CopystaCopysta

Instagram Online Web Viewer

en

#ptmagic • Browse images about ptmagic at Instagram

New images about #ptmagic. List medias tagged with ptmagic from real instagram users and share them

Browse kiki_choki's Instagram Rindu..... Dh smpai KL tp rindukan org Johor 😢 Harap sgt korg teruskan usaha gigih korang 💪
.
#Repost @_fitbella16 with @repostapp
・・・
and .. the first ones to help you up are the one who know how it feels to fall down .. no matter how hard your fit journey going to be .. never give up on your dreams .. be kind to others .. welcome to fitbella family, lena @pinkishnona, azura @azuraarissa, farah @farah_raiyan, shasha @mykael_harith, afiqah @millyonluv_bakery .. dan .. selesai hari ke3 workout tour bella ajak semua bergambar .. ada yg tak dapat datang sebab kerja so bella still guide melalui online .. 2 orang trainee bella warga JB adalah ibu tunggal .. shasha ibu tunggal berusia 26 tahun mempunyai 2 orang cahaya mata bekerjaya sebagai seorang anggota polis dijohor .. berat shasha turun 2kg dari 49kg to 47kg berat ideal shasha .. shasha nak fit kan badan sesuai dgn kerjaya beliau .. farah juga seorang ibu tunggal berusia 31 thn mempunyai seorang cahayamata .. berat farah turun 1.5kg tapi inchloss farah mmg byk turun mmg nmpk ketara perubahan farah baru msk hari ke3 .. afiqah plak ketara perut buncit turun berat afiqah juga turun 2.1kg dari 70.1kg ke 68kg .. inchloss afiqah juga byk turun 2"-3" .. manakala lena ramai warga jb tau lena seorang personal trainer tapi tak banyak buat latihan natural workout so lena nak belajar untuk senang nak train warga jb yg kategori obesiti .. lena dapat pinggang 26" lepas 3 hari latihan .. hari pertama pinggang lena 29" rata sebab lena tak tau cara nak kecikkan pinggang .. lena mmg kuat jaga badan so tak susah bella nak train lena .. siapa warga JB nak cari PT blh add IG lena @pinkishnona .. berat lena juga turun hampir 2.3kg dari 66.3kg to 64kg .. semua trainee warga jb consume fitbella supplemen am block & pm flush, turbo burner @suresadosports .. shasha je yg consume titan whey @agymnutrition .. yg lain mesti turunkan berat dulu baru bella akan guide cara consume titan whey @agymnutrition .. PM bella untuk pembelian supplemen & pertanyaan !! 👭🏃🏼‍♀️💪🏻💯❤️💋👍🏻.
.
#ourselfie #monday #workouttour #johorbharu #day3 #lastday #fastresults #loseweight #lossinch #entrepreneur #PTmagic #QueenFit #TopAmbassador #hustlehard #wor 1434560544941891835_3610455773

Rindu..... Dh smpai KL tp rindukan org Johor 😢 Harap sgt korg teruskan usaha gigih korang 💪 . #repost@_fitbella16 with @repostapp ・・・ and .. the first ones to help you up are the one who know how it feels to fall down .. no matter how hard your fit journey going to be .. never give up on your dreams .. be kind to others .. welcome to fitbella family, lena @pinkishnona, azura @azuraarissa, farah @farah_raiyan, shasha @mykael_harith, afiqah @millyonluv_bakery .. dan .. selesai hari ke3 workout tour bella ajak semua bergambar .. ada yg tak dapat datang sebab kerja so bella still guide melalui online .. 2 orang trainee bella warga JB adalah ibu tunggal .. shasha ibu tunggal berusia 26 tahun mempunyai 2 orang cahaya mata bekerjaya sebagai seorang anggota polis dijohor .. berat shasha turun 2kg dari 49kg to 47kg berat ideal shasha .. shasha nak fit kan badan sesuai dgn kerjaya beliau .. farah juga seorang ibu tunggal berusia 31 thn mempunyai seorang cahayamata .. berat farah turun 1.5kg tapi inchloss farah mmg byk turun mmg nmpk ketara perubahan farah baru msk hari ke3 .. afiqah plak ketara perut buncit turun berat afiqah juga turun 2.1kg dari 70.1kg ke 68kg .. inchloss afiqah juga byk turun 2"-3" .. manakala lena ramai warga jb tau lena seorang personal trainer tapi tak banyak buat latihan natural workout so lena nak belajar untuk senang nak train warga jb yg kategori obesiti .. lena dapat pinggang 26" lepas 3 hari latihan .. hari pertama pinggang lena 29" rata sebab lena tak tau cara nak kecikkan pinggang .. lena mmg kuat jaga badan so tak susah bella nak train lena .. siapa warga JB nak cari PT blh add IG lena @pinkishnona .. berat lena juga turun hampir 2.3kg dari 66.3kg to 64kg .. semua trainee warga jb consume fitbella supplemen am block & pm flush, turbo burner @suresadosports .. shasha je yg consume titan whey @agymnutrition .. yg lain mesti turunkan berat dulu baru bella akan guide cara consume titan whey @agymnutrition .. PM bella untuk pembelian supplemen & pertanyaan !! 👭🏃🏼‍♀️💪🏻💯❤️💋👍🏻. . #ourselfie #monday #workouttour #johorbharu #day3 #lastday #fastresults #loseweight #lossinch #entrepreneur #PTmagic #queenfit #topambassador #hustlehard #wor

Share 1 164

Advertisement

Browse _fitbella16's Instagram and .. the first ones to help you up are the one who know how it feels to fall down .. no matter how hard your fit journey going to be .. never give up on your dreams .. be kind to others .. welcome to fitbella family, lena @pinkishnona, azura @azuraarissa, farah @farah_raiyan, shasha @mykael_harith, afiqah @millyonluv_bakery .. dan .. selesai hari ke3 workout tour bella ajak semua bergambar .. ada yg tak dapat datang sebab kerja so bella still guide melalui online .. 2 orang trainee bella warga JB adalah ibu tunggal .. shasha ibu tunggal berusia 26 tahun mempunyai 2 orang cahaya mata bekerjaya sebagai seorang anggota polis dijohor .. berat shasha turun 2kg dari 49kg to 47kg berat ideal shasha .. shasha nak fit kan badan sesuai dgn kerjaya beliau .. farah juga seorang ibu tunggal berusia 31 thn mempunyai seorang cahayamata .. berat farah turun 1.5kg tapi inchloss farah mmg byk turun mmg nmpk ketara perubahan farah baru msk hari ke3 .. afiqah plak ketara perut buncit turun berat afiqah juga turun 2.1kg dari 70.1kg ke 68kg .. inchloss afiqah juga byk turun 2"-3" .. manakala lena ramai warga jb tau lena seorang personal trainer tapi tak banyak buat latihan natural workout so lena nak belajar untuk senang nak train warga jb yg kategori obesiti .. lena dapat pinggang 26" lepas 3 hari latihan .. hari pertama pinggang lena 29" rata sebab lena tak tau cara nak kecikkan pinggang .. lena mmg kuat jaga badan so tak susah bella nak train lena .. siapa warga JB nak cari PT blh add IG lena @pinkishnona .. berat lena juga turun hampir 2.3kg dari 66.3kg to 64kg .. semua trainee warga jb consume fitbella supplemen am block & pm flush, turbo burner @suresadosports .. shasha je yg consume titan whey @agymnutrition .. yg lain mesti turunkan berat dulu baru bella akan guide cara consume titan whey @agymnutrition .. PM bella untuk pembelian supplemen & pertanyaan !! 👭🏃🏼‍♀️💪🏻💯❤️💋👍🏻.
.
#ourselfie #monday #workouttour #johorbharu #day3 #lastday #fastresults #loseweight #lossinch #entrepreneur #PTmagic #QueenFit #TopAmbassador #hustlehard #workhard #fitbellasupplements #amblock #pmflush #turboburner #suresado #titanwhey #wheyprotein #agymnutrition #wheyproteinhalal #myfitjourney 1434131983777103414_830457184

and .. the first ones to help you up are the one who know how it feels to fall down .. no matter how hard your fit journey going to be .. never give up on your dreams .. be kind to others .. welcome to fitbella family, lena @pinkishnona, azura @azuraarissa, farah @farah_raiyan, shasha @mykael_harith, afiqah @millyonluv_bakery .. dan .. selesai hari ke3 workout tour bella ajak semua bergambar .. ada yg tak dapat datang sebab kerja so bella still guide melalui online .. 2 orang trainee bella warga JB adalah ibu tunggal .. shasha ibu tunggal berusia 26 tahun mempunyai 2 orang cahaya mata bekerjaya sebagai seorang anggota polis dijohor .. berat shasha turun 2kg dari 49kg to 47kg berat ideal shasha .. shasha nak fit kan badan sesuai dgn kerjaya beliau .. farah juga seorang ibu tunggal berusia 31 thn mempunyai seorang cahayamata .. berat farah turun 1.5kg tapi inchloss farah mmg byk turun mmg nmpk ketara perubahan farah baru msk hari ke3 .. afiqah plak ketara perut buncit turun berat afiqah juga turun 2.1kg dari 70.1kg ke 68kg .. inchloss afiqah juga byk turun 2"-3" .. manakala lena ramai warga jb tau lena seorang personal trainer tapi tak banyak buat latihan natural workout so lena nak belajar untuk senang nak train warga jb yg kategori obesiti .. lena dapat pinggang 26" lepas 3 hari latihan .. hari pertama pinggang lena 29" rata sebab lena tak tau cara nak kecikkan pinggang .. lena mmg kuat jaga badan so tak susah bella nak train lena .. siapa warga JB nak cari PT blh add IG lena @pinkishnona .. berat lena juga turun hampir 2.3kg dari 66.3kg to 64kg .. semua trainee warga jb consume fitbella supplemen am block & pm flush, turbo burner @suresadosports .. shasha je yg consume titan whey @agymnutrition .. yg lain mesti turunkan berat dulu baru bella akan guide cara consume titan whey @agymnutrition .. PM bella untuk pembelian supplemen & pertanyaan !! 👭🏃🏼‍♀️💪🏻💯❤️💋👍🏻. . #ourselfie #monday #workouttour #johorbharu #day3 #lastday #fastresults #loseweight #lossinch #entrepreneur #PTmagic #queenfit #topambassador #hustlehard #workhard #fitbellasupplements #amblock #pmflush #turboburner #suresado #titanwhey #wheyprotein #agymnutrition #wheyproteinhalal #myfitjourney

Share 13 915

Advertisement

Browse _fitbella16's Instagram and .. knowledge will give you power .. character will give you respect .. never give up my strong azura @azuraarissa .. dan .. ini yg dikatakan amazing .. azura wanita berusia 35 thn .. kategori obesiti tahap kedua .. semua bacaan body azura tinggi hingga digital scale pun tak boleh nak baca BMI azura sebab BMI terlalu tinggi .. so bella guna penimbang kat gym berat azura 85kg dengan ketinggian 153cm .. hari pertama & kedua latihan azura antara yg paling lemah .. semua latihan azura buat lambat sebab tak tahan sakit .. bella guide diet plan azura .. alhamdulillah siang tadi azura boleh buat latihan siap boleh angkat badan .. habis sesi latihan bella timbang berat azura turun 2.5kg jadi 82.5kg .. bangga bella dengan pencapaian azura .. azura memang dah lama follow IG bella & consumer turbo burner @suresadosports cuma azura tak tau cara nak buat natural workout .. semua ukuran badan azura turun 1"-2" .. bella akan terus guide semua trainee bella warga JB melalui online .. bella akan datang semula bila semuanya berikan feedback terbaik .. azura consume fibella supplemen am block & pm flush & turbo burner @suresadosports .. PM bella untuk pembelian supplemen !! 👭💪🏻👙❤️💋💦.
.
#shortvideo #monday #workouttour #johorbharu #privategym #obesitytrainee #stagetwo #3days #2.5kgdown #entrepreneur #PTmagic #fitbellasupplements #amblock #pmflush #turboburner #suresado #secretplandiet #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1434064100510347773_830457184

and .. knowledge will give you power .. character will give you respect .. never give up my strong azura @azuraarissa .. dan .. ini yg dikatakan amazing .. azura wanita berusia 35 thn .. kategori obesiti tahap kedua .. semua bacaan body azura tinggi hingga digital scale pun tak boleh nak baca BMI azura sebab BMI terlalu tinggi .. so bella guna penimbang kat gym berat azura 85kg dengan ketinggian 153cm .. hari pertama & kedua latihan azura antara yg paling lemah .. semua latihan azura buat lambat sebab tak tahan sakit .. bella guide diet plan azura .. alhamdulillah siang tadi azura boleh buat latihan siap boleh angkat badan .. habis sesi latihan bella timbang berat azura turun 2.5kg jadi 82.5kg .. bangga bella dengan pencapaian azura .. azura memang dah lama follow IG bella & consumer turbo burner @suresadosports cuma azura tak tau cara nak buat natural workout .. semua ukuran badan azura turun 1"-2" .. bella akan terus guide semua trainee bella warga JB melalui online .. bella akan datang semula bila semuanya berikan feedback terbaik .. azura consume fibella supplemen am block & pm flush & turbo burner @suresadosports .. PM bella untuk pembelian supplemen !! 👭💪🏻👙❤️💋💦. . #shortvideo #monday #workouttour #johorbharu #privategym #obesitytrainee #stagetwo #3days #2.5kgdown #entrepreneur #PTmagic #fitbellasupplements #amblock #pmflush #turboburner #suresado #secretplandiet #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 18 328

Advertisement

Browse _fitbella16's Instagram and .. if there's one thing I've learned over the years .. it's that life won't give you what you want unless you go out and get it .. hustle hard all my wolves .. dan .. 2 orang penolong PT kiki @kiki_choki & ain @amalinain monitor trainee lena @pinkishnona, afiqah @millyonluv_bakery, azura @azuraarissa, farah @farah_raiyan & shasha @mykael_harith .. bella & effa @fareesya18 plak warm up badan .. kami 4 orang bergabung tenaga untuk beri latihan yg terbaik kat wanita warga JB .. alhamdulillah hari ke3 banyak perubahan positif kat trainee kami .. semua semakin kuat & pandai jaga makan .. badan makin ringan .. nampak shape .. perut buncit nampak dah turun & pinggang dah mengecil .. bella akan update results setiap trainee bella di JB .. semua trainee consume fitbella supplemen am block & pm flush, turbo burner @suresadosports .. ain, shasha & bella consume titan whey @agymnutrition .. PM bella untuk pembelian supplemen, pinky shaker & pertanyaan pakej latihan !! 👭🏃🏼‍♀️💪🏻👙❤️💯💋.
.
#shortvideo #workouttour #monday #johorbharu #privategym #berjayawaterfront #hustlehard #workhard #PTmagic #entrepreneur #lastday #mywolves #fitbellasupplements #amblock #pmflush #turboburner #suresado #titanwhey #wheyprotein #wheyproteinhalal #agymnutrition #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1433949262672825204_830457184

and .. if there's one thing I've learned over the years .. it's that life won't give you what you want unless you go out and get it .. hustle hard all my wolves .. dan .. 2 orang penolong PT kiki @kiki_choki & ain @amalinain monitor trainee lena @pinkishnona, afiqah @millyonluv_bakery, azura @azuraarissa, farah @farah_raiyan & shasha @mykael_harith .. bella & effa @fareesya18 plak warm up badan .. kami 4 orang bergabung tenaga untuk beri latihan yg terbaik kat wanita warga JB .. alhamdulillah hari ke3 banyak perubahan positif kat trainee kami .. semua semakin kuat & pandai jaga makan .. badan makin ringan .. nampak shape .. perut buncit nampak dah turun & pinggang dah mengecil .. bella akan update results setiap trainee bella di JB .. semua trainee consume fitbella supplemen am block & pm flush, turbo burner @suresadosports .. ain, shasha & bella consume titan whey @agymnutrition .. PM bella untuk pembelian supplemen, pinky shaker & pertanyaan pakej latihan !! 👭🏃🏼‍♀️💪🏻👙❤️💯💋. . #shortvideo #workouttour #monday #johorbharu #privategym #berjayawaterfront #hustlehard #workhard #PTmagic #entrepreneur #lastday #mywolves #fitbellasupplements #amblock #pmflush #turboburner #suresado #titanwhey #wheyprotein #wheyproteinhalal #agymnutrition #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 5 454
Browse _fitbella16's Instagram and .. every morning you have two choices .. to sleep with your dreams or to wake up and chase them .. hustlers don't sleep we take power naps .. hustle hard everyday bella !! 👭🏃🏼‍♀️💪🏻👙❤️💯💋.
.
#selfie #iphone #monday #workouttour #day3 #lastday #johorbharu #thezone #berjayawaterfront #berjayaprivategym #entrepreneur #PTmagic #QueenFit #TopAmbassador #fitbellasupplements #amblock #pmflush #turboburner #suresado #titanwhey #wheyprotein #wheyproteinhalal #agymnutrition #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1433892051770672236_830457184

and .. every morning you have two choices .. to sleep with your dreams or to wake up and chase them .. hustlers don't sleep we take power naps .. hustle hard everyday bella !! 👭🏃🏼‍♀️💪🏻👙❤️💯💋. . #selfie #iphone #monday #workouttour #day3 #lastday #johorbharu #thezone #berjayawaterfront #berjayaprivategym #entrepreneur #PTmagic #queenfit #topambassador #fitbellasupplements #amblock #pmflush #turboburner #suresado #titanwhey #wheyprotein #wheyproteinhalal #agymnutrition #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 16 1.24K
Browse _fitbella16's Instagram and .. Boss Ladies Don't Kiss Ass .. They Kick Ass .. Hustle Hard Even On Sunday Bella .. dan .. dari Jurong masuk balik JB sempat singgah makan kat fav place bella bila datang JB .. Banafee Village @banafee_village_official .. restaurant ni open 24 hours .. macam-macam menu ada .. okay bella nak makan lepas makan balik hotel tidur esok 23hb pukul 12pm hari ke3 workout tour fitbella kat JB .. esok jugak bella akan umumkan negeri atau tempat mana yg akan bella & fitbella team datang untuk sesi latihan selama 3 hari berturut-turut .. so korang boleh komen negeri mana korang nak bella datang atau PM bella .. so dari situ bella akan buat preparation untuk datang kat negeri atau tempat korang .. PM bella atau whatsapp PA bella, kiki @kiki_choki kat talian +6017-648-2099 untuk sebarang pertanyaan mengenai workout tour atau untuk menjadi agent fitbella !! 👸🏼🏃🏼‍♀️💪🏻❤️💯💋.
.
#selfie #iphone #latenight #340am #workouttour #backtojb #banafeevillage #supper #hungry #raining #hustlehard #noofdays #sleeplessworkmore #entrepreneur #PTmagic #QueenFit #TopAmbassador #buildmyempire #staystrong #stayfit #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1433563934497754794_830457184

and .. Boss Ladies Don't Kiss Ass .. They Kick Ass .. Hustle Hard Even On Sunday Bella .. dan .. dari Jurong masuk balik JB sempat singgah makan kat fav place bella bila datang JB .. Banafee Village @banafee_village_official .. restaurant ni open 24 hours .. macam-macam menu ada .. okay bella nak makan lepas makan balik hotel tidur esok 23hb pukul 12pm hari ke3 workout tour fitbella kat JB .. esok jugak bella akan umumkan negeri atau tempat mana yg akan bella & fitbella team datang untuk sesi latihan selama 3 hari berturut-turut .. so korang boleh komen negeri mana korang nak bella datang atau PM bella .. so dari situ bella akan buat preparation untuk datang kat negeri atau tempat korang .. PM bella atau whatsapp PA bella, kiki @kiki_choki kat talian +6017-648-2099 untuk sebarang pertanyaan mengenai workout tour atau untuk menjadi agent fitbella !! 👸🏼🏃🏼‍♀️💪🏻❤️💯💋. . #selfie #iphone #latenight #340am #workouttour #backtojb #banafeevillage #supper #hungry #raining #hustlehard #noofdays #sleeplessworkmore #entrepreneur #PTmagic #queenfit #topambassador #buildmyempire #staystrong #stayfit #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 22 1.82K
Browse _fitbella16's Instagram and .. I will succeed because I'm willing to fail more times than you would even try .. I know what I bring to My Fit Journey .. hustle hard even on Sunday bella !! 👸🏼🏃🏼‍♀️💪🏻🖤👙✔️®.
.
#selfie #sunday #johorbahru #workouttour #day2 #hustlehard #workhard #nooffdays #fitbody #realbody #naturalbody #PTmagic #entrepreneur #QueenFit #TopAmbassador #fitbellasupplemen #amblock #pmflush #turboburner #suresado #titanwhey #wheyprotein #wheyproteinhalal #agymnutrition #tubularviral #pinky #adidasoriginals #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1433312161442861192_830457184

and .. I will succeed because I'm willing to fail more times than you would even try .. I know what I bring to My Fit Journey .. hustle hard even on Sunday bella !! 👸🏼🏃🏼‍♀️💪🏻🖤👙✔️®. . #selfie #sunday #johorbahru #workouttour #day2 #hustlehard #workhard #nooffdays #fitbody #realbody #naturalbody #PTmagic #entrepreneur #queenfit #topambassador #fitbellasupplemen #amblock #pmflush #turboburner #suresado #titanwhey #wheyprotein #wheyproteinhalal #agymnutrition #tubularviral #pinky #adidasoriginals #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 16 1.11K
Browse _fitbella16's Instagram and .. dreams  don't help you sleep .. dreams keep you up .. hustle hard everyday bella .. drinks my titan whey protein @agymnutrition before start my training here at Jatomi Fitness @jatomi_jbcs .. bella mesti minum titan whey @agymnutrition perisa strawberry .. sedap sangat & buat badan bella lebih aktif & cergas berjam-jam non stop workout .. semua nak Fit macam Fitbella kena minum titan whey @agymnutrition .. titan whey still buat promosi harga sempena hari raya cina so harga still RM159 (tidak termasuk postage) .. dan .. Pinky Shaker from @olimp_supplements_malaysia dah ada stock tunggu bella balik KL esok bella boleh pos siapa yg nak beli pinky shaker ni .. korang boleh beli hanya melalui Instagram Fitbella harga RM50 (tidak termasuk postage) .. PM bella untuk pembelian supplemen & pinky shaker & pertanyaan !! 👸🏼💗💪🏻👙❤️💋.
.
#shortvideo #sunday #jatomifitess #johorbharu #citysquare #workouttour #fitbody #entrepreneur #QueenFit #TopAmbassador #PTmagic #titanwhey #wheyprotein #wheyproteinhalal #agymnutrition #strawberryflavor #stayfit #staystrong #pinkyshaker #olimpsportmalaysia #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella 1433226506734021383_830457184

and .. dreams don't help you sleep .. dreams keep you up .. hustle hard everyday bella .. drinks my titan whey protein @agymnutrition before start my training here at Jatomi Fitness @jatomi_jbcs .. bella mesti minum titan whey @agymnutrition perisa strawberry .. sedap sangat & buat badan bella lebih aktif & cergas berjam-jam non stop workout .. semua nak Fit macam Fitbella kena minum titan whey @agymnutrition .. titan whey still buat promosi harga sempena hari raya cina so harga still RM159 (tidak termasuk postage) .. dan .. Pinky Shaker from @olimp_supplements_malaysia dah ada stock tunggu bella balik KL esok bella boleh pos siapa yg nak beli pinky shaker ni .. korang boleh beli hanya melalui Instagram Fitbella harga RM50 (tidak termasuk postage) .. PM bella untuk pembelian supplemen & pinky shaker & pertanyaan !! 👸🏼💗💪🏻👙❤️💋. . #shortvideo #sunday #jatomifitess #johorbharu #citysquare #workouttour #fitbody #entrepreneur #queenfit #topambassador #PTmagic #titanwhey #wheyprotein #wheyproteinhalal #agymnutrition #strawberryflavor #stayfit #staystrong #pinkyshaker #olimpsportmalaysia #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 14 604
Browse _fitbella16's Instagram and .. you don't need to know how you'll achieve your dreams .. you just have to start .. never give up my JB wolves .. be happy and trust the process .. love the most .. alhamdulillah kami berjaya habiskan semua latihan untuk sesi pertama workout tour JB kat jatomi fitness @jatomi_jbcs .. bermula jam 12:30pm to 5pm .. bella sebagai ketua PT & bersama 3 penolong PT kiki @kiki_choki effa @fareesya18 ain @amalinain bersama-sama semua trainee baru (ada yg dah balik) happy walaupun ada yg lalui laluan yg sukar akhirnya semua dapat buat dengan betul & berjaya .. bella ajak semua bergambar sebagai kenangan kami .. masih ada 2 sesi lagi yg perlu kami tempuhi esok 22hb 12pm-5pm & isnin 23hb 12pm-5pm .. semua trainee jb consume fitbella supplemen am block & pm flush & turbo burner @suresadosports .. see you all my wolves tomorrow .. PM bella untuk pembelian supplemen & pertanyaan !! 👭🏃🏼‍♀️💪🏻👙❤️💯💋.
.
#ourselfie #saturday #workouttour #firstdestination #johorbharu #johorean #jatomifitness #citysquare #entrepreneur #PTmagic #QueenFit #TopAmbassador #hustlehard #workhard #fitbellasupplements #amblock #pmflush #turboburner #suresado #myfitnesslife #fitbella 1432601376601236164_830457184

and .. you don't need to know how you'll achieve your dreams .. you just have to start .. never give up my JB wolves .. be happy and trust the process .. love the most .. alhamdulillah kami berjaya habiskan semua latihan untuk sesi pertama workout tour JB kat jatomi fitness @jatomi_jbcs .. bermula jam 12:30pm to 5pm .. bella sebagai ketua PT & bersama 3 penolong PT kiki @kiki_choki effa @fareesya18 ain @amalinain bersama-sama semua trainee baru (ada yg dah balik) happy walaupun ada yg lalui laluan yg sukar akhirnya semua dapat buat dengan betul & berjaya .. bella ajak semua bergambar sebagai kenangan kami .. masih ada 2 sesi lagi yg perlu kami tempuhi esok 22hb 12pm-5pm & isnin 23hb 12pm-5pm .. semua trainee jb consume fitbella supplemen am block & pm flush & turbo burner @suresadosports .. see you all my wolves tomorrow .. PM bella untuk pembelian supplemen & pertanyaan !! 👭🏃🏼‍♀️💪🏻👙❤️💯💋. . #ourselfie #saturday #workouttour #firstdestination #johorbharu #johorean #jatomifitness #citysquare #entrepreneur #PTmagic #queenfit #topambassador #hustlehard #workhard #fitbellasupplements #amblock #pmflush #turboburner #suresado #myfitnesslife #fitbella

Share 10 694
Browse _fitbella16's Instagram and .. look around you .. appreciate what you have .. nothing will be the same in a year .. we are coming to show you the Real Fit Journey wit Fitbella .. hustle hard everyday kiki @kiki_choki effa @fareesya18 ain @amalinain .. love the most !! 👭👭💪🏻👙❤️💋👟.
.
cc: myfitstyles by @adidasoriginals & @pumawomen
.
#ourselfie #saturday #johorbharu #berjayawaterfronthotel #jatomifitness #citysquare #workouttour #3days #fitbellateam #fitbellafamily #weareready #letsgetfit #workhard #hustlehard #entrepreneur #PTmagic #QueenFit #TopAmbassador #fitbellasupplements #amblock #pmflush #adidasoriginals #pumawomen #TubularPink #myfitnesslife #fitbella 1432430878621844592_830457184

and .. look around you .. appreciate what you have .. nothing will be the same in a year .. we are coming to show you the Real Fit Journey wit Fitbella .. hustle hard everyday kiki @kiki_choki effa @fareesya18 ain @amalinain .. love the most !! 👭👭💪🏻👙❤️💋👟. . cc: myfitstyles by @adidasoriginals & @pumawomen . #ourselfie #saturday #johorbharu #berjayawaterfronthotel #jatomifitness #citysquare #workouttour #3days #fitbellateam #fitbellafamily #weareready #letsgetfit #workhard #hustlehard #entrepreneur #PTmagic #queenfit #topambassador #fitbellasupplements #amblock #pmflush #adidasoriginals #pumawomen #tubularpink #myfitnesslife #fitbella

Share 10 1.01K
Browse _fitbella16's Instagram and .. I didn't change .. I just found myself .. I rather work 24 hours for my fitbella family than 8 hours for someone else .. hustle hard everyday bella .. safely arrived .. gym visit at Jatomi Fitness @jatomi_jbcs City Square JB .. can't wait to meet my johorean trainee start tomorrow at 12pm to 5pm .. dan .. alhamdullilah kami selamat sampai ke johor bharu .. bella terus gi view gym & studio kat Jatomi Fitness City Square JB .. jatomi akan bekerjasama dengan fitbella team selama 3 hari bermula esok 21hb hingga 23hb dari pukul 12pm to 5pm .. studio kat sini akan dikosongkan selama 5 jam khas untuk fitbella team & trainee wanita warga johor gunakan untuk sesi latihan 3 hari bersama fitbella .. bella akan pastikan semua trainee puashati & semuanya private .. so semua trainee takkan segan untuk buat latihan bersama fitbella team sahaja .. PM bella untuk pembelian supplemen & pertanyaan .. semua warga JB boleh PM bella atau whatsapp PA kiki @kiki_choki untuk datang kat jatomi fitness kalau nak beli terus fitbella supplemen am block & pm flush atau nak beli turbo burner @suresadosports kat sini .. jumpa semua trainee bella esok !! 👸🏼💪🏻👙🖤✔️.
.
cc: fitstyles all by Puma Women 👟🖤✔️®.
.
#selfie #safelyarrive #jatomifitness #citysquare #johorbharu #workouttour #firstdestination #entrepreneur #PTmagic #TopAmbassador #QueenFit #privatesession #trainwithfitbella #fitbellasupplements #suresado #agymnutrition #olimpsportmalaysia #hustlehard #workhard #letsgetfit #myfitnesslife #fitbella 1431927956809148207_830457184

and .. I didn't change .. I just found myself .. I rather work 24 hours for my fitbella family than 8 hours for someone else .. hustle hard everyday bella .. safely arrived .. gym visit at Jatomi Fitness @jatomi_jbcs City Square JB .. can't wait to meet my johorean trainee start tomorrow at 12pm to 5pm .. dan .. alhamdullilah kami selamat sampai ke johor bharu .. bella terus gi view gym & studio kat Jatomi Fitness City Square JB .. jatomi akan bekerjasama dengan fitbella team selama 3 hari bermula esok 21hb hingga 23hb dari pukul 12pm to 5pm .. studio kat sini akan dikosongkan selama 5 jam khas untuk fitbella team & trainee wanita warga johor gunakan untuk sesi latihan 3 hari bersama fitbella .. bella akan pastikan semua trainee puashati & semuanya private .. so semua trainee takkan segan untuk buat latihan bersama fitbella team sahaja .. PM bella untuk pembelian supplemen & pertanyaan .. semua warga JB boleh PM bella atau whatsapp PA kiki @kiki_choki untuk datang kat jatomi fitness kalau nak beli terus fitbella supplemen am block & pm flush atau nak beli turbo burner @suresadosports kat sini .. jumpa semua trainee bella esok !! 👸🏼💪🏻👙🖤✔️. . cc: fitstyles all by Puma Women 👟🖤✔️®. . #selfie #safelyarrive #jatomifitness #citysquare #johorbharu #workouttour #firstdestination #entrepreneur #PTmagic #topambassador #queenfit #privatesession #trainwithfitbella #fitbellasupplements #suresado #agymnutrition #olimpsportmalaysia #hustlehard #workhard #letsgetfit #myfitnesslife #fitbella

Share 23 1.34K
Browse _fitbella16's Instagram and .. an entrepreneur isn't someone who owns a business .. it's someone who makes things happen .. work hard .. have fun .. no drama .. success team always kiki @kiki_choki effa @fareesya18  ain @amalinain .. Hello, Johorean we are coming !! 👭🏃🏼‍♀️🚗💪🏻👙🖤✔️.
.
cc: thank you hana @farhanazainal2211 syg hadiahkan akak cap Puma ni .. macam tau akak suka Puma .. ®🖤✔️.
.

#ourselfie #friday #black #Puma #nextdestination #johorbharu #workouttour #2017 #firststate #Johor #JohorBharu #fitbellateam #entrepreneur #PTmagic #QueenFit #TopAmbassador #fitbody #fitnessaddict #trainwithfitbella #myfitnesslife #fitbella 1431779756068346854_830457184

and .. an entrepreneur isn't someone who owns a business .. it's someone who makes things happen .. work hard .. have fun .. no drama .. success team always kiki @kiki_choki effa @fareesya18 ain @amalinain .. Hello, Johorean we are coming !! 👭🏃🏼‍♀️🚗💪🏻👙🖤✔️. . cc: thank you hana @farhanazainal2211 syg hadiahkan akak cap Puma ni .. macam tau akak suka Puma .. ®🖤✔️. . #ourselfie #friday #black #puma #nextdestination #johorbharu #workouttour #2017 #firststate #johor #johorbharu #fitbellateam #entrepreneur #PTmagic #queenfit #topambassador #fitbody #fitnessaddict #trainwithfitbella #myfitnesslife #fitbella

Share 21 1.34K
Browse _fitbella16's Instagram and .. I don't have New Year's resolutions .. I have a detailed plan for my FIT life .. hustle hard everyday bella .. dan .. ini stock yg akan bella bawa ke JB hari ni .. setiap kali kotak fitbella supplemen sampai mesti habis .. bella banyak terima good feedback dari trainee2 bella & customer2 bella .. inilah supplemen yg boleh buat berat degil korang turun dengan cara betul .. supplemen yg buat buasir atau sembelit korang beransur baik lepas consume minuman berperisa lemon & lemon tea ini .. semua warga JB boleh PM bella untuk datang amek sendiri kat bella selama bella di JB .. lokasi training kami kat Jatomi Fitness City Square bermula esok sabtu 21hb pukul 12pm to 5pm, ahad 22hb pukul 12pm to 5pm & isnin 23hb pukul 12pm to 5pm .. korang still boleh whatsapp PA bella kiki @kiki_choki  di talian +6017-648-2099 untuk bok sesi latihan atau pembelian supplemen .. bella still buat promosi harga untuk pelancaran fitbella supplemen ni .. harga sebenar AM BLOCK RM120 harga promosi RM90 & PM FLUSH pula RM110 harga promosi RM80 harga satu set hanya RM170 (tidak termasuk pos/postage) & setiap RM1 dari pembelian fitbella supplemen akan bella salurkan ke tabung pembinaan masjid baru kg matang pagar, sg buloh .. masjid area rumah family bella .. doakan perjalanan kami ke Johor selamat & bella akan buat Magic untuk wanita warga johor selama 3 hari sesi workout tour bersama fitbella .. amin semoga allah permudahkan semuanya !! 👭🏃🏼‍♀️💪🏻👙❤️💯💋.
.
#fitbellasupplements #newstockcoming #stockforworkouttour #fastresults #fastseller #amblock #pmflush #turboburner #suresado #entrepreneur #PTmagic #QueenFit #TopAmbassador #secretdietplan #energybooster #loseweight #detox #burncalories #burnfat #flawlessskin #vitc #keepslim #keepfit #drinkingsupplemts #myfitnesslife #fitbella 1431762673565805062_830457184

and .. I don't have New Year's resolutions .. I have a detailed plan for my FIT life .. hustle hard everyday bella .. dan .. ini stock yg akan bella bawa ke JB hari ni .. setiap kali kotak fitbella supplemen sampai mesti habis .. bella banyak terima good feedback dari trainee2 bella & customer2 bella .. inilah supplemen yg boleh buat berat degil korang turun dengan cara betul .. supplemen yg buat buasir atau sembelit korang beransur baik lepas consume minuman berperisa lemon & lemon tea ini .. semua warga JB boleh PM bella untuk datang amek sendiri kat bella selama bella di JB .. lokasi training kami kat Jatomi Fitness City Square bermula esok sabtu 21hb pukul 12pm to 5pm, ahad 22hb pukul 12pm to 5pm & isnin 23hb pukul 12pm to 5pm .. korang still boleh whatsapp PA bella kiki @kiki_choki di talian +6017-648-2099 untuk bok sesi latihan atau pembelian supplemen .. bella still buat promosi harga untuk pelancaran fitbella supplemen ni .. harga sebenar AM BLOCK RM120 harga promosi RM90 & PM FLUSH pula RM110 harga promosi RM80 harga satu set hanya RM170 (tidak termasuk pos/postage) & setiap RM1 dari pembelian fitbella supplemen akan bella salurkan ke tabung pembinaan masjid baru kg matang pagar, sg buloh .. masjid area rumah family bella .. doakan perjalanan kami ke Johor selamat & bella akan buat Magic untuk wanita warga johor selama 3 hari sesi workout tour bersama fitbella .. amin semoga allah permudahkan semuanya !! 👭🏃🏼‍♀️💪🏻👙❤️💯💋. . #fitbellasupplements #newstockcoming #stockforworkouttour #fastresults #fastseller #amblock #pmflush #turboburner #suresado #entrepreneur #PTmagic #queenfit #topambassador #secretdietplan #energybooster #loseweight #detox #burncalories #burnfat #flawlessskin #vitc #keepslim #keepfit #drinkingsupplemts #myfitnesslife #fitbella

Share 14 276
Browse greatmatesforwomen's Instagram and .. the person who does more than they are paid for .. will soon be paid for more than they do .. be kind .. be humble .. hustle hard everyday bella .. dan .. walaupun ada 2 orang PA kiki @kiki_choki & ama jlo @amalina .. tetap bella uruskan semua kerja2 bella .. sambil shopping ke sambil makan ke sambil ajar anak buat keje sekolah tangan tak pernah terlepas pegang 2 handphone .. kecuali mandi je tak pegang handphone .. buang toksin pun bawa handphone .. betapa bella jaga semua trainee & customer bella .. kadang tidur 2 jam je dah cukup bangun reply lagi .. bella puashati bila bella sendiri yg guide semua trainee & customer2 bella .. tapi bella still perlukan penolong untuk ingatkan semua jadual bella .. bukan senang tugas seorang single mom .. ketua keluarga .. jaga mak ayah lagi .. adik beradik .. sebagai personal trainer .. jaga trainee2 24jam & sebagai usahawan nak jaga customer & agent .. semua tugas tu bella jaga dengan baik & tak pernah mengeluh dalam usaha nak tolong seberapa ramai wanita obesiti, sakit, gemuk & wanita normal yg inginkan badan yg sihat, cantik & aktif .. so bella minta maaf andai bella lambat reply segala text kat laman sosial bella Instagram, facebook, we chat & whatsapp .. bella akan cuba reply secepat yg boleh .. PM bella untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej latihan 2017 !! 👸🏼🏃🏼‍♀️💪🏻👙❤️💯💋. .
#candidselfie #thursday #pavilion #meeting #discussion #entrepreneur #PTmagic #TopAmbassador #QueenFit #fitbellasupplements #suresado #agymnutrition #olimpsportmalaysia #fitbody #fitnessaddict #helpwomen #lovewomen #iphone #oppo #myfitnesslife #fitbella 1431463614338800079_4326896835

and .. the person who does more than they are paid for .. will soon be paid for more than they do .. be kind .. be humble .. hustle hard everyday bella .. dan .. walaupun ada 2 orang PA kiki @kiki_choki & ama jlo @amalina .. tetap bella uruskan semua kerja2 bella .. sambil shopping ke sambil makan ke sambil ajar anak buat keje sekolah tangan tak pernah terlepas pegang 2 handphone .. kecuali mandi je tak pegang handphone .. buang toksin pun bawa handphone .. betapa bella jaga semua trainee & customer bella .. kadang tidur 2 jam je dah cukup bangun reply lagi .. bella puashati bila bella sendiri yg guide semua trainee & customer2 bella .. tapi bella still perlukan penolong untuk ingatkan semua jadual bella .. bukan senang tugas seorang single mom .. ketua keluarga .. jaga mak ayah lagi .. adik beradik .. sebagai personal trainer .. jaga trainee2 24jam & sebagai usahawan nak jaga customer & agent .. semua tugas tu bella jaga dengan baik & tak pernah mengeluh dalam usaha nak tolong seberapa ramai wanita obesiti, sakit, gemuk & wanita normal yg inginkan badan yg sihat, cantik & aktif .. so bella minta maaf andai bella lambat reply segala text kat laman sosial bella Instagram, facebook, we chat & whatsapp .. bella akan cuba reply secepat yg boleh .. PM bella untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej latihan 2017 !! 👸🏼🏃🏼‍♀️💪🏻👙❤️💯💋. . #candidselfie #thursday #pavilion #meeting #discussion #entrepreneur #PTmagic #topambassador #queenfit #fitbellasupplements #suresado #agymnutrition #olimpsportmalaysia #fitbody #fitnessaddict #helpwomen #lovewomen #iphone #oppo #myfitnesslife #fitbella

Share 0 53
Browse _fitbella16's Instagram and .. who needs a boyfriend when there's a free wifi & pizza .. all I care is about my fit body & pizza .. dan .. habis train semua trainee sesi malam .. bella ajak kiki @kiki_choki & hana @farhanazainal2211 gi trec kl sebab bella nak makan pizza cheese kat sini .. esok dah gi jb 4 hari rindu pizza sini .. ni la punca body bella jadi GIANT .. tapi makan banyak pizza pun body bella still fit !! 😍😋🍕🍕💪💪.
.
#shortvideo #thursday #afterworkout #pizzalover #pizzaaddict #supper #treckl #cheesepizza #fitbody #donttrythisifstillfat #PTmagic #myfavpizza #myfitnesslife #fitbella 1431324726538438314_830457184

and .. who needs a boyfriend when there's a free wifi & pizza .. all I care is about my fit body & pizza .. dan .. habis train semua trainee sesi malam .. bella ajak kiki @kiki_choki & hana @farhanazainal2211 gi trec kl sebab bella nak makan pizza cheese kat sini .. esok dah gi jb 4 hari rindu pizza sini .. ni la punca body bella jadi GIANT .. tapi makan banyak pizza pun body bella still fit !! 😍😋🍕🍕💪💪. . #shortvideo #thursday #afterworkout #pizzalover #pizzaaddict #supper #treckl #cheesepizza #fitbody #donttrythisifstillfat #PTmagic #myfavpizza #myfitnesslife #fitbella

Share 16 909
Browse _fitbella16's Instagram and .. the person who does more than they are paid for .. will soon be paid for more than they do .. be kind .. be humble .. hustle hard everyday bella .. dan .. walaupun ada 2 orang PA kiki @kiki_choki & ama jlo @amalina .. tetap bella uruskan semua kerja2 bella .. sambil shopping ke sambil makan ke sambil ajar anak buat keje sekolah tangan tak pernah terlepas pegang 2 handphone .. kecuali mandi je tak pegang handphone .. buang toksin pun bawa handphone .. betapa bella jaga semua trainee & customer bella .. kadang tidur 2 jam je dah cukup bangun reply lagi .. bella puashati bila bella sendiri yg guide semua trainee & customer2 bella .. tapi bella still perlukan penolong untuk ingatkan semua jadual bella .. bukan senang tugas seorang single mom .. ketua keluarga .. jaga mak ayah lagi .. adik beradik .. sebagai personal trainer .. jaga trainee2 24jam & sebagai usahawan nak jaga customer & agent .. semua tugas tu bella jaga dengan baik & tak pernah mengeluh dalam usaha nak tolong seberapa ramai wanita obesiti, sakit, gemuk & wanita normal yg inginkan badan yg sihat, cantik & aktif .. so bella minta maaf andai bella lambat reply segala text kat laman sosial bella Instagram, facebook, we chat & whatsapp .. bella akan cuba reply secepat yg boleh .. PM bella untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej latihan 2017 !! 👸🏼🏃🏼‍♀️💪🏻👙❤️💯💋.
.
#candidselfie #thursday #pavilion #meeting #discussion #entrepreneur #PTmagic #TopAmbassador #QueenFit #fitbellasupplements #suresado #agymnutrition #olimpsportmalaysia #fitbody #fitnessaddict #helpwomen #lovewomen #iphone #oppo #myfitnesslife #fitbella 1431196301571965493_830457184

and .. the person who does more than they are paid for .. will soon be paid for more than they do .. be kind .. be humble .. hustle hard everyday bella .. dan .. walaupun ada 2 orang PA kiki @kiki_choki & ama jlo @amalina .. tetap bella uruskan semua kerja2 bella .. sambil shopping ke sambil makan ke sambil ajar anak buat keje sekolah tangan tak pernah terlepas pegang 2 handphone .. kecuali mandi je tak pegang handphone .. buang toksin pun bawa handphone .. betapa bella jaga semua trainee & customer bella .. kadang tidur 2 jam je dah cukup bangun reply lagi .. bella puashati bila bella sendiri yg guide semua trainee & customer2 bella .. tapi bella still perlukan penolong untuk ingatkan semua jadual bella .. bukan senang tugas seorang single mom .. ketua keluarga .. jaga mak ayah lagi .. adik beradik .. sebagai personal trainer .. jaga trainee2 24jam & sebagai usahawan nak jaga customer & agent .. semua tugas tu bella jaga dengan baik & tak pernah mengeluh dalam usaha nak tolong seberapa ramai wanita obesiti, sakit, gemuk & wanita normal yg inginkan badan yg sihat, cantik & aktif .. so bella minta maaf andai bella lambat reply segala text kat laman sosial bella Instagram, facebook, we chat & whatsapp .. bella akan cuba reply secepat yg boleh .. PM bella untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej latihan 2017 !! 👸🏼🏃🏼‍♀️💪🏻👙❤️💯💋. . #candidselfie #thursday #pavilion #meeting #discussion #entrepreneur #PTmagic #topambassador #queenfit #fitbellasupplements #suresado #agymnutrition #olimpsportmalaysia #fitbody #fitnessaddict #helpwomen #lovewomen #iphone #oppo #myfitnesslife #fitbella

Share 27 1.45K
Browse _fitbella16's Instagram and .. if you want something you never had .. you have to do something you've never done .. work hard .. be kind .. have fun .. candid photo PA kiki @kiki_choki pening buat bajet bila Boss minta duit nak shopping 🤔🙄😬🤣💋.
.
#ourselfie #thursday #iphone #pavilion #MyPA #mygff #mylove #shopping #fitnessaddict #fitbody #PTmagic #armaniexchange #zara #newrippedjeans #gucci #airjordanflow #puma #fitstyles #myfitnesslife #fitbella 1431046682426773363_830457184

and .. if you want something you never had .. you have to do something you've never done .. work hard .. be kind .. have fun .. candid photo PA kiki @kiki_choki pening buat bajet bila Boss minta duit nak shopping 🤔🙄😬🤣💋. . #ourselfie #thursday #iphone #pavilion #mypa #mygff #mylove #shopping #fitnessaddict #fitbody #PTmagic #armaniexchange #zara #newrippedjeans #gucci #airjordanflow #puma #fitstyles #myfitnesslife #fitbella

Share 8 1.14K
Browse _fitbella16's Instagram and .. be in love with your life every minute of it .. thanks for this lovely photo syg @_einazakaria_ .. dan .. ini bakal anak murid baru bella .. eina dah lama follow IG Fitbella .. eina jumpa bella kat besday zack @zack_zainefer .. bakal anak murid bella .. coming soon !! 👭💪🏻💖💜💋.
.
#Repost @_einazakaria_ with @repostapp
・・・
Si cubby bum bum and Si pretty slim 😍🌷💋 #iloveyourbody.
.
#repost #ourselfie #lastnight #myfollowers #myfriends #futuretrainee #lovely #sweety #singlelife #happylife #PTmagic #TopAmbassador #QueenFit #entrepreneur #fitbellasupplements #fitnessaddict #myfitnesslife #fitbella 1430981845072024259_830457184

and .. be in love with your life every minute of it .. thanks for this lovely photo syg @_einazakaria_ .. dan .. ini bakal anak murid baru bella .. eina dah lama follow IG Fitbella .. eina jumpa bella kat besday zack @zack_zainefer .. bakal anak murid bella .. coming soon !! 👭💪🏻💖💜💋. . #repost@_einazakaria_ with @repostapp ・・・ Si cubby bum bum and Si pretty slim 😍🌷💋 #iloveyourbody. . #repost #ourselfie #lastnight #myfollowers #myfriends #futuretrainee #lovely #sweety #singlelife #happylife #PTmagic #topambassador #queenfit #entrepreneur #fitbellasupplements #fitnessaddict #myfitnesslife #fitbella

Share 6 948
Load More