbacktrainee #newtrainee #session2 #obesitycategory #digestionproblems #secretdietplan #secretplanworkout #naturalworkout #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #lovewomen #helpwomen #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1453654217126155428_830457184

and .. don't give up .. the beginning always the hardest .. keep going my wolves azliza @princess_ghina21 .. dan .. ini fast results dari trainee baru bella kategori obesiti .. azliza atau az bukan je alami masalah kenaikan berat badan yg mendadak malah masalah susah buang toksin .. bella bukan jaga pemakanan & latihan trainee malah segala masalah dalaman badan bella cuba tolong atasi dengan secret plan workout & natural workout .. az datang latihan sesi kedua semalam hari sabtu 12 tengah hari .. az terus mengadu dah 7 hari tak buang toksin walau dah minum fitbella PM flush .. bella terus ajar az buat secret plan workout digestion & detox .. habis 2 jam sesi latihan bella terus suruh az buat jus detox kat condo bella .. memang condo PT peti ais penuh dengan buah2an segar so tak payah tunggu balik rumah bella ajar az buat jus detox dan terus minum .. bella siap pesan kalau pagi tak buang juga minum PM sebelum lunch .. bila az minum PM lagi terus boleh buang toksin .. syukur sangat tak perlu gi klinik amek pil nak buang toksin .. bella dah ajar az secret plan workout untuk pencernaan & detox .. menjadi lagi Magic bella untuk masalah susah buang toksin .. az semakin happy bila berat badan semakin turun & badan semakin ringan .. az consume supplemen fitbella am block, pm flush & turbo burner @suresadosports .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej latihan 2017 !! 👭🙏🏻👙❤️💯💋. . #feedbacktrainee #newtrainee #session2 #obesitycategory #digestionproblems #secretdietplan #secretplanworkout #naturalworkout #ptmagic #ptmobile #entrepreneur #lovewomen #helpwomen #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 10 257

Advertisement

Browse _fitbella16's Instagram and .. no reasons .. no excuses .. to be healthy fatin @fatinfaqhtee & mak @noriha.ibrahim .. dan .. hari ahad pun bella luangkan masa bella untuk trainee2 bella .. latihan tetap ada walaupun hari cuti bersama family .. fatin @fatinfaqhtee ibu kepada 2 orang anak & mak @noriha.ibrahim ibu kandung fatin sama2 datang latihan dari hulu langat ke condo bella .. habis je kenduri kahwin dua beranak ni datang latihan .. bella siapkan bilik untuk trainee solat & tidurkan baby .. senang sekarang xda alasan kenapa tak boleh buat badan .. bawa je baby tu kalau masih menyusu badan .. semasa latihan effa @fareesya18 pun ada boleh tolong jagakan baby trainee2 bella .. semuanya lebih terjaga sejak bella buat sesi privasi kat studio condo bella casa indah 2 kota damansara .. dari pukul 12 tengah hari trainee dah start datang sampai pukul 6 petang .. hari ni bella train 9 orang trainee lama & sorang trainee baru .. syukur semakin hari fitbella family semakin berkembang .. aminn !! 👶🏻👭💪🏻👙❤️💯💋.
.
#babysleeping #casaindahcondo2 #sunday #privatesession #studiocondo #roomforpraying #roomforbaby #changingroom #PTmagic #PTmobile #lovewomen #helpwomen #nooffdays #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1453523763223962676_830457184

and .. no reasons .. no excuses .. to be healthy fatin @fatinfaqhtee & mak @noriha.ibrahim .. dan .. hari ahad pun bella luangkan masa bella untuk trainee2 bella .. latihan tetap ada walaupun hari cuti bersama family .. fatin @fatinfaqhtee ibu kepada 2 orang anak & mak @noriha.ibrahim ibu kandung fatin sama2 datang latihan dari hulu langat ke condo bella .. habis je kenduri kahwin dua beranak ni datang latihan .. bella siapkan bilik untuk trainee solat & tidurkan baby .. senang sekarang xda alasan kenapa tak boleh buat badan .. bawa je baby tu kalau masih menyusu badan .. semasa latihan effa @fareesya18 pun ada boleh tolong jagakan baby trainee2 bella .. semuanya lebih terjaga sejak bella buat sesi privasi kat studio condo bella casa indah 2 kota damansara .. dari pukul 12 tengah hari trainee dah start datang sampai pukul 6 petang .. hari ni bella train 9 orang trainee lama & sorang trainee baru .. syukur semakin hari fitbella family semakin berkembang .. aminn !! 👶🏻👭💪🏻👙❤️💯💋. . #babysleeping #casaindahcondo2 #sunday #privatesession #studiocondo #roomforpraying #roomforbaby #changingroom #ptmagic #ptmobile #lovewomen #helpwomen #nooffdays #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 13 625
Browse _fitbella16's Instagram and .. while they all fall in love with her smile she waits for one who will fall in love with her scars .. loyal to myself .. hustle hard everyday bella !! 👸🏼🐯💪🏻👙❤️💯💋.
.
#selfie #fitbody #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #lovemyself #lovewomen #helpwomen #nomoreidiots #gentleman #fitbellasupplements #amblock #pmflush #myempire #mybusiness #myfamily #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1453415125650107986_830457184

and .. while they all fall in love with her smile she waits for one who will fall in love with her scars .. loyal to myself .. hustle hard everyday bella !! 👸🏼🐯💪🏻👙❤️💯💋. . #selfie #fitbody #ptmagic #ptmobile #entrepreneur #lovemyself #lovewomen #helpwomen #nomoreidiots #gentleman #fitbellasupplements #amblock #pmflush #myempire #mybusiness #myfamily #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 69 1.7K
Browse fitmebeautifully's Instagram Assalamualaikum wbt sahabat IG dan FITBELLA fans, Jom chuolls... Let's challenge ourselves...Go check this out 👸💖👾😍😍💃💪 😍WhatsApp laju2 NZ 0192809368😘 
utk urusan pembelian SUPPLEMENT FITBELLA...Ready stock available 👸👍🐯 💖FITBELLA: #AMBLOCK, #PMFLUSH #TURBOBURNER

#fitbella #fitbellasupplemen jom kurus
sihat cantik #gym #diet #cleaneating jaga kesihatan jaga penampilan biar anggun biar #vogue #ootd #jk1m #jk1m8 jom order laju2 #whatsapp  #NZ0192809368 #fitbellaagent #ejen #bukitjambul #bayanbaru #spice #relau #seberangjaya #kedah #usm #gelugor #penang #balikpulau #pulaupinang #malaysia #instafit 1453278759347280789_3094434931

Assalamualaikum wbt sahabat IG dan FITBELLA fans, Jom chuolls... Let's challenge ourselves...Go check this out 👸💖👾😍😍💃💪 😍WhatsApp laju2 NZ 0192809368😘 utk urusan pembelian SUPPLEMENT FITBELLA...Ready stock available 👸👍🐯 💖FITBELLA: #AMBLOCK, #pmflush #TURBOBURNER #fitbella #fitbellasupplemenjom kurus sihat cantik #gym #diet #cleaneatingjaga kesihatan jaga penampilan biar anggun biar #vogue #ootd #jk1m #jk1m8jom order laju2 #whatsapp #nz0192809368 #fitbellaagent #ejen #bukitjambul #bayanbaru #spice #relau #seberangjaya #kedah #usm #gelugor #penang #balikpulau #pulaupinang #malaysia #instafit

Share 6 22
Browse _fitbella16's Instagram and .. when you have no other options .. just WIN the game .. keep going my real wolves ama jlo @amalina .. dan .. habis sesi private kat studio condo .. tepat jam 10 malam .. bella, ama jlo @amalina & effa @fareesya18 gi sambung latihan ama kat gym @hypergymkd .. studio condo dengan @hypergymkd dekat sangat tak sampai 10 minit we all dah sampai .. ama jlo teruskan treadmill selama 40 minit .. anak bella si ben sibuk nak treadmill jugak .. ama jlo dah turun 10kg tepat tadi we all timbang guna digital scale .. BMI ama jlo dari stage obese tahap kedua dah turun overweight lagi sikit je nak capai BMI normal .. BMI ama jlo sekarang 23.9 (BMI normal 22.9) semuanya hanya 60 hari .. latihan pertama ama jlo datang jumpa bella berat ama jlo 70kg .. walau susah nak amalkan clean diet tapi ama jlo berjaya buktikan 10kg down bagaikan sekelip mata .. dulu jangan sekilo, 100g pun tak mungkin ama jlo dapat turunkan .. ama jlo adalah PA kedua bella selepas kiki @kiki_choki .. bulan ni bella akan pastikan body ama jlo akan menjadi curvy fit macam apa yg we all plankan .. bella dah siapkan new secret plan workout yg baru untuk ama jlo .. ama jlo masih setia consume supplemen fitbella am block, pm flush & turbo burner @suresadosports .. dan hari ni ama jlo akan consume pea protein iaitu protein sayur tanpa gula untuk mantapkan lagi body yg dah flabby .. kita tunggu fast results & magic bella kali ni .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej latihan 2017 !! 👦🏻👭💪🏻👙👟💦❤️💯💋.
.
#shortvideo #hypergymkd #nightsession #running #treadmill #40minutes #workout #mytrainee #myPA #10kgdown #60days #70kgto60kg #secretdietplan #fattofit #curvyshape #jlofigure #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #fitbellasupplements #amblock #pmflush #turboburner #peaprotein #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1453005205045857103_830457184

and .. when you have no other options .. just WIN the game .. keep going my real wolves ama jlo @amalina .. dan .. habis sesi private kat studio condo .. tepat jam 10 malam .. bella, ama jlo @amalina & effa @fareesya18 gi sambung latihan ama kat gym @hypergymkd .. studio condo dengan @hypergymkd dekat sangat tak sampai 10 minit we all dah sampai .. ama jlo teruskan treadmill selama 40 minit .. anak bella si ben sibuk nak treadmill jugak .. ama jlo dah turun 10kg tepat tadi we all timbang guna digital scale .. BMI ama jlo dari stage obese tahap kedua dah turun overweight lagi sikit je nak capai BMI normal .. BMI ama jlo sekarang 23.9 (BMI normal 22.9) semuanya hanya 60 hari .. latihan pertama ama jlo datang jumpa bella berat ama jlo 70kg .. walau susah nak amalkan clean diet tapi ama jlo berjaya buktikan 10kg down bagaikan sekelip mata .. dulu jangan sekilo, 100g pun tak mungkin ama jlo dapat turunkan .. ama jlo adalah PA kedua bella selepas kiki @kiki_choki .. bulan ni bella akan pastikan body ama jlo akan menjadi curvy fit macam apa yg we all plankan .. bella dah siapkan new secret plan workout yg baru untuk ama jlo .. ama jlo masih setia consume supplemen fitbella am block, pm flush & turbo burner @suresadosports .. dan hari ni ama jlo akan consume pea protein iaitu protein sayur tanpa gula untuk mantapkan lagi body yg dah flabby .. kita tunggu fast results & magic bella kali ni .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej latihan 2017 !! 👦🏻👭💪🏻👙👟💦❤️💯💋. . #shortvideo #hypergymkd #nightsession #running #treadmill #40minutes #workout #mytrainee #mypa #10kgdown #60days #70kgto60kg #secretdietplan #fattofit #curvyshape #jlofigure #ptmagic #ptmobile #entrepreneur #fitbellasupplements #amblock #pmflush #turboburner #peaprotein #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 11 593
Browse _fitbella16's Instagram and .. when his mom butt is more comfortable than the pillow .. I love my job .. when you can get money just at home and can spend time with your kids .. you WIN .. dan .. hari ni bella train 8 orang trainee lama & 2 orang trainee baru .. senang lagi keje bella bila semuanya buat latihan kat studio condo bella je .. ada yg bawa anak pun selesa sebab semuanya lengkap .. dan lelaki langsung tak dibenarkan masuk dalam studio condo bella semasa sesi latihan .. semuanya lebih privasi kali ni .. semua trainee happy dan rasa lebih dekat dengan bella bila bella ajar semuanya kat studio condo .. cara diet .. cara nak masak .. bella tunjuk bahan2 apa yg perlu dibeli .. semuanya lebih teratur dan mudah .. latihan bella semuanya natural workout memang tak gunakan pemberat pun .. so kat mana-mana pun trainee bella boleh buat workout .. tak semestinya wajib kena datang gym .. bella dulu pun buat badan 120 hari kat rumah je sampai dapat perut kekal kempis .. effa @fareesya18 tolong bella train trainee baru .. ramai juga customer datang studio condo bella untuk beli terus supplemen fitbella am block, pm flush, turbo burner, pea protein @suresadosports .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej latihan 2017 !! 👭💪🏻👙👸🏼👦🏻❤️💯💋.
.
#ourselfie #casaindahcondo2 #iphone #homeworkout #naturalworkout #saturday #10trainee #PTmagic #entrepreneur #fitbellasupplements #amblock #pmflush #turboburner #peaprotein #profimass #olimpsportmalaysia #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1452934320335118507_830457184

and .. when his mom butt is more comfortable than the pillow .. I love my job .. when you can get money just at home and can spend time with your kids .. you WIN .. dan .. hari ni bella train 8 orang trainee lama & 2 orang trainee baru .. senang lagi keje bella bila semuanya buat latihan kat studio condo bella je .. ada yg bawa anak pun selesa sebab semuanya lengkap .. dan lelaki langsung tak dibenarkan masuk dalam studio condo bella semasa sesi latihan .. semuanya lebih privasi kali ni .. semua trainee happy dan rasa lebih dekat dengan bella bila bella ajar semuanya kat studio condo .. cara diet .. cara nak masak .. bella tunjuk bahan2 apa yg perlu dibeli .. semuanya lebih teratur dan mudah .. latihan bella semuanya natural workout memang tak gunakan pemberat pun .. so kat mana-mana pun trainee bella boleh buat workout .. tak semestinya wajib kena datang gym .. bella dulu pun buat badan 120 hari kat rumah je sampai dapat perut kekal kempis .. effa @fareesya18 tolong bella train trainee baru .. ramai juga customer datang studio condo bella untuk beli terus supplemen fitbella am block, pm flush, turbo burner, pea protein @suresadosports .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej latihan 2017 !! 👭💪🏻👙👸🏼👦🏻❤️💯💋. . #ourselfie #casaindahcondo2 #iphone #homeworkout #naturalworkout #saturday #10trainee #ptmagic #entrepreneur #fitbellasupplements #amblock #pmflush #turboburner #peaprotein #profimass #olimpsportmalaysia #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 24 793
Browse _fitbella16's Instagram and .. I don't have time for fake friends anymore .. either be real or be gone .. Hello, iemann .. welcome to fitbella family .. you're such a lovely boy .. dan .. happy bella pagi ni sambut tetamu baru datang jauh dari lembah keramat .. trainee baru bella namanya intan @intanshahida berusia 35 tahun .. intan siap bawa anak lelaki intan datang condo bella .. sukanya iemann dapat main kat sini macam kat rumah sendiri .. intan buat latihan .. anak bella, ben jaga & main dengan iemann .. senang jaga iemann sebab iemann ramah dengan semua orang .. intan dah start consume fitbella am block, pm flush & turbo burner @suresadosports .. setiap hari ada je kejutan buat fitbella family .. semakin hari fitbella family semakin ramai .. semoga semuanya berjalan dengan lancar .. aminn !! 👦🏻💪🏻👙❤️💯💋🙏🏻.
.
#selfie #morning #iphone #session1 #casaindah2 #everydaynewtrainee #godblesssinglemom #privatesession #nogymnoproblem #homeworkout #loseweịghts #lossinches #PTmagic #entrepreneur #myempire #fitbody #fitbellasupplements #amblock #pmflush #turboburner #suresado #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1452716699140636345_830457184

and .. I don't have time for fake friends anymore .. either be real or be gone .. Hello, iemann .. welcome to fitbella family .. you're such a lovely boy .. dan .. happy bella pagi ni sambut tetamu baru datang jauh dari lembah keramat .. trainee baru bella namanya intan @intanshahida berusia 35 tahun .. intan siap bawa anak lelaki intan datang condo bella .. sukanya iemann dapat main kat sini macam kat rumah sendiri .. intan buat latihan .. anak bella, ben jaga & main dengan iemann .. senang jaga iemann sebab iemann ramah dengan semua orang .. intan dah start consume fitbella am block, pm flush & turbo burner @suresadosports .. setiap hari ada je kejutan buat fitbella family .. semakin hari fitbella family semakin ramai .. semoga semuanya berjalan dengan lancar .. aminn !! 👦🏻💪🏻👙❤️💯💋🙏🏻. . #selfie #morning #iphone #session1 #casaindah2 #everydaynewtrainee #godblesssinglemom #privatesession #nogymnoproblem #homeworkout #loseweịghts #lossinches #ptmagic #entrepreneur #myempire #fitbody #fitbellasupplements #amblock #pmflush #turboburner #suresado #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 20 1.52K
Browse fitmebeautifully's Instagram 👸Gambar smlm, kenapa 5.6 km dan bukan 6km ruginyaa sket je lagi...sbb ada gangguan traffic lori bawa masuk peralatan utk game bola di stadium...👯
#running #runhappy #brooks #nike #garmin 😍WhatsApp laju2 NZ 0192809368😘 
utk urusan pembelian SUPPLEMENT FITBELLA...Ready stock available 👸👍🐯 💖FITBELLA: #AMBLOCK, #PMFLUSH #TURBOBURNER

#fitbella #fitbellasupplemen jom kurus
sihat cantik #gym #diet #cleaneating jaga kesihatan jaga penampilan biar anggun biar #vogue #ootd jk1m #jk1m8 jom order laju2 whatsapp NZ0192809368 #fitbellaagent ejen #bukitjambul #bayanbaru #spice #relau #seberangjaya #kedah #usm #gelugor #penang #balikpulau #pulaupinang #malaysia #instafit 1452525055744558311_3094434931

👸Gambar smlm, kenapa 5.6 km dan bukan 6km ruginyaa sket je lagi...sbb ada gangguan traffic lori bawa masuk peralatan utk game bola di stadium...👯 #running #runhappy #brooks #nike #garmin😍WhatsApp laju2 NZ 0192809368😘 utk urusan pembelian SUPPLEMENT FITBELLA...Ready stock available 👸👍🐯 💖FITBELLA: #AMBLOCK, #pmflush #TURBOBURNER #fitbella #fitbellasupplemenjom kurus sihat cantik #gym #diet #cleaneatingjaga kesihatan jaga penampilan biar anggun biar #vogue #ootdjk1m #jk1m8jom order laju2 whatsapp NZ0192809368 #fitbellaagentejen #bukitjambul #bayanbaru #spice #relau #seberangjaya #kedah #usm #gelugor #penang #balikpulau #pulaupinang #malaysia #instafit

Share 0 32
Browse _fitbella16's Instagram and .. the best things in life are free .. the second best is your real besties .. thanks my love kiki @kiki_choki for everything .. you made me cried a lot when you left me .. back to me safely because I need you more than everything .. 14 days we are apart is too hard for me .. I will miss you here everyday .. take care sayang .. dan .. bella habis je train 4 orang trainee sesi private malam .. kiki @kiki_choki sempat masakkan bella ikan masak stim sebelum kiki gi holiday 14 hari bersama family .. first time we all berjauhan selama 14 hari .. nasib ada lagi seorang bestie ama jlo @amalina PA kedua  yg akan tolong bella dalam fit journey .. effa @fareesya18 memang sentiasa bersama bella .. menangis bella bila nak makan ikan yg kiki masak ni sebab biasa bella busy kiki suapkan bella makan .. sayang, balik cepat okay .. harap semua perancangan you akan berjaya .. I will always pray for you .. love the most !! 😭😭🐟🐟❤️❤️💯💯💋💋💪🏻💪🏻.
.
#Repost @kiki_choki with @repostapp
・・・
I msk utk u... nnti mkn yer 😘  @_fitbella16.
.
#fishselfie #myPAcookforme #mylove #mybestie #mybff #mygff #mylife #missher #loveher #bestfriendgoals #14dayssheleftme #backhomesafe #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1452332189576140525_830457184

and .. the best things in life are free .. the second best is your real besties .. thanks my love kiki @kiki_choki for everything .. you made me cried a lot when you left me .. back to me safely because I need you more than everything .. 14 days we are apart is too hard for me .. I will miss you here everyday .. take care sayang .. dan .. bella habis je train 4 orang trainee sesi private malam .. kiki @kiki_choki sempat masakkan bella ikan masak stim sebelum kiki gi holiday 14 hari bersama family .. first time we all berjauhan selama 14 hari .. nasib ada lagi seorang bestie ama jlo @amalina PA kedua yg akan tolong bella dalam fit journey .. effa @fareesya18 memang sentiasa bersama bella .. menangis bella bila nak makan ikan yg kiki masak ni sebab biasa bella busy kiki suapkan bella makan .. sayang, balik cepat okay .. harap semua perancangan you akan berjaya .. I will always pray for you .. love the most !! 😭😭🐟🐟❤️❤️💯💯💋💋💪🏻💪🏻. . #repost@kiki_choki with @repostapp ・・・ I msk utk u... nnti mkn yer 😘 @_fitbella16. . #fishselfie #mypacookforme #mylove #mybestie #mybff #mygff #mylife #missher #loveher #bestfriendgoals #14dayssheleftme #backhomesafe #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 8 643
Browse _fitbella16's Instagram and .. something will grow from all you are going through .. and it will be you .. we learn from failure not from success .. you have power over your mind .. you will find strength and change the game .. home workout .. no gym no problem .. hustle hard everyday bella !! 🍑💪🏻👙❤️💯💋.
.
#selfie #iphone #noedit #originalbody #friday #wokeup #morning #fitabs #workout #naturalworkout #naturalbutt #squatbooty #nogymnoproblem #nolifting #noweights #PTmagic #entrepreneur #hustlehard #workhard #massgainer #mass3xl #olimpmass #bulkyourbuttnotyourbody #fitbody #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1452156426671392887_830457184

and .. something will grow from all you are going through .. and it will be you .. we learn from failure not from success .. you have power over your mind .. you will find strength and change the game .. home workout .. no gym no problem .. hustle hard everyday bella !! 🍑💪🏻👙❤️💯💋. . #selfie #iphone #noedit #originalbody #friday #wokeup #morning #fitabs #workout #naturalworkout #naturalbutt #squatbooty #nogymnoproblem #nolifting #noweights #ptmagic #entrepreneur #hustlehard #workhard #massgainer #mass3xl #olimpmass #bulkyourbuttnotyourbody #fitbody #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 26 1.04K
Browse _fitbella16's Instagram and .. we all eat lies when our hearts are hungry .. I eat rice and I'm not lie .. always feel your heart with self-love and it won't be hungry .. hustle hard everyday bella .. dan .. inilah hasil makanan yg kiki @kiki_choki & hana @farhanazainal2211 masak gunakan spice brothers @spice_brothers .. perisa hot & spicy & ayam bella dorang grilled guna perisa lemon & garclic .. bella mesti makan nasi bukan beras brown rice atau basmathi tapi beras jasmine yg semua orang kita suka makan tapi korang makan berat naik .. bella makan berat maintain .. so bella tak pernah tipu anak murid memamg dorang tengok apa PT makan tapi tak gemuk atau buncit .. sihat jer .. sebab bella dah lalui proses pantang makanan lemak & segala karbo masa nak dapatkan perut kekal kempis .. masih ramai yg terpaksa sekat makanan bertahun tapi perut tak kempis .. kenapa sebab cara latihan cara makan korang dah salah .. semua tu korang kena belajar balik .. kiki pun dah makan karbo berat semakin turun dan badan semakin kecil .. pinggang maintain 24" .. effa pun sama setiap hari makan ayam makan nasi pinggang maintain 23" .. berat tetap 48kg .. sebelum nak dapat badan camtu korang kena masak makanan gunakan perisa yg xda lemak, xda gula & rendah garam .. rasa sedap kalau terus makan xda rasa memang korang tak boleh makan .. slow2 kurangkan semua tu lama2 dah biasa senang boleh amalkan .. latihan setiap hari kena buat .. supplemen pun korang amalkan so berat degil mesti turun .. consume fitbella am block & pm flush berat makin hari makin turun .. sebelum senaman minum plak turbo burner @suresadosports tambah tenaga kita dan tak penat so bila tak penat boleh buat latihan lemak tepu pecah lagi .. cepat add IG @spice_brothers & beli perisa dari @spice_brothers & whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej latihan 2017 !! 💪🏻🍗🐟🍚🥕🍋🍓🍅🍊🍍🥗🥒🍏❤️✔️.
.
#foodselfie #eatclean #eatcarbo #casaindah2 #homecook #dietplan #icaneatwhatiwant #istillfit #PTmagic #spicebrothers #hotandspicy #lemonandgarlic #nosugar #nofat #lowsalt #fitbellatips #helpwomen #lovewomen #fitbellasupplements #amblock #pmflush #turboburner #suresado #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1452120016203559517_830457184

and .. we all eat lies when our hearts are hungry .. I eat rice and I'm not lie .. always feel your heart with self-love and it won't be hungry .. hustle hard everyday bella .. dan .. inilah hasil makanan yg kiki @kiki_choki & hana @farhanazainal2211 masak gunakan spice brothers @spice_brothers .. perisa hot & spicy & ayam bella dorang grilled guna perisa lemon & garclic .. bella mesti makan nasi bukan beras brown rice atau basmathi tapi beras jasmine yg semua orang kita suka makan tapi korang makan berat naik .. bella makan berat maintain .. so bella tak pernah tipu anak murid memamg dorang tengok apa PT makan tapi tak gemuk atau buncit .. sihat jer .. sebab bella dah lalui proses pantang makanan lemak & segala karbo masa nak dapatkan perut kekal kempis .. masih ramai yg terpaksa sekat makanan bertahun tapi perut tak kempis .. kenapa sebab cara latihan cara makan korang dah salah .. semua tu korang kena belajar balik .. kiki pun dah makan karbo berat semakin turun dan badan semakin kecil .. pinggang maintain 24" .. effa pun sama setiap hari makan ayam makan nasi pinggang maintain 23" .. berat tetap 48kg .. sebelum nak dapat badan camtu korang kena masak makanan gunakan perisa yg xda lemak, xda gula & rendah garam .. rasa sedap kalau terus makan xda rasa memang korang tak boleh makan .. slow2 kurangkan semua tu lama2 dah biasa senang boleh amalkan .. latihan setiap hari kena buat .. supplemen pun korang amalkan so berat degil mesti turun .. consume fitbella am block & pm flush berat makin hari makin turun .. sebelum senaman minum plak turbo burner @suresadosports tambah tenaga kita dan tak penat so bila tak penat boleh buat latihan lemak tepu pecah lagi .. cepat add IG @spice_brothers & beli perisa dari @spice_brothers & whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej latihan 2017 !! 💪🏻🍗🐟🍚🥕🍋🍓🍅🍊🍍🥗🥒🍏❤️✔️. . #foodselfie #eatclean #eatcarbo #casaindah2 #homecook #dietplan #icaneatwhatiwant #istillfit #ptmagic #spicebrothers #hotandspicy #lemonandgarlic #nosugar #nofat #lowsalt #fitbellatips #helpwomen #lovewomen #fitbellasupplements #amblock #pmflush #turboburner #suresado #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 0 670
Browse _fitbella16's Instagram and .. when my first success trainee being my real friend .. my life get more easier .. thanks syg always by my side .. dan .. kiki @kiki_choki & hana @farhanazainal2211 pagi2 dah gi giant .. ramai tanya bella & kiki macam mana nak grille salmon guna perisa dari @spice_brothers .. ramai dah trainee bella beli perisa ni tapi tak pandai guna so korang tengok cara kiki tabur spice brothers hot & spicy ni .. so kalau korang tak beli lagi cepat follow & beli .. bella dah beli 3 perisa rm100 je simpan kat rumah sebab setiap hari we all masak sendiri so lagi sihat dari makan kat luar .. sejak ada rumah sendiri senang tak yah pening nak pikir makan apa so beli barang basah balik rumah masak .. kiki memang pandai buat makanan diet sebab tu kiki paling cepat berjaya dapat perut kempis .. bella hanya bagitau bahan semuanya kiki buat sendiri dulu .. trainee2 baru lagi senang sebab copy je apa kiki masak & buat .. ramai belajar dari kiki sebab tau bella always busy .. kiki banyak bantu bella dalam fit journey .. seorang yg baik hati .. ikhlas .. jujur tak pernah tamak walau bella percaya kiki 100% .. tak pernah kutuk atau hina PT sendiri .. walau ada salah bella .. kiki tau semuanya bella buat sebab nak tengok kiki cepat berjaya & berdikari .. itulah kiki .. bersyukur bella dipertemukan dengan kiki sehingga 90% kehidupan bella & kiki berubah .. sentiasa susah senang bersama & kiki tak pernah nak cemburu kalau bella lebihkan mana2 trainee bella sebab dia tau cara bella dalam mengajar trainee2 jaga badan selain kehidupan seharian .. kami ibu tunggal so lebih memahami hati masing2 .. cepat gi nyoping barang basah and masak kat rumah sendiri okay !! 👭👙💪🏻❤️🐟🍍🍊🥗🥕🥒🍏🍓🍋.
.
#shortvideo #kikicook #spicebrothers #howtousespicebrothers #hotandspicy #myfirsttrainee #mysuccesstrainee #dietplan #cookathome #cleandiet #salmon #pineapple #brocoli #carrot #babytomato #helpwomen #lovewomen #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1452012127900350264_830457184

and .. when my first success trainee being my real friend .. my life get more easier .. thanks syg always by my side .. dan .. kiki @kiki_choki & hana @farhanazainal2211 pagi2 dah gi giant .. ramai tanya bella & kiki macam mana nak grille salmon guna perisa dari @spice_brothers .. ramai dah trainee bella beli perisa ni tapi tak pandai guna so korang tengok cara kiki tabur spice brothers hot & spicy ni .. so kalau korang tak beli lagi cepat follow & beli .. bella dah beli 3 perisa rm100 je simpan kat rumah sebab setiap hari we all masak sendiri so lagi sihat dari makan kat luar .. sejak ada rumah sendiri senang tak yah pening nak pikir makan apa so beli barang basah balik rumah masak .. kiki memang pandai buat makanan diet sebab tu kiki paling cepat berjaya dapat perut kempis .. bella hanya bagitau bahan semuanya kiki buat sendiri dulu .. trainee2 baru lagi senang sebab copy je apa kiki masak & buat .. ramai belajar dari kiki sebab tau bella always busy .. kiki banyak bantu bella dalam fit journey .. seorang yg baik hati .. ikhlas .. jujur tak pernah tamak walau bella percaya kiki 100% .. tak pernah kutuk atau hina PT sendiri .. walau ada salah bella .. kiki tau semuanya bella buat sebab nak tengok kiki cepat berjaya & berdikari .. itulah kiki .. bersyukur bella dipertemukan dengan kiki sehingga 90% kehidupan bella & kiki berubah .. sentiasa susah senang bersama & kiki tak pernah nak cemburu kalau bella lebihkan mana2 trainee bella sebab dia tau cara bella dalam mengajar trainee2 jaga badan selain kehidupan seharian .. kami ibu tunggal so lebih memahami hati masing2 .. cepat gi nyoping barang basah and masak kat rumah sendiri okay !! 👭👙💪🏻❤️🐟🍍🍊🥗🥕🥒🍏🍓🍋. . #shortvideo #kikicook #spicebrothers #howtousespicebrothers #hotandspicy #myfirsttrainee #mysuccesstrainee #dietplan #cookathome #cleandiet #salmon #pineapple #brocoli #carrot #babytomato #helpwomen #lovewomen #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 12 658
Browse fitmebeautifully's Instagram #Running with this view of a blue sky... Syukur Alhamdulillah... Salam Jumaat sahabat IG smua👸💖🌺🌻🌷💐🌼🌹 😍
WhatsApp laju2 NZ 0192809368😘 
utk urusan pembelian SUPPLEMENT FITBELLA...Ready stock available 👸👍🐯 💖FITBELLA: #AMBLOCK, #PMFLUSH #TURBOBURNER

#fitbella #fitbellasupplemen jom kurus
sihat cantik #gym #diet #cleaneating jaga kesihatan jaga penampilan biar anggun biar #vogue #ootd #jk1m #jk1m8 jom order laju2 #whatsapp  #NZ0192809368 #fitbellaagent #ejen #bukitjambul #bayanbaru #spice #relau #seberangjaya #kedah #usm #gelugor #penang #balikpulau #pulaupinang #malaysia #instafit 1451848287605780411_3094434931

#runningwith this view of a blue sky... Syukur Alhamdulillah... Salam Jumaat sahabat IG smua👸💖🌺🌻🌷💐🌼🌹 😍 WhatsApp laju2 NZ 0192809368😘 utk urusan pembelian SUPPLEMENT FITBELLA...Ready stock available 👸👍🐯 💖FITBELLA: #AMBLOCK, #pmflush #TURBOBURNER #fitbella #fitbellasupplemenjom kurus sihat cantik #gym #diet #cleaneatingjaga kesihatan jaga penampilan biar anggun biar #vogue #ootd #jk1m #jk1m8jom order laju2 #whatsapp #nz0192809368 #fitbellaagent #ejen #bukitjambul #bayanbaru #spice #relau #seberangjaya #kedah #usm #gelugor #penang #balikpulau #pulaupinang #malaysia #instafit

Share 6 41
Browse _fitbella16's Instagram and .. I've got a dream that's worth more than my sleep .. work while they sleep .. live like they dream .. hustlers don't sleep .. we take power naps .. online training at this hours 4am .. hustle hard everyday bella .. I love pinky and star wars addict !! 🛰🌠®™🖤✔️.
.
#starwarselfie #myroom #starwars #starwarsaddict #rougeone #stormie #jyn #deathwader #deathtroopers #theforceawakens #onlinetraining #longdistance #overseastrainee #uk #perth #melbourne #kuwait #singapore #asian #PTmagic #hustlehard #workwhiletheysleep #myempire #helpwomen #lovewomen #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1451702367124531057_830457184

and .. I've got a dream that's worth more than my sleep .. work while they sleep .. live like they dream .. hustlers don't sleep .. we take power naps .. online training at this hours 4am .. hustle hard everyday bella .. I love pinky and star wars addict !! 🛰🌠®™🖤✔️. . #starwarselfie #myroom #starwars #starwarsaddict #rougeone #stormie #jyn #deathwader #deathtroopers #theforceawakens #onlinetraining #longdistance #overseastrainee #uk #perth #melbourne #kuwait #singapore #asian #ptmagic #hustlehard #workwhiletheysleep #myempire #helpwomen #lovewomen #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 4 617
Browse justfitbella's Instagram Today is the day! Bodyworks & abs 4:30pm in Clifton! Then we can go for pizza! Who's in? Get it done folks! See u all later! #pizza🍕 #fitness #fitwomen #fitlifestyle #51stillookinggood #fitlife #instafit #fitfam #fitbella #nevergiveup #neveraverage #warrior #dedication #believe 1451476061899974294_1423375617

Today is the day! Bodyworks & abs 4:30pm in Clifton! Then we can go for pizza! Who's in? Get it done folks! See u all later! #pizza🍕 #fitness #fitwomen #fitlifestyle #51stillookinggood #fitlife #instafit #fitfam #fitbella #nevergiveup #neveraverage #warrior #dedication #believe

Share 2 69
Browse _fitbella16's Instagram and .. thank you for the pain .. it made me raise my game .. don't let them tell you it can't be done .. alone workout .. hustle hard everyday bella !! 👸🏼💪🏻👙🖤✔️.
.
#selfie #homeworkout #aloneworkout #PTmagic #entrepreneur #strongmom #nogymnoproblem #nodietnoproblem #nosupplementsnoproblem #natural #plank #nevergiveup #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1451458472045704380_830457184

and .. thank you for the pain .. it made me raise my game .. don't let them tell you it can't be done .. alone workout .. hustle hard everyday bella !! 👸🏼💪🏻👙🖤✔️. . #selfie #homeworkout #aloneworkout #ptmagic #entrepreneur #strongmom #nogymnoproblem #nodietnoproblem #nosupplementsnoproblem #natural #plank #nevergiveup #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 18 1.19K
Browse _fitbella16's Instagram and .. be powerful yet peaceful .. make your private circle small .. you will be more happier .. god bless single mom everyday .. dan .. syukur selalu setiap hari ada trainee baru datang cari fitbella .. habis dah sesi latihan 3 orang trainee baru untuk private session .. malam tadi 3 orang trainee baru untuk night private session .. bella ajak kiki @kiki_choki, effa @fareesya18 & hana @farhanazainal2211 mandi pool lepas habis workout .. bella, kiki & effa memang setiap hari makan apa we all nak tapi still FIT .. hana still pantang makan hanya makan salmon & buah epal .. hana dah turun hampir 4kg sejak masuk sesi latihan .. hustle hard everyday bella !! 👭👙💦❤️💋🍗🍟🍩🍦✔️.
.
#foodselfie #mcd #chicken #ilovefoods #chickenlover #swimmingtime #lunch #nomorediet #icaneatwhatiwant #istillfit #nodietnoproblem #nogymnoproblem #nosupplementsnoproblem #myprivatecircle #privatesession #privatetrainee #hustlehard #workhard #casaindah2 #myempire #mybusiness #alwayshappy #PTmagic #entrepreneur #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1451334909988747854_830457184

and .. be powerful yet peaceful .. make your private circle small .. you will be more happier .. god bless single mom everyday .. dan .. syukur selalu setiap hari ada trainee baru datang cari fitbella .. habis dah sesi latihan 3 orang trainee baru untuk private session .. malam tadi 3 orang trainee baru untuk night private session .. bella ajak kiki @kiki_choki, effa @fareesya18 & hana @farhanazainal2211 mandi pool lepas habis workout .. bella, kiki & effa memang setiap hari makan apa we all nak tapi still FIT .. hana still pantang makan hanya makan salmon & buah epal .. hana dah turun hampir 4kg sejak masuk sesi latihan .. hustle hard everyday bella !! 👭👙💦❤️💋🍗🍟🍩🍦✔️. . #foodselfie #mcd #chicken #ilovefoods #chickenlover #swimmingtime #lunch #nomorediet #icaneatwhatiwant #istillfit #nodietnoproblem #nogymnoproblem #nosupplementsnoproblem #myprivatecircle #privatesession #privatetrainee #hustlehard #workhard #casaindah2 #myempire #mybusiness #alwayshappy #ptmagic #entrepreneur #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 12 521
Browse _fitbella16's Instagram and .. everyday is another chance to get stronger .. to eat better .. to live healthier and to be the best version of you .. keep going my strong wolves beby @bebby.lee_ .. dan .. ini fast results dari trainee baru bella dan trainee paling muda dalam fitbella family baru berusia 20 tahun .. masih belajar di city uni college pj dalam bidang business .. kerana busy study dan exam beby tak ada masa nak bersenam & beby juga mengalami masalah obesiti sehingga berat naik mendadak mencecah 78kg .. beby whatsapp bella nak amek pakej 12 sesi latihan .. seminggu sebelum datang latihan bella sempat guide secret diet plan so sesi pertama beby datang 13/2/2017 bella timbang berat beby turun 3.6kg jadi 74.4kg .. bella terus ajar cara consume turbo burner @suresadosports lepas tu beby mulakan latihan selama 2 jam dengan bella & dibantu oleh 2 penolong PT effa @fareesya18 & kiki @kiki_choki .. habis latihan bella suruh minum plak fitbella am block & malam sebelum tidur minum plak fitbella pm flush esok pagi 14/2/17 semua seluar lama beby dah mula longgar, baju yg dulu semua ketat dah boleh pakai & perut nampak dah susut .. itulah magic & hadiah valentine bella untuk beby .. BMI beby masih kategori overweight so memang senang nak turunkan berat sebab beby gemuk air .. kita tunggu fast results seterusnya .. beby ada lagi 11 sesi latihan bersama fitbella .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej latihan 2017 !! 👭💪🏻👙❤️💯💋.
.
#feedbecktrainee #valentinesgifts #lossinch #loseweight #3.4kg #7days #secretdietplan #secretplanworkout #sessionone #younggirl #student #20yearsold #fitbellasupplements #amblock #pmflush #turboburner #suresado #PTmagic #entrepreneur#myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1451276942610323027_830457184

and .. everyday is another chance to get stronger .. to eat better .. to live healthier and to be the best version of you .. keep going my strong wolves beby @bebby.lee_ .. dan .. ini fast results dari trainee baru bella dan trainee paling muda dalam fitbella family baru berusia 20 tahun .. masih belajar di city uni college pj dalam bidang business .. kerana busy study dan exam beby tak ada masa nak bersenam & beby juga mengalami masalah obesiti sehingga berat naik mendadak mencecah 78kg .. beby whatsapp bella nak amek pakej 12 sesi latihan .. seminggu sebelum datang latihan bella sempat guide secret diet plan so sesi pertama beby datang 13/2/2017 bella timbang berat beby turun 3.6kg jadi 74.4kg .. bella terus ajar cara consume turbo burner @suresadosports lepas tu beby mulakan latihan selama 2 jam dengan bella & dibantu oleh 2 penolong PT effa @fareesya18 & kiki @kiki_choki .. habis latihan bella suruh minum plak fitbella am block & malam sebelum tidur minum plak fitbella pm flush esok pagi 14/2/17 semua seluar lama beby dah mula longgar, baju yg dulu semua ketat dah boleh pakai & perut nampak dah susut .. itulah magic & hadiah valentine bella untuk beby .. BMI beby masih kategori overweight so memang senang nak turunkan berat sebab beby gemuk air .. kita tunggu fast results seterusnya .. beby ada lagi 11 sesi latihan bersama fitbella .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej latihan 2017 !! 👭💪🏻👙❤️💯💋. . #feedbecktrainee #valentinesgifts #lossinch #loseweight #3.4kg #7days #secretdietplan #secretplanworkout #sessionone #younggirl #student #20yearsold #fitbellasupplements #amblock #pmflush #turboburner #suresado #ptmagic #entrepreneur#myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 15 356
Load More